vyliate mlieko v kufri
vyliate mlieko v kufri
Chcem sa spytat na nejake rady ohladom smradu v aute. vylial som tam mlieko len som to utrel a neriesil. na druhy den som sadol do auta a neskutocny smrad. koberec z kufra som vytepoval ale smrdi cely kufor pri tom neviem co umyt kedze to bolo hlavne na koberci. poradi niekto ako sa toho zapachu zbavim? nasiel som clanok ze nic nepomoze jedine do autoumyvarne auto vytepovat. ma niekto podobnu skusenost ?
Re: vyliate mlieko v kufri
To ze mlieko narobi galibu je vseobecne zname,podobne su na tom pokazene vajicka.Ja by som skusila vsetko poriadne umyt s Vanishom na koberce, staci spongia s vodou,mozno to aj dvakrat prebehnut,osusit cistou handrou a nechat aj cely den vetrat kufor.Vonave naplne alebo vonave stromceky by mohli tiez pomoct.Ak nepomoze tak to dat uz len vytopovat ale to je drahe,ocino platil 55 eur za cistenie a tepovanie celeho auta.
Stromceky a ani ine vonavosti nepomozu. Zaobstaraj si pripravok na cistenie po zvieratach. Pohladaj tiez archiv tv prima - autosalon, par mesiacov dozadu tam presne toto riesili.
Najdi si na nete nejakeho sukromnika, co tepuje a daj mu to vytepovat (iba kufor) normalne masinou na to urcenou. Nemusi to byt hned autoumyvaren. Bude ta to stat 10 mozno 15 ecok. Kefou a prostriedkom na koberce to nevytepujes, pretoze to iba hlbsie zatieras do vlakna.
Ak si bol z okolia BA resp. TT, tak ti to vytepujem aj ja, mam na to firmu.
Ak si bol z okolia BA resp. TT, tak ti to vytepujem aj ja, mam na to firmu.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Riešil som podobnú záležitosť. A teraz dobre čítaj a pouč sa z mojej skúsenosti. Nekupuj žiadne super extra špeciálne prípravky za nehorázne peniaze. Sú na kkt. Kúp si obyčajnú Jar. Nalej do teplej vody. Zober kefku a vyčisť si to. A keď to vyschne, vyčisť to ešte raz. A bude to čisté ako nové. Tie ..čoviny som potom rozdal kolegom.
Tepovanie vo firme je zbytočnosť. Mal som tak zasvinené sedadlo, že som rozmýšľal, či sa to vôbec dá vyčistiť. Jar ten humus dala dole tak, že sedadlo je ako nové. A to mám sedadlá krémovej farby.
Tepovanie vo firme je zbytočnosť. Mal som tak zasvinené sedadlo, že som rozmýšľal, či sa to vôbec dá vyčistiť. Jar ten humus dala dole tak, že sedadlo je ako nové. A to mám sedadlá krémovej farby.
diky vsetkym za odpovede. tak nakoniec som zistil ze to mlieko sa dostalo az pod rezervu a tam bolo este rozliate. takze so mto poutieral vystriekal savom proti pliesnam jedine to som mal doma a uz je to ok. teda este citit taky jemny smrad zmiesany zo savom ale to bude ok. kobercec som vykefoval nejakym saponatom na koberce s troskou octu a vyzera ze to pomohlo. tak var do tyzdna budem mat zase vonu v aute 
už len ostáva kúpiť "Hojkove" voňavé sáčky do auta 
Ja som mal podobný prípad, ale mne sa to stalo za sedadlom šoféra. Vykefoval som koberec a vôbec to nepomáhalo až dokým som sa neodhodlal na to, že odtiahnem koberec a wauláá!! filc pod kobercom nasiakol všetko mlieko a bol som nútený ho vyhodiť. nehorázny smrad...