Aky usb kluc do autoradia ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Aky usb kluc do autoradia ?

Príspevok od používateľa skener »

Zdravím máme v aute toto rádio už dlhšiu dobu

http://www.sony.co.uk/product/ich-usb/c ... 4u#/manual

A počúval som na nom občas nejaké mp3 skladby cez USB. Ale kvalita tej mp3 skladby sa mi občas nezdala a ešte keď bola aj z pochybného zdroja. A chcel by som si normálne skladby v plnej kvalite z CD-ciek dat na ten kľúč a počúvať normálny zvuk.

Lenže to bude mať myslím jedna pesnička tak 40 mega tak by som potreboval aj seriózny USB kľúč ku tomu.

A moja otázka znie:
Je nejak obmedzené pri rádiách, že s akým veľkým kľúčom dokážu pracovať alebo nie?

Lebo napríklad viem že telefóny niektoré nebrali karty nad 4 giga a podobne.
Tak sa pýtam aby som nekúpil veľký kľúč ale aj tak mi ho nebude chcieť to rádio prehrať.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Aky usb kluc do autoradia ?

Príspevok od používateľa Nadeo »

Kamos ma nejaky pioneer a tam mu tiez nebere viac ako 4 alebo 8gb, neviem.. Niektore autoradia stym problem maju, pozicaj si od kamosa a vyskusaj...
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

ja som mal v starom aute GT-616U a v pohode bralo aj 16Gb usbcka(A-data, Kingston a Emtec, co som skusal a mal po ruke)
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

Tiež mám Sony s USB, presný typ si však nespomeniem (možem zistiť), má však už asi 3 roky, a v pohode mi berie 16Gb USB Kingston.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja osobne mám rádio Sony CDX-GT 430U a normálne mi berie aj USB a prenos skladby sa mi zdá byť dobrý. Samozrejme záleží, v akej kvalite tá skladba je. A čo sa týka USB, tak mám a používam v aute USB HAMA. To USB čo mám je dosť veľké. Plánujem si kúpiť niečo v minimálnej kapacite 8GB - 16GB ale v malom rozmere. Ako napríklad tento Kingstone.
Napísať odpoveď