Max Payne 3
Re: Max Payne 3
Už vidím tie FPS dropy. A tak som sa na to tešil 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
videl som benchmark od nvidie. Dám to na MAX
-
javatar
Hardcore addict
ja si to asi "len zahram" ale ja som nikdy na grafiku nejak narocny nebol - prave mam rozohratu jednotku a vobec mi nevadi, ze ma hranaty uces
Naroky su v pohode.
Okrem toho ma potesil R* s tym, ze kedze som si to predobjenal davnejsie tak k tym uz tak fajnym pre-order bonusom prihodil aj LA Noire. (steam)
Okrem toho hra nebude mat GFWL ale na Steame bude podporovat steam achievementy, retail verzia sa nebude dat na Steame aktivovat.
Okrem toho ma potesil R* s tym, ze kedze som si to predobjenal davnejsie tak k tym uz tak fajnym pre-order bonusom prihodil aj LA Noire. (steam)
Okrem toho hra nebude mat GFWL ale na Steame bude podporovat steam achievementy, retail verzia sa nebude dat na Steame aktivovat.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Len tá cena na steame 50 € aj ked k tomu dávaju L.A.Noire není žiadna výhra aj keď sosm skalný fanúšik tejto série.
Ja si radsej pockam, kym to par ludi odohra a povie svoj nazor, podla mna uz Max Payne 3 davno vysiel v podobe Alana Waka, kedze na nom pracovala Remedy, tvorcovia deja, prostredia a hry samotnej su ti isti. Od tohoto ocakavam sklamanie a uplne odlisny styl ako je to, co som mal rad na MP a MP2.
Alan Wake je uplne iny zaner. Vobec sa to nepodoba na Max-a. Staci pozriet nejake gameplay videa a recenzie a je jasne ze MP3 je plnohodnotny nastupca. Keby to nemalo take naroky, uz by som to mal davno predobjednane.
Dokonca aj Remedy hovoria o tom, ze MP3 je plnohodnotny nastupca a rockstar odviedol skvelu pracu.Numline1 napísal:Ja si radsej pockam, kym to par ludi odohra a povie svoj nazor, podla mna uz Max Payne 3 davno vysiel v podobe Alana Waka, kedze na nom pracovala Remedy, tvorcovia deja, prostredia a hry samotnej su ti isti. Od tohoto ocakavam sklamanie a uplne odlisny styl ako je to, co som mal rad na MP a MP2.
btw. ja som si hru kupoval z UK steamu a v preorder cene to bolo 34 eur.
Presne, a tiez Remedy radili R* pri vyvoji hry. Cize Remedy videlo co s tou znackou chcu spravit a zjavne sa im to aj pacilo.
Napr,.
Napr,.
To som rad, davam tomu teda nadej. Len sa mi nepozdava, ze sa zmenilo prostredie a z hlavneho hrdinu, detektiva, sa stal nabraty rambo. Predchadzajuce diely boli dost dobre zasadene do temneho mesta.
Tiez sa mi to velmi nepacilo, ale keby to spravili rovnako ako v predoslych dieloch tak by to bolo uplne rovnake ako dvojka akurat s lepsou grafikou. A trojka obsahuje aj misie so starym Maxom, takze uvidime 
Ja si myslim ze sa ubrali zaujimavym smerom. Zaujimavym pre mna, ako vravi rochedo, nemoze byt zabava furt to iste, v jednotke si bol undercover DEA iduci po pomste, v dvojke NYPD DT operujuci na hrane zakona, v obidvoch dieloch stratil Max svoje milovane, tak v trojke sa to da krasne dokreslit. Fakt som zvedavy, a tesim sa.
-
rufus59
Light Professional
Preload na Steamu Max Payna 3 zaberá 28,5GB. A podla uzivatelov na xbox-e zevraj nič moc su vraj tam strašne frame dropy na 15 fps ? 
Tu je podrobna analyza. http://www.eurogamer.net/articles/digit ... 3-face-off
Tie frame dropy su vraj take vyrazne len na PS3-jke.
Tie frame dropy su vraj take vyrazne len na PS3-jke.
Na novsich konzolovych hrach su vzdy vyrazne frame dropy. Btw. odkedy sa spusti v nasom regione preload?
-
Sphinx
Addict
Release name: MAX.PAYNE.3–RETAIL.DVD–MULTI 10
Size: 35GB (4 DVD) uff to bude tahacka ..
Size: 35GB (4 DVD) uff to bude tahacka ..
-
Daggertail
Light Professional
instalacka ma 26,7GB, to az po nainstalovani ma 35GB
, toto na moj disk nevpracem 
-
lekoklatik
VIP
Zeby nova protipiratska ochrana? 
-
Nadeo
Guru wannabe
Ti j*be, 35GB? Ked skyrim mohli napchat do 5GB tak co tu pre boha zabera 35GB?
-
Sphinx
Addict
vysoko neoptimalizovane textury a engine .. ale aj tak sa tesim co to bude az to bude ..