Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
Frikso
mne to v praci vyhadzuje (IE8), doma nie (chrome).. ale ci je to v prehliadaci, asi nie..
mne to v praci vyhadzuje (IE8), doma nie (chrome).. ale ci je to v prehliadaci, asi nie..
zaujimave, mne idu na Chrome obidve domeny (aj ta nova) 
Uz to ide aj mne. Tazko povedat, co bolo vo veci.
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
co som cital u nich vo fore, tak spustac bol nejaky banner od 3. strany, a nejaky ochranny system ho zaregistroval a automaticky oznacil cely dealextreme za nebezpecny
-
martinez13
Light Professional
vedeli by ste mi niekto prosím vás povedať aký je rozdiel medzi ebay-om a dealextreme?
na ebay je viac fake vecí?
//jasne, ďakujem za info
na ebay je viac fake vecí?
//jasne, ďakujem za info
-
chlapec10
Addict
dealextreme je hong kongsky obchod
ebay je len trhovisko ktore zastresuje obchody a ludi
to je ako Aupark a Datart
zhruba povedane
ebay je len trhovisko ktore zastresuje obchody a ludi
to je ako Aupark a Datart
nasiel som na ebay fakt pekne hodinky, specificke, no napriek umiestneniu vyrobku uctuju 10$ postovne..
Item location: Kowloon, Hong Kong
Ships to: Worldwide
Kedze tovar je lacnejsi, tak som na to hodil bobek
To sa tovaru z DX stat nemoze
Item location: Kowloon, Hong Kong
Ships to: Worldwide
Kedze tovar je lacnejsi, tak som na to hodil bobek
To sa tovaru z DX stat nemoze
-
chlapec10
Addict
nevyhoda DX oproti Ebay je to, ze ebay veci su vzdy na sklade, a teda ich posielaju viac menej okamzite... kym v DX to moze trvat od 1 dna az po 1 rok 
-
Iceprincess
Novice
Objednávala som z Focalprice dáke vecičky, a celú objednávku vyexpedovali už pred 5 týždňami a stále po nej ani chýru ani slychu (tracking number nemám takže takto to skontrolovať neviem), zatiaľ čo objednávka odoslaná o 2 týždne neskôr je už aj doma
myslíte že mám proste čakať, veď ono sa to možno len túla svetom, alebo im mám už napísať že to neprišlo? ako dlho je podľa vás treba čakať, kým by som to mala riešiť?
Dealextreme
Pravdepodobne niekde stoji na poste ale raz ku tebe dorazi.. Ale 5 tyzdnov je uz fakt dlha doba, byt tebou im napisem urcite 
No budú to mať v paži aj keď im napíšeš, ale sprav to čím skôr
. Odpíšu ti aby si ešte počkal 30 dní. Ak dovtedy nič nepríde, vedia vrátiť peniaze alebo preposlať tovar znova.
Mne prišiel pred pár dňami tiež balík. Rozdeľoval som objednávky na menšie časti, cca 6 balíkov. 4 balíčky mi prišli do 3 týždňov, dva mi prišli po štyroch a posledný teraz ... expedované boli v rovnaký čas.
Takže treba byť len trpezlivý
Inak mohli by si spraviť poriadok v tých trackingoch
raz dajú takú poštu raz onakú ... kým zistím čo je to zač tak prejde hodina ... a aj keď nájdem a vložím kód, tak napíše, že zásielka nie je v systéme
... no na porazenie
Mne prišiel pred pár dňami tiež balík. Rozdeľoval som objednávky na menšie časti, cca 6 balíkov. 4 balíčky mi prišli do 3 týždňov, dva mi prišli po štyroch a posledný teraz ... expedované boli v rovnaký čas.
Takže treba byť len trpezlivý
Inak mohli by si spraviť poriadok v tých trackingoch
Ja som objednaval par veci asi pred cca mesiacom, pisali, ze to maju na sklade. Nejak som na to uz zabudol a dnes mi to odoslali
takze som zvedavy kedy to dojde
.
Neviem ci sa nieco zmenilo, minuly rok som nasiel 1000kusovy pokrovy set na ebay v kovovom obale (rame), 13gramove zetony. No cena za dopravu pri tej vahe (cca 15kg) presiahla niekolkonasobne cenu vyrobku. (bola niekde okolo 35$). Zas mat priamo zetony z predajne v Las Vegas..
Skoda ze taketo veci na DX nie su..
Ebay ma stale odradza od kupy niecoho, co ma hodnotu do 30-40e.. zvycajne je to koli cene dopravy alebo nemoznost objednat do europy.. ale troska je rozdiel v povahach oboch obchodov (nakupov)..
V pondelok som opat objednal cez DX, v stredu posielali..
Ebay ma stale odradza od kupy niecoho, co ma hodnotu do 30-40e.. zvycajne je to koli cene dopravy alebo nemoznost objednat do europy.. ale troska je rozdiel v povahach oboch obchodov (nakupov)..
V pondelok som opat objednal cez DX, v stredu posielali..
-
chlapec10
Addict
to potom pozeras asi zle.. lebo v pohode tam mas par eurove veci, niektore maju free shippinng, a niektore stoja 1 cent a maju dolarovy shipping a podobne
nie je na ebayi minimalna cena 0,99$? od jedneho centu byvaju iba aukcie nie?
ja viem je to irelevantne a riesim somariny 
-
chlapec10
Addict
mas pravdu
ale vela veci ani cez to 1 usd neprelezie
Dealextreme
No to teda, minule som si objednaval suflik na SIM kartu pre iPhone a vyslo ma to cele .99$
fakt smiesna cena a vyzera ako original
Zdravím, ako sa dajú využiť body ( My Points ) v novom systéme na dx.com ? Vďaka za odpoveď !
neviete niekto poradit nejaky dobry cinsky obchod s oblecenim?
diki moc
-
rufus59
Light Professional
http://www.wholesale-dress.net ale je to trochu mimo témy