problem s rerpoduktormi
problem s rerpoduktormi
nazdar mam problem s reproduktormi na pc su znacky philips viac neviem lebo uz nemam krabicu od pocitaca a k problemu: na reproduktoroch mi sice ide zvuk no uplne slabu a musim dat ucho k jednemu z nich a prtiom ich mam zapnute na najsilnejsom zvuku otvoril som ovladanie hlasitosti a tam je vsetko tiez na plnom tak neviem kde je chyba ak mi viete poradit tak vopred dakuejm
-
lekoklatik
VIP
Re: problem s rerpoduktormi
Mozno ti to pride stupidne, ale skus skontrolovat ci mas spravne pripojeny jack (pritlacit ho nadoraz a tak).
Pripadne teda otvor rozsirene nastavenia zvuku a pozri sa hlbsie do nastaveni, ci su repraky dostatocne hlasne "nastavene".
Inak, stale ti repraky isli, idu takto slabo? Alebo sa to stalo z nicoho nic?
Chapes co myslim?
Pripadne teda otvor rozsirene nastavenia zvuku a pozri sa hlbsie do nastaveni, ci su repraky dostatocne hlasne "nastavene".
Inak, stale ti repraky isli, idu takto slabo? Alebo sa to stalo z nicoho nic?
Chapes co myslim?
prestali mi ist naraz z nicoho nic a aj som skusal ci mam jack spravne pripojeny skor ale nepomohlo a do nastaveni som pozeral dost hlboko ale nic som nenasiel a naviac mi pise ze funguju spravne
-
lekoklatik
VIP
Tak ak ti prestali fungovat/zoslabli z nicoho nic, nevylucuj moznost, ze mozu byt poskodene. Sice nemam sajn ako, ale tak chapes.
Mas moznost vyskusat zapojit do PC ine reproduktory? Pripadne sluchadla a skusat regulovat hlasitost.
Mas moznost vyskusat zapojit do PC ine reproduktory? Pripadne sluchadla a skusat regulovat hlasitost.
hmm sluchadla mozem vyskusat ine reproduktory zial nemam tak idem skusit
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2012, 18:44)
nefunguju ziadne sluchadla a ked coby len prinlizim pripojkku ked chcem zapijit reproduktory do pocitaca tak z reproduktorov ide rapcavy zvuk
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2012, 18:44)
nefunguju ziadne sluchadla a ked coby len prinlizim pripojkku ked chcem zapijit reproduktory do pocitaca tak z reproduktorov ide rapcavy zvuk