Samsung Galaxy S2 vs. iPhone 4
Re: Samsung Galaxy S2 vs. iPhone 4
aká aktivácia na iPhone? Od iOS 5 to už netreba zložito aktivovať cez iTunes. Zapneš, máš tam pár jednoduchých nastavení a funguješ. Aký problém?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Schwollo - skúšal si zapnúť nový iPhone bez pripojenia na internet? Neviem ako Tebe, ale mňa s mojím iP4S nepustil z toho začiatočného wizardu. Ďalšia tuposť je že Ťa nepustí bez simkarty. Čo je to za chu*ovinu? Prečo si nemôžem spustiť môj smartphone bez simkarty?! SGSII môžem používať ako tablet bez simkarty, rovno z krabice. iP4S mi jednoducho nedovolí prejisť úvodným wizardom.
je to smartphone... ak ho niekto nechce pripájať na internet, tak si ho nekúpi. To isté platí pre všetky smarfphony. Ak si niekto kupuje smartphone tak z toho logicky vyplýva, že ho nebude používať len na telefonovanie a sms.
Na čo je niekomu mobil bez simkarty? Z takého mobilu si asi ťažko zavoláš. Taký "mobil" ti je len na internet, hry a aplikácie a na to ti treba internet!!! A to sme už zas pri tom, čo som napísal vyššie.
Na čo je niekomu mobil bez simkarty? Z takého mobilu si asi ťažko zavoláš. Taký "mobil" ti je len na internet, hry a aplikácie a na to ti treba internet!!! A to sme už zas pri tom, čo som napísal vyššie.
-
uplink
VIP
Shwollo - to že má polovica bratislavských retardov SUVčka, neznamená že s nimi chodia do lesa a ťahajú za sebou brvno na reťazi. Sorry, ale Tvoj argument nie je argument.
Môj sensation, pred tým než som si naň nahodil veci, tak som mal asi týždeň bez simky, fičal len na wi-fine. Nie každý si hneď na*ebe simku do nového mobilu a je vyrovnaný s tým že starý mobil je pasé.
Tak isto nie každý má hneď micro-sim kartu, tzn. že ten mobil nemáš ako zapnúť, vyskúšať, si v péčku. Musíš si zohnať microsim a tú tam narvať. Geniálne.
Môj sensation, pred tým než som si naň nahodil veci, tak som mal asi týždeň bez simky, fičal len na wi-fine. Nie každý si hneď na*ebe simku do nového mobilu a je vyrovnaný s tým že starý mobil je pasé.
Tak isto nie každý má hneď micro-sim kartu, tzn. že ten mobil nemáš ako zapnúť, vyskúšať, si v péčku. Musíš si zohnať microsim a tú tam narvať. Geniálne.
OK OK... ak má wifi, tak aktivácia je bez problémov...
Na čo ti je nový mobil, keď ešte týždeň používaš starý? Kúpim nový, nahodím tam kontakty a pod. a hotovo... na čo by mal niekto fungovať na dvoch mobiloch naraz?
Microsim je nevýhoda?
OMG však u operátora to trvá 10 min. aj s čakaním v rade. No hrôza. Btw aj Lumie to majú.
//neoblo by to tu lepšie zamknúť? Aj tak je tu z toho flame iOS vs. Android, ktorý sa nikdy neskončí
Na čo ti je nový mobil, keď ešte týždeň používaš starý? Kúpim nový, nahodím tam kontakty a pod. a hotovo... na čo by mal niekto fungovať na dvoch mobiloch naraz?
Microsim je nevýhoda?
//neoblo by to tu lepšie zamknúť? Aj tak je tu z toho flame iOS vs. Android, ktorý sa nikdy neskončí
-
qwerty-xyz
a ani neskonci, ako mozes napisat taku kolosalnu hovadinu ze prejdem hned na novy telefon? ja mam SGS2 ku asi od septembra? oktobra? a staaaaaale mi sekunduje SEK800I a nie neviem sa s nim rozlucit, mal som ho fest dlho nato aby som ho teraz kamsi odlozil do policky.
cize tvoje argumenty? musim mat wifi, a musim sa trepat ku operatorovi aby som si vedel zapnut telefon lebo SIM, vies ako sa zapina SGS2 ka? vlozis baterku, zavries zadny kryt, podrzis gombik a BUM zapnuty telefon so vsetkym vsudy. asi tak nejako, vsak?
cize tvoje argumenty? musim mat wifi, a musim sa trepat ku operatorovi aby som si vedel zapnut telefon lebo SIM, vies ako sa zapina SGS2 ka? vlozis baterku, zavries zadny kryt, podrzis gombik a BUM zapnuty telefon so vsetkym vsudy. asi tak nejako, vsak?
-
uplink
VIP
qwerťák má úplnú pravdu, len ja nemám už síl oponovať apple ovci...sorry Schwollo...
za to, že si zaťažený na starý mobil ja nemôžem. Mal som SEW810i z neho som si vytiahol kontakty vypol, zapol iPhone a SE som už odvtedy nezapol. Takže aký problém?qwerty-xyz napísal:ako mozes napisat taku kolosalnu hovadinu ze prejdem hned na novy telefon? ja mam SGS2 ku asi od septembra? oktobra? a staaaaaale mi sekunduje SEK800I a nie neviem sa s nim rozlucit
nie, nemusíš. Vykresľujete to tu ako keby tá aktivácia bola niečo strašné a trvalo to hodiny... Áno treba to aktivovať, ale je to jednoduché a trvá to pár sekúnd!!!qwerty-xyz napísal:cize tvoje argumenty? musim mat wifi
no fakt strašné. Ty nikdy nechodíš do mesta, iba sedíš doma a nemôžeš zabehnúť k operátorovi? Ja neviem, čo je na tom také strašné (áno treba sa trepať k operátorovi, ale zas a znova - to je taký problém? Viem, že si budem kupovať iPhone/Lumiu tak keď som v meste tak si obehnem k operátorovi a hotovo) a opakujem - micro sim má aj Lumia a ešte som nevidel, že by sa nieko sťažoval. Zaujímavé, že to všetkým vadí len na iPhone.... prečo asi...qwerty-xyz napísal: musim sa trepat ku operatorovi aby som si vedel zapnut telefon
prečo hneď apple ovca? To je argument android onanistov na všetkouplink napísal:qwerťák má úplnú pravdu, len ja nemám už síl oponovať apple ovci...sorry Schwollo...
-
uplink
VIP
Schwollo ten nový typ microsim je otras. Musím mať teraz v Omnii ten špalík aby mi tam držala Simka, aj Sony to po*ralo na svojej Xperii S. Je to malé, zle sa to "redukuje" do normálnej veľkosti. Je to fakt bieda...
ako vám môžu vadiť dva detaily, ktoré spravíš RAZ... netvrdím, že iPhone je dokonalý, ale nie je to nič strašné, čo by sa nedalo prežiť
k tým micro sim... všetko sa zmenšuje, tak prečo nie aj sim? na čo tam je kus zbytočného plastu? Začal s tým Apple tak je to automaticky na howno... Ak by s tým prišli všetci výrobcovia tak by to už nikomu nevadilo... (to, prečo micro sim nepoužívajú aj ostatní výrobcovia, mi je záhadou)
k tým micro sim... všetko sa zmenšuje, tak prečo nie aj sim? na čo tam je kus zbytočného plastu? Začal s tým Apple tak je to automaticky na howno... Ak by s tým prišli všetci výrobcovia tak by to už nikomu nevadilo... (to, prečo micro sim nepoužívajú aj ostatní výrobcovia, mi je záhadou)
-
guess.whoo
Redeemer
bolo by to fajn, keby na to presli vsetci. ako napr. na micro usb (teda skoro, ze?
) setri to prostredie, prostriedky a nesposobuje to ludom problemy pri prechode z mobilu na mobil.
lenze ocividne micro sim nie je taky dobry napad ako micro usb, len apple sa musel niecim odlisit, ked uz nevedel poskytnut HW zodpovedajuci dobe
lenze ocividne micro sim nie je taky dobry napad ako micro usb, len apple sa musel niecim odlisit, ked uz nevedel poskytnut HW zodpovedajuci dobe
-
qwerty-xyz
chapes ze NECHCEM MICRO SIM ??? chcem si telefon vytiahnut z krabice a pouzivat, nechcem ziaden zasrany itunes, chcem mass storage, chcem si dat do telefonu co ja chcem a kedy chcem a pouzivat to tak ako ja chcem. Kua tu . . .
s týmto súhlasím.guess.whoo napísal:bolo by to fajn, keby na to presli vsetci. ako napr. na micro usb (teda skoro, ze?) setri to prostredie, prostriedky a nesposobuje to ludom problemy pri prechode z mobilu na mobil.
no tak potom čo riešiš ty ch*j?! proste pre teba je iPhone nevyhovujúci mobil. Tak tu nerieš detaily ako micro sim.qwerty-xyz napísal:nechcem ziaden zasrany itunes, chcem mass storage, chcem si dat do telefonu co ja chcem a kedy chcem a pouzivat to tak ako ja chcem. Kua tu . . .
-
qwerty-xyz
no ci kua boha krista.... a sme doma....
Nechces mi povedat este aj to iste co vravia tie buzny z APPLE ked robia nabor a reklamu svojich vyrobkov? Vies uz som sa s niekokymi stretol, ked dostali "po hube" specifikaciami, parametrami, a takymito malickostami vies co zacali vraviet?
Ty nie si potom nasa cielova skupina, nase vyrobky nie su potom urcene pre teba. . . . vies co to znamena v reale ? ze NIE SOM TAKY KEKET ako ovecky od apple . . . cize oni zamerne hladaju hlupakov, ktori sa nechaju ohurit a kupia si taku kravovinu ako je apple. A vzhladom na to ze kopec ludi je sprostych tak kopec ludi to ma.
Chvalabohu ze sa radim medzi tych viac inteligentnych a techniky skusenych.
Nechces mi povedat este aj to iste co vravia tie buzny z APPLE ked robia nabor a reklamu svojich vyrobkov? Vies uz som sa s niekokymi stretol, ked dostali "po hube" specifikaciami, parametrami, a takymito malickostami vies co zacali vraviet?
Ty nie si potom nasa cielova skupina, nase vyrobky nie su potom urcene pre teba. . . . vies co to znamena v reale ? ze NIE SOM TAKY KEKET ako ovecky od apple . . . cize oni zamerne hladaju hlupakov, ktori sa nechaju ohurit a kupia si taku kravovinu ako je apple. A vzhladom na to ze kopec ludi je sprostych tak kopec ludi to ma.
Nie všetci sa potrebujú hrabať v mobile robiť tam root a neviem aké kktiny. Preto existuje také množstvo mobilov a to znamená, že máš možnosť voľby. To znamená (ak ti to zatiaľ nedoplo), že niekomu môže vyhovovať viac Windows Phone, niekomu iOS a niekomu android. Dokážeš pochopiť takúto jednoduchú vec? Podľla toho, čo tu vypisuješ:
To, že ti iOS nevyhovuje ešte neznamená, že pre iným ľudom vyhovovať nebude. TAK TO UŽ KONEČNE POCHOP!
Čo z toho vyplýva? Že si, ako to nazývaš ty, android ovca, pretože nedokážeš pochopiť, že android nie je najlepší a najdokonalejší systém, rovnako ako WP a iOS. A týmto to ukončujem. Viac sa tu s nikým hádať nebudem.
tak silno pohchybujem. Ty sa môžeš radiť tak maximálne medzi debilov.qwerty-xyz napísal:A vzhladom na to ze kopec ludi je sprostych tak kopec ludi to ma.
Je normálna vec, že nie je možné vyrobiť produkt, ktorý bude vyhovovať všetkým!!! Ale to debilovi, ako si ty, to nevysvetlím.qwerty-xyz napísal:Ty nie si potom nasa cielova skupina, nase vyrobky nie su potom urcene pre teba. . . .
To, že ti iOS nevyhovuje ešte neznamená, že pre iným ľudom vyhovovať nebude. TAK TO UŽ KONEČNE POCHOP!
Čo z toho vyplýva? Že si, ako to nazývaš ty, android ovca, pretože nedokážeš pochopiť, že android nie je najlepší a najdokonalejší systém, rovnako ako WP a iOS. A týmto to ukončujem. Viac sa tu s nikým hádať nebudem.
-
guess.whoo
Redeemer
qwerty co rypes? zbytocne, uplne zbytocne.
-
Maxpayne
Light Professional
neviem co tu riesite micro sim. Ak ste si vsimli dava sa to uz pomaly do kazdeho neveho telefonu,Lumia 800,SG3 atd atd,stale existuju redukcie ked sa budete chciet vratit spat,zbytocne tu riesite flame,sto ludi sto chuti,me by po stranke OS vyhovoval kazdy, Android ,WP7,ci iOS,aj tak nikto z Vas ani z polovice nevyuziva funkcie telefonov ,ktore tu opisujete co ma ten a ten.
-
qwerty-xyz
guess.whoo nerypem, ale nemam rad ak sa snazi niekto nieco niekomu nanutit s tym ze to nie je tak ako to v skutocnosti je a prekruca zjavne FAKTY.
faktom je ze IOS je v zaklade na hovno, a da sa to preukazatelne dokazat ! tak nech to tento hnup prizna, a bude klud.
faktom je ze IOS je v zaklade na hovno, a da sa to preukazatelne dokazat ! tak nech to tento hnup prizna, a bude klud.
Podla tvojej teorie je potom aj napr taky Galaxy Nexus uplne rovnake hovno v zaklade ako iPhone. Alebo nie ?
-
qwerty-xyz
ved dajme fakty:
--Iphone nezapnem ako telefon ani smartphone len vlozenim baterie a podrzanim tlacitka, vyzaduje registraciu, tak? TAK!
--V Iphone nevymenim bateriu, TAK ? TAK!
--Do iphonu musim dat microSIM ktoru si musim ist vypytat, jednoducho kebyze mam teraz na posteli iphone a je 10 hodin vecer tak si mozem piskat lebo mi normalnu SIM ku nezozere, TAK ??? TAK!
--Do iphonu nedam pamatovu kartu, tak? TAK!
--Kvoli Iphonu musim mat nainstalovany Itunes, ked som videl u kamosa ake trapsy to robi s pesnickami, proste NE, dakujem neprosim. je to smiesne, a este ked som si to nemohol kopirovat na svoje USB a podobne, no trapas riadny MAC ako vysity.
-- Manazer suborov? JAAAAAAJ doinstalujeme ho, sorry guys, na SGS2 ke uz zabudovany, a celkom sikovny.
-- BLUETOOTH ???? JAAAAAJ dalsiu aplikaciu nam treba, ja vyberiem z krabice a poslem hned co a ako.
-- ZVONENIA ???? neviem ako je na tom novy ale na starom ZASE trebalo aplikaciu, SGS2 ka? neni problem, zvladne vsetko.
-- DIODA ???? porovnavali ste svietivost diody? REALNU svietivost. SAMSUNG ma riadne silnu a to ma len jednu. Iphone ma slabsiu proste.
-- ODOLNOST???? slavny test na youtube ktory ukazuje co sa stanep ri pade SGS2 ky a iphonu, vsetci sme videli ako to dopadlo SGS2 ke nic, IPHONE na sracku.
-- VYDRZ? novy iphone 4S ma tak slabu vydrz ze to az boli, SGS2 ka bohvie aku nema, ale ved iphone. wuaaaau.
RADIO ???? JA MAM, IPHONY MAJU ??? ... nevidel som . . .
-- APP ??? reku stiahnem si z netu zadara a mam, nemusim robit ZIADEN ROOT ani jailbrejk ani nic .... proste nic, stiahnem, v mobile mi vyhodi, povolit instalaciu z neznamych zdrojov? reku HEJ a ide sa.
MOJE LASKY JEDINE
)))) HAVE FUN s argumentovanim voci tomu. ale u vas je to zbytocne, lebo vy aj keby ste dostali tehlu, krasnu vypalenu a na nej by bolo jablcko, a pisalo tam iphone 6 tak to by bola FEAUTURE !!!!
to by ste boli IN !!!!
inteligencia IPHONISTOV nema chybu.
--Iphone nezapnem ako telefon ani smartphone len vlozenim baterie a podrzanim tlacitka, vyzaduje registraciu, tak? TAK!
--V Iphone nevymenim bateriu, TAK ? TAK!
--Do iphonu musim dat microSIM ktoru si musim ist vypytat, jednoducho kebyze mam teraz na posteli iphone a je 10 hodin vecer tak si mozem piskat lebo mi normalnu SIM ku nezozere, TAK ??? TAK!
--Do iphonu nedam pamatovu kartu, tak? TAK!
--Kvoli Iphonu musim mat nainstalovany Itunes, ked som videl u kamosa ake trapsy to robi s pesnickami, proste NE, dakujem neprosim. je to smiesne, a este ked som si to nemohol kopirovat na svoje USB a podobne, no trapas riadny MAC ako vysity.
-- Manazer suborov? JAAAAAAJ doinstalujeme ho, sorry guys, na SGS2 ke uz zabudovany, a celkom sikovny.
-- BLUETOOTH ???? JAAAAAJ dalsiu aplikaciu nam treba, ja vyberiem z krabice a poslem hned co a ako.
-- ZVONENIA ???? neviem ako je na tom novy ale na starom ZASE trebalo aplikaciu, SGS2 ka? neni problem, zvladne vsetko.
-- DIODA ???? porovnavali ste svietivost diody? REALNU svietivost. SAMSUNG ma riadne silnu a to ma len jednu. Iphone ma slabsiu proste.
-- ODOLNOST???? slavny test na youtube ktory ukazuje co sa stanep ri pade SGS2 ky a iphonu, vsetci sme videli ako to dopadlo SGS2 ke nic, IPHONE na sracku.
-- VYDRZ? novy iphone 4S ma tak slabu vydrz ze to az boli, SGS2 ka bohvie aku nema, ale ved iphone. wuaaaau.
RADIO ???? JA MAM, IPHONY MAJU ??? ... nevidel som . . .
-- APP ??? reku stiahnem si z netu zadara a mam, nemusim robit ZIADEN ROOT ani jailbrejk ani nic .... proste nic, stiahnem, v mobile mi vyhodi, povolit instalaciu z neznamych zdrojov? reku HEJ a ide sa.
MOJE LASKY JEDINE
inteligencia IPHONISTOV nema chybu.