Game of Thrones - Seriál
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Game of Thrones - Seriál
posledny diel nam vynahradil vsetku tu akciu ktora chybala doteraz ked sa ludia stazovali na prekecane epizody
inac diel 11/10 fakt vynikajuci, efekty, herci (predovsetkym) a vsetko proste paradna cast
inac diel 11/10 fakt vynikajuci, efekty, herci (predovsetkym) a vsetko proste paradna cast
no konečne to za niečo stálo... teším sa 
Nj čo dodať, paráda, len v podstate už len jeden diel a zase čakať rok ?
No nič, treba čítať knihy a seriál si potom pozrieť len ako chuťovku, ako Pán prsteňov. 
Hughito presne tak to treba , potom si seriál viac užiješ 
-
Reanimated
Medium Expert
Posledny diel super. Sice miestami ta bitka vyzerala poslabsie, ale OK. Este jeden diel a potom knihy 
Vie niekto, za aký čas sa vlastne odhaduje štart tretej sezóny ?
Ja sa po dlhom odriekaní idem konečne pustiť do knihy a teraz už ľutujem, že som videl prvú sériu
S druhou si teda pekne vyčkám, až bude všetko prečítané
Inak už po prvých stranách musím povedať, že veľmi kvalitné dielo, jednak napísané a jednak i sfilmované, priebežné radím na tretie miesto v mojom rebríčku rozsiahlych fantasy diel 
Nevie niekto preco HBO robi jednotlive serie take kratke? Vacsina serialov ma bezne cez 20 dielov za jednu sezonu.
-
Steven666
King
jedným slovom: WOW! Určite najlepší diel obidvoch sérií, Neil Marshall ako režisér sa ukázal byť najlepšia voľba pre túto epizódu, s malým rozpočtom urobil doslova divy. Ani sa mi nechce veriť že už bude koniec 2 série.
Ale vacsina serialov ma 20minutove casti a nie takmer hodinove ako GOT. Takze casovo je to lepsie nez 20casti po 20 minut.Kybelvody napísal:Nevie niekto preco HBO robi jednotlive serie take kratke? Vacsina serialov ma bezne cez 20 dielov za jednu sezonu.
V tomto diely sa potvrdilo, že mojou najobľúbenejšou postavou je Tyrion L. (half man) aj keď mám najradšej rod Starkov
Pekne sa nám to rozbehlo a už sa neviem dočkať ďalšej časti. Táto mohla byť aspoň 90 minútová 
Spoiler
Aj keď som vedel ako to dopadne, tak som dúfal, že Lannisterovci prehrajú kvôli Joeffrymu a zachráni to Sansu.Dúfam, že v poslednom diele sa objaví Jaime a Mother of Dragons
-
Sarger
Guru wannabe
pepo: objaví, viď promo
20 minut maju prevazne komedie. Ale bezne serialy maju cca 40 minut a 22/24 dielov. Nechapem to, ved keby to natiahli na 20 dielov po 50 minut, tak aj pre nich by sa to oplatilo alebo je to natacanie az tak financne narocne pre nich?z3t napísal: Ale vacsina serialov ma 20minutove casti a nie takmer hodinove ako GOT. Takze casovo je to lepsie nez 20casti po 20 minut.
kybel: ak si všimneš, tak HBO seriály robí vždy 10 dielne.. okrem toho... čo an GoT chceš naťahovať na 20 dielov? ... aby sa nekecalo vkuse 8 dielov, ale 18?
-
R1k1nko
Darca
total EPIC diel !!! ale ze total a kto ho to vlastne sekol ????
editaha oky tak na moju druhu otazku som si odpovedal v casti 2x6 ....
Spoiler
ten ohen och boze wau ! ....
mam otazky: ten Tywin Lannister nemal ist na Starkovcov ?? alebo to len tak povedal a siel do kingslandingu ?
Ten chalan po je*o boku Tywina (ked vrthli do miestnosti kde bol irontrons) bol ten co sluzil tomu "teplemu kralovi " (brat Roberta Baratheona)
Halfman (Tyrion Lannister) bude zit ???
mam otazky: ten Tywin Lannister nemal ist na Starkovcov ?? alebo to len tak povedal a siel do kingslandingu ?
Ten chalan po je*o boku Tywina (ked vrthli do miestnosti kde bol irontrons) bol ten co sluzil tomu "teplemu kralovi " (brat Roberta Baratheona)
Halfman (Tyrion Lannister) bude zit ???
editaha oky tak na moju druhu otazku som si odpovedal v casti 2x6 ....
R1k1nko :
Spoiler
Podla mňa to hovoril aby prekvapil , avšak nie som si istý , toto si nepamätám
Je to Loras Tyrrel presne ten a bojoval v Renlyho zbroji aby ľudia verili že bojoval Renlyho duch a nepriatelia sa naplašili trochu
Bude
Je to Loras Tyrrel presne ten a bojoval v Renlyho zbroji aby ľudia verili že bojoval Renlyho duch a nepriatelia sa naplašili trochu
Bude
Celu prvu seriu som si pozrel asi za 3 dni, jeden z najlepsich serialov
Dokonca mi to pride zazivnejsie ako The Walking Dead.
-
Soviet
Darca
Ako sa daju tie dva serialy porovnavat nepochopim
Inak som zvedavy na koniec serie teda. Tato akcnejsia cast bola fakt kvalitna. Aj rychlejsia usla ako tie vykecajuce sa