Kto by mi vedel poradiť, keď mám takýto DVB-T prijímač
http://www.evolve.cz/cz/d-dvb-t-rekorde ... unery.html
a pri nahrávaní na USB kľúč mi na neho nič neuloží......v návode je napísané, že podporuje iba USB 2.0, no na začiatku som párkrát použil USB kľuč 3.0 a nahralo mi, no teraz už nie. Dalo by sa s tým niečo spraviť? Typ kľúča pripájam v prílohe.
Problem s podporou USB 3.0
Re: Problem s podporou USB 3.0
Pekná farba toho USB kľúča. 
Neformátoval si ho na NTFS? A ten DVB-T Ti nepodporuje iba FAT32?
tak ja fakt neviem v čom bola chyba.....keď teraz som skúšal formátovať v PC kľúč aj na NTFS aj na FAT32 a nahralo mi aj tak aj tak....a skúšal som aj formátovať v prijímači, tiež aj na NTFS aj na FAT32 a tiež mi nahralo, akurát mi v prijímači nenašlo kľúč keď som ho v PC naformátoval na exFAT......tak ale dúfam, že už mi to pôjde a nebude mi to blbnúť......vďaka za radubrm napísal:Pekná farba toho USB kľúča.
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2012, 18:15)
takze chyba predsa len nejaka tam je.....lebo aj teraz som skusal a raz mi nahralo a raz nie...takze tym formatovanim to asi nebude, kedze vtedy to islo stale
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To bude tým prijímačom. EVOLVE nie je jedna z dobrých značiek. To ti povie ktokoľvek. Vyrábajú všetko možné (dvb-t, zdoje do PC, mobily atď. atď.) a nič poriadne.
ja som ho kupoval z kamenneho obchodu a dost mi to surilo, no a mali iba tento dvojtunerovy...tak som ho hned zobral......no a k tomu nahravaniu.....bude to tym ze to podporuje iba 2.0 tak preto mi to na kluc 3.0 nahrava iba niekedy?, alebo to moze byt aj chyba prijimaca?Michaelo napísal:To bude tým prijímačom. EVOLVE nie je jedna z dobrých značiek. To ti povie ktokoľvek. Vyrábajú všetko možné (dvb-t, zdoje do PC, mobily atď. atď.) a nič poriadne.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to ako s PC. Tam tiež USB 3.0 funguje v pohode lebo USB 3.0 je spätne kompatibilné
Takže jedine ten prijímač keď ti inde ide ok.