Samsung Galaxy S2 vs. iPhone 4

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Samsung Galaxy S2 vs. iPhone 4

Príspevok od používateľa awtt »

qwerty kazdy jeden bod ktory si tu napisal je uplne onicom :) je to jedine o preferenciach, premna je android jeden velky bordel ktory sa na ios nechyta :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: :lol: :lol: :lol: ha haaaaa napise ze o nicom ale nevyargumentuje to ze nemam pravdu, lebo NEMOZES!!! lebo to je pravdaaaaa....
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

qwerty-xyz napísal:ved dajme fakty:

--Iphone nezapnem ako telefon ani smartphone len vlozenim baterie a podrzanim tlacitka, vyzaduje registraciu, tak? TAK!
--V Iphone nevymenim bateriu, TAK ? TAK!
--Do iphonu musim dat microSIM ktoru si musim ist vypytat, jednoducho kebyze mam teraz na posteli iphone a je 10 hodin vecer tak si mozem piskat lebo mi normalnu SIM ku nezozere, TAK ??? TAK!
--Do iphonu nedam pamatovu kartu, tak? TAK!
--Kvoli Iphonu musim mat nainstalovany Itunes, ked som videl u kamosa ake trapsy to robi s pesnickami, proste NE, dakujem neprosim. je to smiesne, a este ked som si to nemohol kopirovat na svoje USB a podobne, no trapas riadny MAC ako vysity.
-- Manazer suborov? JAAAAAAJ doinstalujeme ho, sorry guys, na SGS2 ke uz zabudovany, a celkom sikovny.
-- BLUETOOTH ???? JAAAAAJ dalsiu aplikaciu nam treba, ja vyberiem z krabice a poslem hned co a ako.
-- ZVONENIA ???? neviem ako je na tom novy ale na starom ZASE trebalo aplikaciu, SGS2 ka? neni problem, zvladne vsetko.
-- DIODA ???? porovnavali ste svietivost diody? REALNU svietivost. SAMSUNG ma riadne silnu a to ma len jednu. Iphone ma slabsiu proste.
-- ODOLNOST???? slavny test na youtube ktory ukazuje co sa stanep ri pade SGS2 ky a iphonu, vsetci sme videli ako to dopadlo SGS2 ke nic, IPHONE na sracku.
-- VYDRZ? novy iphone 4S ma tak slabu vydrz ze to az boli, SGS2 ka bohvie aku nema, ale ved iphone. wuaaaau.
RADIO ???? JA MAM, IPHONY MAJU ??? ... nevidel som . . .
-- APP ??? reku stiahnem si z netu zadara a mam, nemusim robit ZIADEN ROOT ani jailbrejk ani nic .... proste nic, stiahnem, v mobile mi vyhodi, povolit instalaciu z neznamych zdrojov? reku HEJ a ide sa.

MOJE LASKY JEDINE :))))) HAVE FUN s argumentovanim voci tomu. ale u vas je to zbytocne, lebo vy aj keby ste dostali tehlu, krasnu vypalenu a na nej by bolo jablcko, a pisalo tam iphone 6 tak to by bola FEAUTURE !!!! :) to by ste boli IN !!!!
:lol:
inteligencia IPHONISTOV nema chybu.
Pytal som sa na Galaxy Nexus, nie na SGS2. Tato tema je uz uplne o niecom inom. Uz sme odpocili na kilometre.
Nove HTC-cka, uz to tu bolo spomenute. Pri nich uz tiez nevymenis baterie. Podla mna len otazka casu kedy vsetci prejdu na konstrukcie pri ktorych sa nebude dat vymenit bateria. One X rovnako vyzaduje microsim a nevopchas tam ziadnu pamatovu kartu.
Manazer suborov: V mojom Nexuse ziadny manazer suborov predinstalovany nebol. A neviem o tom ze by to mali aj HTC-cka.
qwerty-xyz

myslim ze ja sa DOST DRZIM TEMY, KTORA MIMO INEHO JE : Samsung Galaxy S2 vs. iPhone 4
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

qwerty ...
laskavo sa skludni ...
zase sa ozvalo decko ...
ty si dovolis povedat na iOS ze je sracka ? urob ty vlastny OS a potom nieco take vypusti z ust ... nedokazes to tak sa tu laskavo zdrz tychto stupidnych komentov ...
nehovorim ze je dokonaly ale to nie je ani android, WP, symbian, .... a nedovolim si povedat na niektory z nich ze je to sracka ... ked to dokazes vytvor vlastny OS a uvidime co potom budes hovorit ...

Tie tvoje "argumenty" zapnem iphone aktivujem vyberiem sim a co sa stane ? nic funguje dalej ...
bateria sa uz neda vybrat na viacerych novych telefonoch ...

microsim uz beru vsetky nove telefony ...

treba ti pamatovku pri 16GB ? kup si externy HDD alebo USB ... rychlejsiie prenosy do PC ...

kvoli iphonu itunes, kvoli WP musis mat zune, aby ti isiel android synchronizovat s pc tiez ti treba sync nastroj ...

manazer suborov som si stale doinstaloval aj na androide cize nevidim problem ... vstavany nevyhovuje ..

BT uz nefunguje tiez na viacerych novych telefonoch ... ale toto je chyba da sa to vsak upravit cez tweak ...

zvonenia otazka 10s aj bez externej app ...

dioda ? si robi prdel ?

odolnost ? sorry ale ja nehadzem telefony za 400 € len tak na zem a davam na nich pozor ... a este ich mam ked tak aj v nejakom puzdre ...

iphone vpohode 2 dni dam ...

radio si pustim cez net ked uz tak velmi chcem ... ale po pravde radio som este v telefone nepocuval a to som ho mal asi v kazdom jednom ...

JB je otazka 5 min ... a stahujem apps a urobim to len raz ...

zvysok to co som napisal v poslednom komente ... zbytocne dohadovanie ...

qwerty do buducna vaz slova ...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak sa mame drzat temy tak pri iPhone 4 vs SGS2 tam je jednoznacny vitaz SGS2 a dalej uz nema cenu to rozoberat. Tento flejm co sa tu rozbehol na 3 strany by platil pri iPhone 4S vs SGS2.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ale co by som nemohol :) len sa takymi zadubencami jak ty sa hadat neoplati, lebo ty nieco odsudzujes uz len kvoli tomu ze je tam to jablcko :)

1. itunes je blbst,.. ja mam v itunes vytvoreny playlist s nazvom iphone, kde mam hudbu ktiru mam v telefone, ked nieco pocuvam a paci sa mi to pridam si to tam a pro najblizs synchronizacii to mam automatick v telefone, takisto ako zazalohovanie fotky, kontakty sms, vstko automaticky, memusim lozit na ziadnu kartu, zapinat ziadny filemanager nic, je pravda ze men itunes bezi pod mac os ale v robote ho mam uz nonstop pusteny asi 2 tyzdne a nepozujem ziadny spomalenie, a ziadny lepsi oranizer na hudbu proste neexistuje.
2. baterka: nikdy som nemal potrebu ju vyberat dokonca ani ked som mal mobil kde sa dala tak wtf
3. bluetooth: hry sa cez blutooth hrat daju, sorry ale toto je jedine jeho "rozumne" vyuzitie, ci ty si stale este posielas s kamarami zovenia a obrazky?
4. registraciu potrebuje len na zaciatku, pri prvom spusteni, tak ako android google ucet
5. micro sim si vies aj vyrezat sam doma, je len otazka casu a bude to vo vsetkych telefonoch
6. manazer suborov, no ako vravim naco by som potreboval lozit do nejakej struktury suborov, mal som android videl som aky je tam bordel na tej karte ked so msi ju otvoril :)
7.pametova karta? pri 32gb naco by som ju potreboval? mam tam navigaciu, stio aplikacii a hier, po kok*ot hudby a stale kopu miesta :)
8. vydrz ma ovele lepsiu jak kazdy android telefon ktory som mal

zvysok sa mi ani nechce rozoberat, ja nevravim ze android je zly, kazdy ma svoje plusy a kazdemu vyhovuje nieco ine ale zhadzovat nieco tak ako to robis ty uz uplne len z principu je uplne smiesne a vidno ze si este decko :)
qwerty-xyz

mam 23 decko nie som, bluetooth pouzivam pretoze mam stare XP cko a sync cez wifi mi neide, a kabel na somarinky nezapajam, fotky, teda par fotiek alebo APP ku si posielam cez bluetooth, je to celkom rychle pri takych malych suboroch.

ob3l1x --- ty mi prosim ta nic nevrav, okej? ci ? v T-systems sa rodia borci najvacsi na svete? dal som na Iphonik tvoj oblubeny argumenty ktore bohuzial su pravdive ? a ich jedine vysvetlenie je ze osm decko a sim ka sa da VYREZAT ??? si normalny?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

awtt - microsim sa vyrezať vždy nedá [pravdupovediac sa mi to nepodarilo ani raz, všetky simky mali úplne iné kontakty ako microsim], zničil som tak 15 sim kariet, baterka má otrasnú výdrž, najhoršiu zo všetkých telefónov. Pri plnej záťaži vydrží viac aj Sensation. Čo tak vybrať batériu keď zamrzne, alebo keď nechceš aby Ťa vystopovali? Ah right, Tebe nemrzne :) čo tak dať automaticky povolené zvonenia z akejkoľvek mp3 a nie ich retardovaný formát ktorý môže mať maximálne 30 sekúnd? Čo tak ukázať ako vyzerá vnútorná štruktúra iPhonu? Čo tak povoliť defragmentáciu, ktorá by sa iPhonom zišla. Čo tak zmeniť telefón na droid :smt006
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

qwerty-xyz napísal:mam 23 decko nie som, bluetooth pouzivam pretoze mam stare XP cko a sync cez wifi mi neide, a kabel na somarinky nezapajam, fotky, teda par fotiek alebo APP ku si posielam cez bluetooth, je to celkom rychle pri takych malych suboroch.

A co tak pouzit DropBox alebo Google Drive, ked uz mas Android ? Cloud je idealny na male veci

uplink napísal:awtt - microsim sa vyrezať vždy nedá [pravdupovediac sa mi to nepodarilo ani raz, všetky simky mali úplne iné kontakty ako microsim], zničil som tak 15 sim kariet, baterka má otrasnú výdrž, najhoršiu zo všetkých telefónov. Pri plnej záťaži vydrží viac aj Sensation. Čo tak vybrať batériu keď zamrzne, alebo keď nechceš aby Ťa vystopovali? Ah right, Tebe nemrzne :) čo tak dať automaticky povolené zvonenia z akejkoľvek mp3 a nie ich retardovaný formát ktorý môže mať maximálne 30 sekúnd? Čo tak ukázať ako vyzerá vnútorná štruktúra iPhonu? Čo tak povoliť defragmentáciu, ktorá by sa iPhonom zišla. Čo tak zmeniť telefón na droid :smt006
Uz dosli argumenty ze treba vytahovat defragmentaciu ? Sorry ale skoro som spadol zo stolicky :smt044
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nie kazdy ma vzdy internet v telefone. na to netreba zabudat (a usetrite ludi argumentom, ze naco smartphone bez internetu od operatora pls)
qwerty-xyz

rochedo, mozem, ale nepouzivam, lebo sa mi to zda zbytocne, ostatne naco aj? sparovana je SGS2 ka s notebookom aj s K800 vkou, to znamena ze ked si nieco posielam, (a to by ti grim vedel rozpravat kolko suborov mam v telefone a to som uz nieco okolo 8000 mazal) tak napr posielam 6 fotiek do notebooku, a hned nato poslem aj do K800 vky, chapes, 3 tuknutia,--- zdielat,bluetooth,K800i, .... nic viac. v jednoduchosti je krasa.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:awtt - microsim sa vyrezať vždy nedá [pravdupovediac sa mi to nepodarilo ani raz, všetky simky mali úplne iné kontakty ako microsim], zničil som tak 15 sim kariet, baterka má otrasnú výdrž, najhoršiu zo všetkých telefónov. Pri plnej záťaži vydrží viac aj Sensation. Čo tak vybrať batériu keď zamrzne, alebo keď nechceš aby Ťa vystopovali? Ah right, Tebe nemrzne :) čo tak dať automaticky povolené zvonenia z akejkoľvek mp3 a nie ich retardovaný formát ktorý môže mať maximálne 30 sekúnd? Čo tak ukázať ako vyzerá vnútorná štruktúra iPhonu? Čo tak povoliť defragmentáciu, ktorá by sa iPhonom zišla. Čo tak zmeniť telefón na droid :smt006
Ja som microsim vyrezaval len raz v zivote a podarilo sa mi to na prvy pokus, tak ked clovek nema roztrasene ruky nemoze to byt problem :)
No neviem mne moja baterka vydrzi v pohode 3 dni pri beznom pouzivani, to mi ziadny android telefon nevydrzal.
No mne nezamrzne mas pravdu :) Za ten cas co ho mam mi fakt ani raz nezamrzol, kamosovi zamrzol raz a stacilo podrzat home + sleep a zresetoval sa.
Jedine co ti uznam su tie zvonenia, to nie je velmi user friendly priznavam ale ked clovek nemeni zvonenie kazdy den tiez v tom nevidim dajake nervy drasajuce minus aby som odpisal cely telefon:)
Ostatne veci za tym su uz len strely doprazdna :)
qwerty-xyz

3 dni hej? a predpokladam ze jas na minime, ci ?
ci na stred? ci si ho menis podla potreby?
lebo ja som na automatike co v tomto krasnom pocasi znamena na maxime cely cas. :) a pozapinane vsetko.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

qwerty-xyz napísal:mam 23 decko nie som, bluetooth pouzivam pretoze mam stare XP cko a sync cez wifi mi neide, a kabel na somarinky nezapajam, fotky, teda par fotiek alebo APP ku si posielam cez bluetooth, je to celkom rychle pri takych malych suboroch.

ob3l1x --- ty mi prosim ta nic nevrav, okej? ci ? v T-systems sa rodia borci najvacsi na svete? dal som na Iphonik tvoj oblubeny argumenty ktore bohuzial su pravdive ? a ich jedine vysvetlenie je ze osm decko a sim ka sa da VYREZAT ??? si normalny?
pocuj moj ...
ja som laskavo si precitaj co som tu pisal ...
ja nehovorim ze iOS je najlepsia vec na svete tak laskavo porozmyslaj predtym nez nieco napises ...

to kde robim ma aky vplyv na temu o telefonoch ? nechapem ...

ja som sa zastal OS v zivote si nic nedosiahol a ides tu urazat nejaky system ktory ty niesi schopny ani okopirovat nieto urobit vlastny.

nato ze mas "23" rokov, vraj by si uz mohol mat trosku rozumu v hlave nemyslis ?
qwerty-xyz

ob3l1x --- to vraj,-- ti povedali tvoji skveli kamosi? Si o nich najprv nieco pozistuj, a o mne si pozistuj zlaty moj tiez, ale z inych kruhov, dobre?
Ty si operacny system vymyslel? pokial ja viem vymyslel si rovnake hovno ako ja, ked nie este vacsie, vies preco si v T-systems? Pretoze nikde inde ta realne nevezmu, ....Keby to bolo inak, nehnijes medzi vyhodenymi studentami z TUKE .... ci? mylim sa ?

:arrow: have fun...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

qwerty normalne zasnem ...
ja som niekde nadaval na OS tak ako ty ? nie, a presne na to som narazal ...

chapandos ?

to ze si este decko ma stale len a len utvrdzujes svojim vyjadrovanim. Normalny inteligentny clovek nereaguje ako ty ...
inteligentny clovek ma argumenty ktore ty nie si schopny vyprodukovat ...

predtym nez nieco odpises precitaj si to a porozmyslaj. To ze mi nieco zavidis nie je moj problem je to len a len v tvojej hlave.
Ale kludne si zi svoj maly svet ... nech sa paci ...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nebudem tu čítať ten bordel, ale na margo plynulosti toľko:
iOS má inú (nie nevyhnutne zlú) filozofiu, než Android. V iOS beží UI vo vlastnom threade, ktorý ešte k tomu má vyššiu prioritu, než zvyšok softvéru. V Androide beží na rovnakej úrovni ako akýkoľvek iný program. Okrem plynulosti UI to má dopad aj na multitasking, keď na iOS je v porovnaní s Androidom okresaný. Z toho vyplývajú dve veci:
1. Android nebude nikdy tak plynulý ako iOS.
2. iOS nebude mať nikdy taký multitasking ako Android.
Každý nech si vyberie, čo mu vyhovuje najviac.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

nechcem vyvolať daľšiu hádku, ale ja som ešte ani po pol roku neprišiel na to, čo je na tom android multitaskingu také super ? lebo osobne mi príde lepšie urobený ten na iP, to že android nemá poriadny zoznam spustených aplikácii, ale iba posledných otvorených by sa ešte dalo, ale to že keď mám otvorený "telefón", napíšem si číslo, tak tam po opätovnom otvorení tam nieje, je vrchol toho úžasného multitaskingu :D to dokázalo dávno už 3G-čko ktoré vraj nemalo "multitasking" :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Zbožňujem ľudí, ktorí s obľubou vehementne vynášajú ortiele na základe informácií, ktoré nemajú s realitou nič spoločné.

Android má zoznam aktuálne spustených aplikácií. Kedy nemal?
Napísať odpoveď