ako stiahnut obsah email schranky
ako stiahnut obsah email schranky
Cavte,
nevie mi niekto poradit nejaky soft na stiahnutie obsahu email schranky ??? Myslim bez toho, aby som musel konfigurovat trebars outlook, microsoft exchange a pod.
Dik
nevie mi niekto poradit nejaky soft na stiahnutie obsahu email schranky ??? Myslim bez toho, aby som musel konfigurovat trebars outlook, microsoft exchange a pod.
Dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako stiahnut obsah email schranky
v každom softe to musíš konfigurovať, inak nemá z kade vedieť na aký server, cez aký port, pod akým menom a heslom a cez aké protokoly sa má pripojiť aby ten obsah stiahol
dik "audiotrack"
to mi je jasne ... Mal som na mysli nejaky mozno portable softik, ktory nie je treba tak "obsirne" nastavovat ako napr. ten outlook ( a s outlookom som nikdy nerobil ... ). Nieco, kde dam iba login a pass a taham. Skusal som nieco najst, ale nejako sa mi nedari. Ide mi iba o jednorazovy download obsahu mojej starej schranky ( mam tam foto a tak ) a potom ju zrusim. Len je to niekolko stoviek mailov tak robit to rucne ...
to mi je jasne ... Mal som na mysli nejaky mozno portable softik, ktory nie je treba tak "obsirne" nastavovat ako napr. ten outlook ( a s outlookom som nikdy nerobil ... ). Nieco, kde dam iba login a pass a taham. Skusal som nieco najst, ale nejako sa mi nedari. Ide mi iba o jednorazovy download obsahu mojej starej schranky ( mam tam foto a tak ) a potom ju zrusim. Len je to niekolko stoviek mailov tak robit to rucne ...
pouzi ten outlook alebo iny free soft, napriklad thunderbird
Neviem, ako Outlooku, ale v Thunderbirde je to záležitosť minúty...
File -> New -> Existing mail account -> vyplníš prihlasovacie meno, mail, heslo, dáš Continue, automatický sa načítajú potrebné údaje z mailového servera, prepneš radiobutton na POP3 a dáš Create account...Automaticky sa začnú sťahovať všetky správy z mailovej schránky a vec vybavená...
File -> New -> Existing mail account -> vyplníš prihlasovacie meno, mail, heslo, dáš Continue, automatický sa načítajú potrebné údaje z mailového servera, prepneš radiobutton na POP3 a dáš Create account...Automaticky sa začnú sťahovať všetky správy z mailovej schránky a vec vybavená...
-
Michaelo
Hardcore addict
Rovnako je to aj v Outlooku, ja som s ním spokojný. Síce ho už nepoužívam keďže som si upravil PC cez Rainmeter. Ale Outlook môžem len odporúčať.
Dáš Meno a Heslo, vyberieš Gmail a ono si všetko samo nakonfiguruje.
Vo všetkých emailových programoch sa to nastavuje rovnako... ak nechceš daný program inštalovať, stiahni napríklad ako si už sám spomínal portable aplikáciu.. Thunderbird portable je k dispozícii.
-
audiotrack
VIP
kde si vyčítal že to má na gmaile?Michaelo napísal:...
-
Soviet
Darca
Bez povolenia nastaveni v gmaile si to samo nenastavi
Teda mal by napisat o aky web sa jedna.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ten Gmail bol ako priklad iba 
A ja som v Gmaili nic nepovoloval a nastavilo si to vsetko krasne samo.
A ja som v Gmaili nic nepovoloval a nastavilo si to vsetko krasne samo.
Michaelo.. pretože si to už asi v gmaili nastavoval dávnejšie.. 
-
Michaelo
Hardcore addict
To nie, ja som outlook používal iba 1x (jedno obdobie asi pol roka) a na nastavovanie si nepamätám.
Ale môže byť, ja som viac zabudol ako sa naučil
Ale môže byť, ja som viac zabudol ako sa naučil
Dakujem vsetkym za rady. Skusim ten Thunderbird.