Caute, potreboval by som poradiť ako zmením udaj o odoslaní mailu.
priklad poslal som ho 15.5.2012 aj s prílohou, a potrebujem zmeniť odosielacie udaje na 30.4.2012, da sa to a ako?
potrebujem to ešte dnes
dakujem
Zmena udajov v e-maile
Re: Zmena udajov v e-maile
kde konkretne ho chces zmenit?
Tak aby sa sprava tvarila podla udajov ze to bolo odoslane 30.4.2012
ked si niekto otvori outlok expres tak aby tam bolo ze som odoslal inokedy ako v skutočnosti bola sprava odoslana aby na to neprišli
ked si niekto otvori outlok expres tak aby tam bolo ze som odoslal inokedy ako v skutočnosti bola sprava odoslana aby na to neprišli
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak si ho uz poslal tak nijak
Raz som to už niekde čital daju sa zmenit.
A ked ho odoslem dnes a vtedy by sa dali zmenit udaje
A ked ho odoslem dnes a vtedy by sa dali zmenit udaje
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no tak to si čítal nejakú blbosť ktorú si si zrejme sám napísal
Ak si ten mail už odoslal, tak to už nijako nezmeníš. Musíš to zmeniť ešte pred odoslaním mailu, a s týmito upravenými hlavičkami ho poslať.
Používam Windows Mail, jednoducho si požadovaný email myšou presuniem na plochu.. vytvorí sa mi tam .eml súbor.. otvorím si ho cez notepad, nájdem dátum, ktorý nechcem aby tam bol.. prepíšem ho na požadovaný dátum.. a nazad ho myšou presuniem do Windows Mailu.. a email sa tvári, že som ho odoslal iný dátum ako v skutočnosti išiel.
Samozrejme druhá strana uvidí skutočný dátum doručenia, ale ak ten email potrebuješ len u seba vytlačiť.. postačuje vyššie spomínaná úprava..
Samozrejme druhá strana uvidí skutočný dátum doručenia, ale ak ten email potrebuješ len u seba vytlačiť.. postačuje vyššie spomínaná úprava..
dakujem