notebook - vymahanie penazi - policia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: notebook - vymahanie penazi - policia

Príspevok od používateľa Trussardi »

InaeWolf kolko mas rokov..12 ? nepozeraj tolko akcnych filmov
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

stealth8mirage napísal:Dobrý deň,

myslíte že má význam ísť na políciu nahlásiť suseda, ktorému som dal notebook s tým že mi donesie o týždeň peniaze ale ani po troch mesiacoch mi ich nechce dať cca 150 eur a nechcedať ani notebook naspäť ?

Ďakujem
že by priestupok podľa § 50 zákona o priestupkoch?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

TommyHot napísal:Radsej by som ozelel 150 korun, ako dostat 2 rocnu podmienku, ze som niekomu zlamal kosti. Ale proti gustu...
Tam nejde o 150 € ale o princip, ale ak si ty nechavas cely zivot sravat od ostatnych na hlavu tak proti gustu...
TommyHot napísal:konyk87 nikde som nepovedal, ze to ma nechat tak, ale riesit to ako primitiv s kamaratmi, tiez nie je najlepsie. Najskor by som skusil tu policiu, vela ludi sa poserie uz len z toho, ze im zazvonia ujovia v uniformach na dvere
Primitiv je skor ten co s kazdou kktinou lezie za policajtami, ten co si necha kradnut veci a necha to tak alebo ten co si mysli ze ked da niekomu bitku tak pojde na druhy den automaticky sediet.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Zatial najjednoduchsie a najefektivnejsie riesene tu spomenul robo1152. Nemoze byt problem susedovi zaklopat, napochodovat dnu a zobrat si co ti patri.
Policia je fajn, urcite by sa to nejako vyriesilo, ale naco si komplikovat zivot.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Gangy napísal: Tam nejde o 150 € ale o princip, ale ak si ty nechavas cely zivot sravat od ostatnych na hlavu tak proti gustu...

Primitiv je skor ten co s kazdou kktinou lezie za policajtami, ten co si necha kradnut veci a necha to tak alebo ten co si mysli ze ked da niekomu bitku tak pojde na druhy den automaticky sediet.
Nenacham si sravat na hlavu, ale nejdem do rizika ak nie je protihodnota dostatocna. Za 150 eur si robit problemy nebudem a hlavne povedz mi na co je policia ak nie na toto? Ano s kazdou kktinou leziem za nimi, od toho ich predsa platim, tak nech riesia.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Jedineho koho ty s tvojou logikou "to ma za tych par korun nestoji" platis su akurat tak cigani.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

TommyHot - lenže väčšina ľudí ďalej od BA zaraba 350-400 eur v, takže nie pre každého je 150e pár korún...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ale ved je uplne jendo o kolko ide korun. Ak si ochonty prijat riziko, tak kludne zavolaj kamaratov a ries to po svojom. Len proste si neviem predstavit, ze by som isiel niekoho bit, alebo sa mu vyhrazat, alebo neviem co koli takej sume.

Btw ked zarabam 400eur tak snad nejdem predavat nieco v hodnote 150 eur bez toho aby som za to dostal cash hned na ruku. Kto uz len predava stylom, ze tu mas tovar, zaplat mi az o tyzden?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Fajn. Tak sme sa dostali do stadia z riesnia problemu k teoriam preco si mu dal notebook. GJ : )

Nech sa vyjadri autor temy, ktory ma ocividne na salame : )
stealth8mirage
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa stealth8mirage »

lekoklatik napísal:Fajn. Tak sme sa dostali do stadia z riesnia problemu k teoriam preco si mu dal notebook. GJ : )

Nech sa vyjadri autor temy, ktory ma ocividne na salame : )
dal som mu notebook pretoze sme celkom dobre spolupracovali pri provom mobile za 30 eur - doniesol, druhom smartfone 100 eur doniesol, tretikrat za notebook nedoniesol

a penazi mam vela a nejde o peniaze, ale ked vas niekto oklame tak mozog to inac berie, stále to ostáva v hlave.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To ti pokazde nosi dodatocne? Pripada mi to tak, ze chalan to dalej predava a nasledne ti z utrzeneho nosi dohodnutu sumu a rozdiel si nechava. A zrejme s notebookom sa preratal a nevie ho predat.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To je jeho problem.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Autor témy: Ty máš rodičov, aj on má rodičov. Toto by si mal povedať otcovi, aby navštívil suseda. Možno o tejto záležitosti otec tvojho suseda nevie. A práve jeho otec ti možno pomôže. Za pokus nič nedáš.
Napísať odpoveď