GTA 4
-
martin0134
Medium Star
Re: GTA 4
neviem
neni to iba beta ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie.Takže odinštaluj si GTA IV, zmaž priečinok s GTA IV. Nainštaluj GTA, nainštaluj patch 1.0.4.0 a aplikuj icenhancer 2.0N
-
martin0134
Medium Star
horsie ze na stranke vyrobcu tohoto modu je nefunkcny link
-
MichalkoOo
Zablokovaný
j, musíš si ho nájsť. Mne sa to podarilo
-
frankocean11
Medium Star
Myslím že Download link je tu: http://www.gta4-mods.com/tools/icenhanc ... mod-f12578martin0134 napísal:horsie ze na stranke vyrobcu tohoto modu je nefunkcny link
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak ho skús ak myslíš 
-
frankocean11
Medium Star
Reupload: http://www.gta4-mods.com/misc/fixed-ice ... 20n-f12874MichalkoOo napísal:tak ho skús ak myslíš
-
martin0134
Medium Star
diki
a este aky car pack by ste odporucili z vlastnou psychikou aut ?
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
psychikou ?martin0134 napísal:dikia este aky car pack by ste odporucili z vlastnou psychikou aut ?
-
martin0134
Medium Star
jj toto

//autoeditácia príspevku (28 Máj 2012, 22:37)
neviem ci robim niekde chybu skusil som tento pack Ultimate HD Car Pack 2012 a pri vozeni sa po meste jazdia iba dva druhy aut ak neratam policiu sanitakov taxikarou a hasicov . Stava sa mi aj to ze na jednej ulici je 20 rovnakych taxikov za sebou
//autoeditácia príspevku (28 Máj 2012, 22:37)
neviem ci robim niekde chybu skusil som tento pack Ultimate HD Car Pack 2012 a pri vozeni sa po meste jazdia iba dva druhy aut ak neratam policiu sanitakov taxikarou a hasicov . Stava sa mi aj to ze na jednej ulici je 20 rovnakych taxikov za sebou
tak trochu to tu ozivim
Mam problem so savom v tejto hre. Ked som to daval ten save pred patchovanim, tak vsetko slo bez problemov. Ale ako nahle som tu hru opatchoval aby mi nerobila problemi s grafikou, tak sa nemozem prihlasit na ten profil kde je ta hra kompletne prejdena. V menu mam mat guild ale to tam nie je tak neviem ako mam prepnut potom tie profily
zdravim...rozhodol som sa znovu si zahrat gta a ked uz tak ho trochu aj modnut...poznate niekto dake dobre texture packy?
najviac sa mi zatial pozdava tento ale asi este neni dokonceny
http://www.hardwareluxx.de/community/f1 ... st17231617
+
nejaky pack/mod co updatne textury aut ...chcel by som tam mat povodne znacky s novymi texturami
dik
najviac sa mi zatial pozdava tento ale asi este neni dokonceny
http://www.hardwareluxx.de/community/f1 ... st17231617
+
nejaky pack/mod co updatne textury aut ...chcel by som tam mat povodne znacky s novymi texturami
dik
nechcem robiť reklamu ale ja na gta-čka používam túto stránku : http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=386... môžeš si tam nájsť aj niektorú z ENB sérií ktorá ti pekne prerobí grafiku, ale musíš mať poriadny hardware. 
čaute mám problém s touto hrou no možno teda len s programom. Keď chcem pridať do hry auto cez pogram sparkIV, tak sa mi v hre auto nezobrazí, ale zobrazí sa len auto, ktoré je z GTA, čiže nie to pridané mnou. Len, že ja som šiel klasickou cestou otvoril som spark dal import a archivovať a potom uložiť. Ostatné auta čo som tam tiež dával, tak mi ten problém nerobia, bez problémov sa zobrazia v hre. Ale zas iné auta nie
P.S snaď už som to dal správne
P.S snaď už som to dal správne
Ahojte,
prave som si kupil GTAcko len ani zaboha neviem spojit hru z uctom na GFWL. Na social clube RG to mam prelinkavane ,ale akonahle idem do hry tam ma to nechce prihlasot na live (pise mi to dajaku chybu ,ze moja krajina bla bla) a tym padom nemozem ukladat hru proste nic. Som zufaly. Clovek si raz kupi original hru a nemoze ju hrat. Viete mi poradit co robim zle ? Dakujem
prave som si kupil GTAcko len ani zaboha neviem spojit hru z uctom na GFWL. Na social clube RG to mam prelinkavane ,ale akonahle idem do hry tam ma to nechce prihlasot na live (pise mi to dajaku chybu ,ze moja krajina bla bla) a tym padom nemozem ukladat hru proste nic. Som zufaly. Clovek si raz kupi original hru a nemoze ju hrat. Viete mi poradit co robim zle ? Dakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
už si zadal key?
uz ano hned po instalacii hry ako si to odomna ziadaloMichalkoOo napísal:už si zadal key?
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2012, 15:22)
resp. stale mi to dava hlasku "cant connect to live you may be using a windows live id from a region that is not supported by live".
kedze mam original tak to chcem hrat online a nie cez offline ucet
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kúpil si to na steame?