java 3d oop kniha
java 3d oop kniha
caute urcite tu uz boli taketo otazky no pozeral som na googlu ze kniha lebo mne by trebalo vediet co ej simple.univers a tieto veci a v normalnej knihe o jave urcite neriesa 3d veci tak sa pytam ci by mla niekto na to dobry tip ako knihu
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: java 3d oop kniha
asi nevies googlit napisal som java simple.univers, tukol som na tlacidlo Hladat a cuduj sa svete my to naslo hned ako prvy link
ale ja nehaladam iba jeden kod ja hladam knihu v ktorej to rozoberaju su priklady ukazky a bol to iba priklad
-
harrison314
Hardcore addict
ukazka bola o link nizsie 
Preco si na vsetko pitas knihu? co takto nieco sksat aj sam ?
Osobne si myslim, ze tvoje ucenie javy (3D) dopadne rovnako ako C++/OpenGL a C#/XNA.
Preco si na vsetko pitas knihu? co takto nieco sksat aj sam ?
Osobne si myslim, ze tvoje ucenie javy (3D) dopadne rovnako ako C++/OpenGL a C#/XNA.
ne lebo uz som urobil kocku v jave a preco mam pocit ze mi nedas link na tu dobru knihu lebo som nechal tak opengl?
-
harrison314
Hardcore addict
kocku ? tj. 8 vertexov
Preto nie, ja taku knihu nepoznam a naco aj? Budem vyhadzovat 50€ za to co si viem za 10 min. vygooglit?
Skus hladat lepsie urcite nato najdes aspon 3 schopne tutorialy, samozrejme necakaj, ze budu v slovencine.
Preto nie, ja taku knihu nepoznam a naco aj? Budem vyhadzovat 50€ za to co si viem za 10 min. vygooglit?
Skus hladat lepsie urcite nato najdes aspon 3 schopne tutorialy, samozrejme necakaj, ze budu v slovencine.
ok no ja som chcel nejake navody ze ako na to ukazka zrojovy kod na konci aby som si to provnal