Zdravim. Mam mensi problem a dufam ze tu najdem odpoved.
Problem: Netbook acer aspire one a110 s operacnym systemom win xp mi ide pripojit len na wifinu doma alebo od toho isteho providera. Tu sa da surfovat na nete bez problemov ale v meste na volne wificka ma pripoji ale nenacita mi stranku v prehliadaci. Zaujimave je ze na telefone mi stranku v pohode nacitalo. Kde by mohla byt chyba ? alebo je to v booku niekde v nastaveniach nejak zablokovane ? Na kabli mi funguje net vsade v pohode
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2012, 23:42)
ako pozeram mrtve forum
servus.s prvym problemom ti zial nepomozem, tuto vzniknutu situaciu som este neriesil.akeho mas provajdera?druhy problem s volnymi wifickami by som o niecom vedel.asi bude chyba v routeri s DHCP serverom na ktorom wifi ide.mal som doma taky isty problem.
provider je swan ale to si myslim ze nie je podstatne....podstatne je ze po pripojeni na ineho providera mi nejdu stranky pritom sietova ukazuje ze je pripojena
No v mienke ze preinstalovanie Win vyriesi moj problem som prisiel k dalsiemu problemu uz ma nejde pripojit ani na svoju siet. Neviem co mam nastavit alebo vyskusat... Idem hodit netbook asi cez okno