BattleField 3
Re: BattleField 3
V akom programe upravujete zábery nahrané z BF3?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
adobe after effects
sony vegas pro 10
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Windows movie maker

Ale nie, ten používam iba niekedy keď sa mi nechce zapínať Sony Vegas PRO 10
Vďaka za K-
Vaša retardácia nemá hraníc.
Ale nie, ten používam iba niekedy keď sa mi nechce zapínať Sony Vegas PRO 10
Vďaka za K-
ktorá z rýchlo nabíjacích brokovníc je najlepšia? okrem M26 MASS
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci to je len moj pocit ze som dlho nehral a zapol som to davno po patchi , ale nezda sa vam dvojnozka zabugovana?
pouzivam dvojnozku s Pkckom alebo M249 rozlozim ju vypalim davnu a zameriavac idu uplne do pi*e do neba (spatny raz je ako keby som ju ani nemal pritom ju mam rozlozenu na mieste a som bez pohnutia) tak ju zlozim posuniem sa rozlozim a zbran je stabilizovana striela vpohode presne
stalo sa to niekomu alebo som len ja som paranoidny ?
pouzivam dvojnozku s Pkckom alebo M249 rozlozim ju vypalim davnu a zameriavac idu uplne do pi*e do neba (spatny raz je ako keby som ju ani nemal pritom ju mam rozlozenu na mieste a som bez pohnutia) tak ju zlozim posuniem sa rozlozim a zbran je stabilizovana striela vpohode presne
stalo sa to niekomu alebo som len ja som paranoidny ?
Grond: mne sa v hre zdá byť veľa veci zabugovaných. nedávno jeden hráč používal DAO-12 a bolo to akoby mal M26 DART. jednoducho väčšia vzdialenosť, jedna rana a bolo po tebe. a nebolo to len raz. celá hra je jeden zabugovaný odpad a myslím, že DICE na to kašle a navyše to tými patchami ešte viac zhoršujú. a nie som jediný kto to hovorí
Grond: Ja mám skôr problém, že sa mi dvojnožka rozkladá aj tam kde nechcem a naopak sa mi občas nechce rozložiť na rovnej zemi. Čo popisuješ sa mi občas deje keď som pod palbou, takže to považujem ako účinnok potlačovacej palby. Čo je ale určite bugnuté pri dvojnožke je laser respektívne zameriavací kríž, ktorý je úplne mimo.
hned v prvej misii vo vagone metra, ako preskocim zvonku na druhy vagon a ostatne sa po vybuchu odpoja, pise mi ze stlac medzernik, zrejme aby som vyskocil na tie rebriky, no stale spadne dole, neviem jak tam mam vyskocit...uz som to opakoval asi 15x

//autoeditácia príspevku (28 Máj 2012, 15:41)
uz nic
//autoeditácia príspevku (28 Máj 2012, 15:41)
uz nic
kľudne môžem povedať, že hráči AndrasF a HBeretta sú podľa mňa jednými z najlepších hráčov BF3 vôbec. kamkoľvek prídu sa väčšinou nemajú problém udržať na vrchole rebríčka. jednoducho klobúk dole
No tak prve dojmy z par dni hrania.
Zo zaciatku strach a hroza, chaos. Nevedel som co sa deje a nikoho som nevedel ani zostrelit. Po par hodinach sa to zlepsilo a konecne som aj spoznal par map. Potom mi kamarat povedal o Conqueste Operation Metro... Dosiel som tam a za jednu hru som nazbieral aj 15000 bodov pricom v takom Operation Firestorm to bolo mozno tak 5000 za rovnaky cas. Takze momentalne hravam len conquest metro, zbieram body a odomykam si veci aby som si mohol hrat normalne conquesty so vsetkym co treba.
Co ma ale serie je nejaky divny save na konci hry. Pocas hry mi napise ze som si odomkol SOFLAM a neviem co este a skonci hra, pockam chvilu a ze reku idem si zahrat nieco ine. Leavnem a zistim ze SOFLAM nemam... Taktiez vynikajuci battlelog
Bol som level 15, leave na konci hry, join inej, bum 14 a toto battlelog hlasi.
Zo zaciatku strach a hroza, chaos. Nevedel som co sa deje a nikoho som nevedel ani zostrelit. Po par hodinach sa to zlepsilo a konecne som aj spoznal par map. Potom mi kamarat povedal o Conqueste Operation Metro... Dosiel som tam a za jednu hru som nazbieral aj 15000 bodov pricom v takom Operation Firestorm to bolo mozno tak 5000 za rovnaky cas. Takze momentalne hravam len conquest metro, zbieram body a odomykam si veci aby som si mohol hrat normalne conquesty so vsetkym co treba.
Co ma ale serie je nejaky divny save na konci hry. Pocas hry mi napise ze som si odomkol SOFLAM a neviem co este a skonci hra, pockam chvilu a ze reku idem si zahrat nieco ine. Leavnem a zistim ze SOFLAM nemam... Taktiez vynikajuci battlelog
- Prílohy
-
- vyborne.png (20.46 KiB) 1027 zobrazení
Treba cakat aj pol dna na aktualizaciu.
to ze niekto hra metro 24/7 a "vylepsuje si statistiky" z neho robi najlepsieho BF3 hraca vobec?Snajper2 napísal:kľudne môžem povedať, že hráči AndrasF a HBeretta sú podľa mňa jednými z najlepších hráčov BF3 vôbec. kamkoľvek prídu sa väčšinou nemajú problém udržať na vrchole rebríčka. jednoducho klobúk dole
skus ho zavolat na velky conquest, co by robil v jete? v heline? v tanku? ma dokopy 10 killov s vozidlami
niekto asi stratil pojem co je to "battlefield", to neni cod, tu ide o velke mapy a o techniku, ti dvaja maju od najlepsich hracov este daleko
ha ha ha... nieSnajper2 napísal:kľudne môžem povedať, že hráči AndrasF a HBeretta sú podľa mňa jednými z najlepších hráčov BF3 vôbec. kamkoľvek prídu sa väčšinou nemajú problém udržať na vrchole rebríčka. jednoducho klobúk dole
The: mimochodom, keď spomínaš to "24/7", čo to vlastne znamená?
nonstop 
24 hodin 7 dni v tyzdni 
24/7 znamena to co napisali, ale je to obrazne povedane, samozrejme som tym myslel vzdy ked hraju bfSnajper2 napísal:The: mimochodom, keď spomínaš to "24/7", čo to vlastne znamená?
tak som to prave presiel, dojmy neuveritelne, super pribeh 
Aj mne sa páči. Neviem prečo ho všetci kritizujúCheZteR napísal:tak som to prave presiel, dojmy neuveritelne, super pribeh
EDIT: A keď sa ti páčil dej tak ti radím kúpiť knihu