Sluchadla in ear
Sluchadla in ear
Zdravim.
Stratil som svoje milovane AKG K321 a potreboval by som dalsie.. hlavne na behanie. S tymito som bol velmi spokojny. V zivote som nemal v usiach lepsie sluchadla a za tu cenu /30e?/ boli vazne perfektne, nic som nepocul, iba hudbu. Zo znackou AKG mam pozitivne skusenosti. Pocuvam vacsinou pop, alebo to co beha v radiu, popripade dnb alebo dubstep.
Ake by ste mi vedeli odporucit?
Rad by som ostal pri akg
http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... love/4/AKG
Dakujem.
Stratil som svoje milovane AKG K321 a potreboval by som dalsie.. hlavne na behanie. S tymito som bol velmi spokojny. V zivote som nemal v usiach lepsie sluchadla a za tu cenu /30e?/ boli vazne perfektne, nic som nepocul, iba hudbu. Zo znackou AKG mam pozitivne skusenosti. Pocuvam vacsinou pop, alebo to co beha v radiu, popripade dnb alebo dubstep.
Ake by ste mi vedeli odporucit?
Rad by som ostal pri akg
http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... love/4/AKG
Dakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchadla in ear
Maš 2 možnosti, ostať u AKG, alebo vybrať sluchadla s lepšim pomerom cena/vykon. V tomto patria špunty od AKG k priemeru. Aky maš rozpočet?
rozpocet asi 30.. s tymi akg som bol velmi spokojny, ako aj s dizajnom tak aj kvalitou..
Pozeral som ze vo vedlajsej teme si pisal o soundmagic.. tie sa mi prevedenim nejak moc nelubili..
popripade rozmyslam aj nad tymi istymi, isli dole, a za 20 to je super..
http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... K321-biele
jedine kebyze by sa v tejto cenovej hladine /20-30/ nasli nejake lepsie dizajn/vykon tak by som zobral..
Pozeral som ze vo vedlajsej teme si pisal o soundmagic.. tie sa mi prevedenim nejak moc nelubili..
popripade rozmyslam aj nad tymi istymi, isli dole, a za 20 to je super..
http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... K321-biele
jedine kebyze by sa v tejto cenovej hladine /20-30/ nasli nejake lepsie dizajn/vykon tak by som zobral..
-
Ryan Giggs
VIP
Tak ohľadom dizajnu ti neporadim, to je subjektivne. Môžem len ohľadom zvuku. Lepšie hrajuce napr. a-jays one, Soundmagic PL30/E30/E10, alebo (trošku drahšie, ale podstatne lepšie) Vsonic GR02.
Nechcem zakladať novú tému, tak sa opýtam tu - aké by in-ear by ste odporučili v cene do 100 eur? Preferujem vyrovnaný zvuk oproti výrazným basom. Pri tej cene by som chcel 2 roky platnú záruku, čo (as far as I know) zrejme znamená slovenský obchod.
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ked kvalitne sluchadla tak by som bral zrejme nejake od SENNHEISER 
-
Ryan Giggs
VIP
Ale houby Sennheiser. Etymotic mc5, Vsonic GR04 Flagship edition. Ak mas moznost navysit rozpocet (cca 140€), tak uplne najidealnejsie Vsonic GR07. To uz mas highendovy zvuk a lepsich inearov je malo a tie co su, stoja minimalne 2x tolko.
2-rocna zaruka plati v ramci EU.
2-rocna zaruka plati v ramci EU.
Ja mám momentálne q-Jays a zaujíma ma názor niekoho, kto sa vyzná, možno by som časom skúsil zmenu 
-
Ryan Giggs
VIP
q-jays hraju dobre, ale zaroven to za tie peniaze nie je ani nic extra. Tie GR04 hraju o cosilepsie, hlavne su vyrovnanejsie. A GR07 je uz uplne ina liga.
Ja stale asi uvazujem nad tymi AKG k321.. za tu cenu co su teraz /21/ by som ich asi vazne zobral.. dizajnovo a kvalitou zvuku som bol velmi spokojny.
Chcel by som sa opytat aky je rozdel medzi AKG K321 a AKG K330 ? 330 maju Max. vstupný výkon 20 a k321 maju 19, potom maju len pozlateny konektor a okrem dizajnu nic ine..
Chcel by som sa opytat aky je rozdel medzi AKG K321 a AKG K330 ? 330 maju Max. vstupný výkon 20 a k321 maju 19, potom maju len pozlateny konektor a okrem dizajnu nic ine..
-
Ryan Giggs
VIP
Tie čisla tam vôbec nie su dôležite. O sluchadlach to nepovie nič. Aj sluchadla s rovnakymi parametrami môžu hrať diametralne odlišne.
-
Speederko8
Novice
Zdravim Vas vsetkych normalne premyslam ze zalozim novu temu (temu ktora tu bola tristo krat rozoberana, ale doba ide dopredu a na trhu sa objavi po case vzdy nieco nove) 
takze chcem si kupit sluchatka tzv, spunty asi sa v tom onom svete volaj In Ear sluchatka ze???
mam cca 100eur
chcem dat za ne okolo 100e ak budu nejake pecky aj viac.. kludne aj menej... vedel by mi niekto poradit? pocuvam hlavne radiove hity a hip hop (sk scena) a RNB (cernosku hudbu)
mal som v minulosti vela sluchatok, ale nie moc drahych original ipodacke som odpalil aj dvoje(odpalil - to pogumovanie sa pretrhlo a proste onicom hraju) a mal som aj sennheisery 300cx tam som odpalil kablik.. proste nedavam si moc pozor na veci a hoc kde ich hodim a tak
( takze som jednoznacne premyslal aj nad dozivotnou zarukou (koss)
takze od vas borcov potrebujem velku raduu!! ake sluchatka si mam kupit? hudbu pocuvam v kuse... otovrene/uzavrete, ci ako sa to rozdeluje??? to asi znamena ci chcem pocut okolity zvuk alebo nie? nemusim.. chcem sediet v elektricke a nechcem pocut ako vrndzi
a chcel by som ich vyuzit aj na behanie... tie sennheisery mi nezvykli vypadavat pri behani takze nebude problem asi so ziadnymi sluchatkami..
a tu je nejaka napoveda:
(neviem davat odkazy tak prepacte... ale ked hodite tento nazov do google tak vam ich urcite najde)
Bose Triport IE2 - In Ear
Koss KDX/300
nejake AKG?
alebo Ultimate ears??
alebo ine????
)
chcem symetricke (tam kde sa kabel sluchatok rozdeluje na Prave sluchatko a lave tak chcem aby obidva kable boli rovnako dlhe, nie pravy dlhsi a tym padom by som si ho musel davat za krk.. to sa mi nepaci)
[email protected]
BUDEM MOOOC rad ak mi pomozeteeee..... kazdemu odpiseeem!!!!!
dikyy mooooc!!!!
takze chcem si kupit sluchatka tzv, spunty asi sa v tom onom svete volaj In Ear sluchatka ze???
mam cca 100eur
chcem dat za ne okolo 100e ak budu nejake pecky aj viac.. kludne aj menej... vedel by mi niekto poradit? pocuvam hlavne radiove hity a hip hop (sk scena) a RNB (cernosku hudbu)
mal som v minulosti vela sluchatok, ale nie moc drahych original ipodacke som odpalil aj dvoje(odpalil - to pogumovanie sa pretrhlo a proste onicom hraju) a mal som aj sennheisery 300cx tam som odpalil kablik.. proste nedavam si moc pozor na veci a hoc kde ich hodim a tak
takze od vas borcov potrebujem velku raduu!! ake sluchatka si mam kupit? hudbu pocuvam v kuse... otovrene/uzavrete, ci ako sa to rozdeluje??? to asi znamena ci chcem pocut okolity zvuk alebo nie? nemusim.. chcem sediet v elektricke a nechcem pocut ako vrndzi
a tu je nejaka napoveda:
(neviem davat odkazy tak prepacte... ale ked hodite tento nazov do google tak vam ich urcite najde)
Bose Triport IE2 - In Ear
Koss KDX/300
nejake AKG?
alebo Ultimate ears??
alebo ine????
chcem symetricke (tam kde sa kabel sluchatok rozdeluje na Prave sluchatko a lave tak chcem aby obidva kable boli rovnako dlhe, nie pravy dlhsi a tym padom by som si ho musel davat za krk.. to sa mi nepaci)
[email protected]
BUDEM MOOOC rad ak mi pomozeteeee..... kazdemu odpiseeem!!!!!
dikyy mooooc!!!!
aj ja ta zdravim, ale temu si si mohol tiez vytvorit vlastnu, nuz.
Ryan Giggs
Dakujem za rady, no som asi tvrdohlavy a stale tuzim po tych 321 alebo nejakych AKG. asi mi je moc luto ze som ich stratil
. Vo viacerych temach aj prispevkoch som si vsimol ze mas trosku prehlad v in ear sluchadlach - a cenach. A teda, oplati sa mi za ne dat 21 euro? mal som ich, mal som pocit ze su dost kvalitne.. tlmili vsetko, basy boli.
ci by som za taku cenu zohnal /LEPSIE/ - ak ano, pohadz mi prosim ta vsetky typy, stacia nazvy..
Dakujem
R.
Ryan Giggs
Dakujem za rady, no som asi tvrdohlavy a stale tuzim po tych 321 alebo nejakych AKG. asi mi je moc luto ze som ich stratil
ci by som za taku cenu zohnal /LEPSIE/ - ak ano, pohadz mi prosim ta vsetky typy, stacia nazvy..
Dakujem
R.
-
Ryan Giggs
VIP
Sluchadla nie su PC hardver, nemeni sa to každy polrok. Sem tam ale niečo pribudne. Takže stači prejsť staršie prispevky, tie modely sa budu opakovať.
Otvorenosť/uzavretosť sluchadiel sa špuntov netyka, to plati pre nahlavne sluchadla.
Z tych čo si vybral žiadne. Neviem aky maš vzťah k basom, či chceš basovejšie sluchadla alebo vyrovnane.
Ale na tvoju hudbu Westone 1 (UM1), SHURE SE215 (SE315), Sennheiser IE60, PHONAK Audéo PFE 112 (vymenou filtrov sa da meniť charakter zvuku). Samozrejme za viac peňazi, viac muziky, zaleži kam až si ochotny isť cenou.
Awattar
Za taku cenu nejake extra lepšie sluchadla nezoženieš, predsalen je to lowend. Tie relevantne modely v približnej cene som uviedol vyššie. Ešte možno Jivo Elements a SoundMagic PL11 (vyrazny bas).
Otvorenosť/uzavretosť sluchadiel sa špuntov netyka, to plati pre nahlavne sluchadla.
Z tych čo si vybral žiadne. Neviem aky maš vzťah k basom, či chceš basovejšie sluchadla alebo vyrovnane.
Ale na tvoju hudbu Westone 1 (UM1), SHURE SE215 (SE315), Sennheiser IE60, PHONAK Audéo PFE 112 (vymenou filtrov sa da meniť charakter zvuku). Samozrejme za viac peňazi, viac muziky, zaleži kam až si ochotny isť cenou.
Awattar
Za taku cenu nejake extra lepšie sluchadla nezoženieš, predsalen je to lowend. Tie relevantne modely v približnej cene som uviedol vyššie. Ešte možno Jivo Elements a SoundMagic PL11 (vyrazny bas).
Ako su na tom Ultimate Ears TripleFi 10. Su dost vychvalovane. Mam doma K514 a IP2, ale premyslam a zatial mi to stacilo. Lenze nosim okuliare a zacinam si uvedomovat, ze musle su pre mna trochu nepohodlne. Neviem, ci existuju musle, ktore su vyrazne pohodlnejsie nez K514 a bol by som velmi rad, keby ano, no cital som recenziu prave na TripleFi 10 a pochopil som to tak, ze zvukovo dokazu zastupit aj prakticky high-endove musle. Je to tak ?
Pretoze z hlaadiska pohodlia budu asi jednoznacne lepsie volba a vyrazne lepsia mobilita tiez nie je na skoru. Hoci pripajat sluchadla za 200eur k mobilu asi nie je uplne v poriadku.
Pretoze z hlaadiska pohodlia budu asi jednoznacne lepsie volba a vyrazne lepsia mobilita tiez nie je na skoru. Hoci pripajat sluchadla za 200eur k mobilu asi nie je uplne v poriadku.
-
Ryan Giggs
VIP
Triply patria do in ear highendu (ak neratame customy), ale prave pohodlim velmi nevynikaju. Su dost velke a dost trcia z ucha. Pozri skor Sennheiser IE8/IE80 (podobne ako Triply basovejsi zvuk) alebo lacnejsie ale imho o chlp lepsie Vsonic GR07 (vyrovnany zvuk). Vsetky ostatne kvalitativne porovnatelne spunty su podstatne drahsie. Pokial ide o kvalitu zvuku, vsetky 4 su na rovnakej urovni, iny je len charakter. Oproti tym AKG to je kvalitativne na mile vzdialene.
Mobil sice nie je hifi zdroj, ale take sluchadla neurazi. Trpiet nebudu. Aj ked samozrejme zalezi aky. Nie je mobil ako mobil. Su aj dobre hrajuce telefony, porovnatelne aj s kvalitnymi mp3 prehravacmi. Su ale aj naopak mizerne hrajuce mobily.
Sam takto fungujem na mobile (mam ale jeden zo zvukovo najlepsich) a Sennoch IE8.
Mobil sice nie je hifi zdroj, ale take sluchadla neurazi. Trpiet nebudu. Aj ked samozrejme zalezi aky. Nie je mobil ako mobil. Su aj dobre hrajuce telefony, porovnatelne aj s kvalitnymi mp3 prehravacmi. Su ale aj naopak mizerne hrajuce mobily.
Sam takto fungujem na mobile (mam ale jeden zo zvukovo najlepsich) a Sennoch IE8.
Nechcel som porovnavat TripleFi s K514. Skor som mal zalusk (hoci je to skor otazkou jedneho roka) na nieco ako K701 a zaujimalo by ma skor porovnanie s nimi.Vyrovnany zvuk mi vyhovuje, ale mrknem sa na tebou uvedene. Myslel som, ze UE su v tejto cene jednoznacne TOP.
Telefon mam Omniu W, ale pocitovo mam dojem, ze to hra lepsie, nez externa X-Fi. Aspon miestami. Ale mobil nie je priorita. Mam rad kvalitny zvuk, takze by som najradsej kupil kvalitne repro. Ceny su ale strasne a tak som sa uchylil k sluchadlam. Lenze tu som zistil, ze pokial nosim okuliare, musle ma tlacia a tak ma napada, ze jedinou moznostou su spunty. Rad by som k nim pripadne kupil nejaku slusnejsiu zvukovku. (nieco od M-Audia). Moznot pouzivat to s mobilom(resp ukazat sa s tym na ulici) je len bonus.
Telefon mam Omniu W, ale pocitovo mam dojem, ze to hra lepsie, nez externa X-Fi. Aspon miestami. Ale mobil nie je priorita. Mam rad kvalitny zvuk, takze by som najradsej kupil kvalitne repro. Ceny su ale strasne a tak som sa uchylil k sluchadlam. Lenze tu som zistil, ze pokial nosim okuliare, musle ma tlacia a tak ma napada, ze jedinou moznostou su spunty. Rad by som k nim pripadne kupil nejaku slusnejsiu zvukovku. (nieco od M-Audia). Moznot pouzivat to s mobilom(resp ukazat sa s tym na ulici) je len bonus.
-
Ryan Giggs
VIP
Ineary sa s veľkymi sluchadlami porovnavaju ťažko. Kvalita porovnateľna v pohode je, je ale treba rešpektovať rozdielne konštrukcie, ktora ma každa svoje limity. Zaleži kde si ochotny urobiť kompromis. Napr. špunty nikdy nebudu mať take podanie priestoru ako over ear, naopak maju lepši detail atd.
Je pekne chcieť sluchadla typu K701, je ale treba počitať s ďalšou investiciou (2-nasobok sluchadiel je absolutne minimum) za adekvatne železo. Take sluchadla len tak z hocičoho hrať nebudu.
Triply top za tu cenu kedysi boli, kym natrh neprisli IE8 a neskor este lacnejsi Vsonicy.
K pc radsej dac/amp ako zvukovku. Bude to hrat lepsie ako zvukovka.
Je pekne chcieť sluchadla typu K701, je ale treba počitať s ďalšou investiciou (2-nasobok sluchadiel je absolutne minimum) za adekvatne železo. Take sluchadla len tak z hocičoho hrať nebudu.
Triply top za tu cenu kedysi boli, kym natrh neprisli IE8 a neskor este lacnejsi Vsonicy.
K pc radsej dac/amp ako zvukovku. Bude to hrat lepsie ako zvukovka.
nechcem zakladat novu temu, tak svoju otazku napisem sem.
co si myslite o spuntoch Monster iBeats? oplati sa to za tu cenu?
co si myslite o spuntoch Monster iBeats? oplati sa to za tu cenu?
-
Ryan Giggs
VIP
Vsetky Monstery (s vynimkou top modelov spuntov) hraju na svoju cenu priserne. Za ceni iBeatsov mas kvantum podstatne lepsich spuntov.