NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
LA si idú podozrivo jednoducho a spoliehajú sa na Quicka. Ak však nastúpia proti Devils, v čo verím, budú mať proti sebe megaskúsený team. Taký Eliáš má na konte v playoff viac bodov ako má celé mužstvo LA v playoff dokopy zápasov a to ešte nie je ani najskúsenejší v teame
Zároveň však im nechýba ani motivácia (Parise, Kovaľčuk, Zajac..) a to je pekelná kombinácia. DeBoer má parádny systém a myslím, že LA tvrdo narazí.
No čo myslíte že to v najbližšom zápase diabli spečatia? Ja si mysím že áno. Už sa teším na finále aj keď asi nebudem mať čas pozreť všetky zápasy.
Samozrejme, že áno, je malý zázrak, že Rangers vyhrali vôbec 2 zápasy, to ak bez srandy. Lundqvist je malý boh.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale v poslednom zápase mali na vrch Rangers, podľa mňa to bude 7 zápasová dráma
No ja si myslím že ten posledný zápas bol celkom vyrovnaný. Brankári držali obe mužstvá no u Diablov sa prejavila dobrá efektivita. Brodeur prezmenu chytil minimálne dva čisté góly... Tiež by som tipol že diabli v najbližšom zápase postúpia ale podľa mňa im Rangers ešte prikúria. Škoda že tento nastávajúci zápas nemôžem pozerať.... ach... záznamy ma nebavia lebo nevydržím a vždy pozrem na výsledok skôr.
Dnes je zápas, keď sa môže rozhodnúť, či tím, ktorý som sledoval celý rok, od začiatku a každý jeden zápas, či už live, alebo na výsledkoch, ktoré som si pozrel ešte pred rozotretím očí, či jazdci postúpia ďalej proti NJD a prebojujú sa aj následným zápasom doma do finále, alebo to skončia, je už v rukách osudu. Mám ich rád pri každom úspechu, aj neúspechu, preto Vám dnes držím palce nech diablov nakopete a vyrovnáte sériu... LET'S GO RANGERS !!!
-
TommyHot
Addict
Dufam, ze LA vyhra pohar, to co predvadzaju je uzasne, na to ze postupovali z posledneho miesta. Zasluzia si to. A hlavne mi prinesu peknu kopku dukatov 
Begbeee - začína ma štvať Henrique
, dáva dôležité góly a ešte môže ohroziť Landeskoga pri Calder Trophy...
Zápas som nevidel, ale Tortorella musel asi veľmi peniť
, ale ukazuje sa, že hráči ako Richards, či Gáborík sú dobrí akurát počas základne časti a v play-off bol teda najmä Gáborík nevýrazný, často kritizovaný a treba povedať, že oprávnene.
Verím, že sa na pohári objaví meno Kowalchuka, prajem mu to, po tých rokoch, kedy tiahol Atlantu a urobili raz play-off si to chalan konečne zaslúži...
Zápas som nevidel, ale Tortorella musel asi veľmi peniť
Verím, že sa na pohári objaví meno Kowalchuka, prajem mu to, po tých rokoch, kedy tiahol Atlantu a urobili raz play-off si to chalan konečne zaslúži...
Nie je hlasovanie o trofejach (aj Calder) ukončené pred začiatkom playoff?
-
t0m4s3
Admin
Pekne Kings, Anze vymiesal Brodeura ako vajicka na omeletu. Parise "dobry zapas", najprv hit ze ho skoro zlomilo napoly, potom spalena sanca a nakoniec gol rukou 
-
DanielDevil
Addict
ako som aj predpokladal Gáborík hral cez bolesť a bude pol roka mimo: „Je to dosť zlé“
V utorok letím späť, pretože hneď na druhý deň ma čaká operácia pravého ramena. Po nej podľa odhadov pauza možno aj polroka. Zranenie sa mi prihodilo už v priebehu základnej časti, ale posledné dva mesiace to už bolo veľmi zlé. Na každý zápas som nastupoval pod injekciami, chýbala mi tam sila, obmedzovalo ma to. Teraz sa to musí dať do poriadku,“ povedal v rozhovore pre Sport.sk trenčiansky rýchlik.
-
guess.whoo
Redeemer
po dnesku to vyzera, ze LA zakoncia sezonu doma. necakal som 0:2 na zapasy
-
Yos
Professional
Uz asi nikto nepochybuje nad tym, ze Kings vyhraju pohar s dvoma prehrami v playoff. Prajem im to
-
mirak2
Hardcore addict
mal som nutkanie zo srandy podat na Kings 4:0 v Nike pred 1. zapasom s kurzom 8,50...ostalo pri nutkani
najblizsie to ukoncia, hoci si myslim, ze keby som podal, tak by to natiahli 
Ak najbližší zápas vyhrajú, tak spravia nový rekord, že?
-
redliner
King
Kings idú suverénne za pohárom a myslím že aj zaslúžene.
Ale.. Devils ešte otočia... 
Vyrovnajú - Edmontom (1987/88) tiež získal Stanley Cup pomerom 16:2...hd_ napísal:Ak najbližší zápas vyhrajú, tak spravia nový rekord, že?
Len tak pre zaujímavosť - Chicago v sezóne 1991/92 taktieť hralo v 4 kolách PO len 18 zápasov, nakoniec však na Stanley Cup nezískali (série 4:2, 4:0, 4:0, 0:4)
Ja pochybujem. A myslím, že vo finále SC sa nevzdáva žiadny team, aj keď prehráva 0-3 na zápasy.Yos napísal:Uz asi nikto nepochybuje nad tym, ze Kings vyhraju pohar s dvoma prehrami v playoff. Prajem im to