Pokazený jack v Mp4-ke
Pokazený jack v Mp4-ke
Potreboval by som poradiť že či sa dá opraviť JACK v MP4-ke, lebo keď zasuniem sluchatka na doraz hrá len jedno uz som aj skusal ine sluchatka takže v sluchatkach to nie je
Dakujem 
Re: Pokazený jack v Mp4-ke
Ked hra len jedno a hra dobre moze byt dnu len nejaka spina. Ked ti nepomoze to vyfukat tak otvor mp4ku a odpajkuj jack z maticnej. Skus pozriet po nete ci sa nepredava nieco pre tvoju mp4ku. Klasicke radioamaterske jacky su dost velke a daju sa zohnat len 3,5mm
Ďakujem110mat110 napísal:Ked hra len jedno a hra dobre moze byt dnu len nejaka spina. Ked ti nepomoze to vyfukat tak otvor mp4ku a odpajkuj jack z maticnej. Skus pozriet po nete ci sa nepredava nieco pre tvoju mp4ku. Klasicke radioamaterske jacky su dost velke a daju sa zohnat len 3,5mm
A skúšaš klasické sluchátka do mp3ojek ? ..alebo kadejaké tie mobilné s ovládaním hlasitosti a prijímaním hovorov ?
keby skusal mobile 4 piny sustali by obidva (odskusane na viacero sluchatkach)
mal som aj od mp4 original ale dosly po chvíliLubenečko napísal:A skúšaš klasické sluchátka do mp3ojek ? ..alebo kadejaké tie mobilné s ovládaním hlasitosti a prijímaním hovorov ?
pozri na jack od sluchadiel. Ak ma 3 pliesky 2 plasty medzi nimi je to ok, ak ma 4 pliesky 3 plasty, ine sluchadla. Som na fone, obrazky ti dam neskor, snad chapes. Btw. Neide ti zvuk tak v dialke ako keby v jaskyni?
Tu vidíš ten rozdiel. Mal by si tam strkať s takou koncovkou ako vidíš na pravej strane ... dva krúžky / tri kovové časti.
Resp mne fungovali tie "so 4 kovovými časťami" tak, že som ich nezasunul na doraz ale jedna tá štvrtinka ostala vonku.
Resp mne fungovali tie "so 4 kovovými časťami" tak, že som ich nezasunul na doraz ale jedna tá štvrtinka ostala vonku.
- Prílohy
-
- iphone-headphone-jack.jpg (14.5 KiB) 694 zobrazení
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Stalo sa mi to isté,z ničoho nič. Mám konektor s 2 prúžkami no doteraz bežali slúchadlá v pohode až teraz vydávajú akýsi tlmený zvuk.110mat110 napísal:pozri na jack od sluchadiel. Ak ma 3 pliesky 2 plasty medzi nimi je to ok, ak ma 4 pliesky 3 plasty, ine sluchadla. Som na fone, obrazky ti dam neskor, snad chapes. Btw. Neide ti zvuk tak v dialke ako keby v jaskyni?
Skúste si všetci poriadne prečistiť tie jacky. Mne sa stalo to isté. Bol som v tom, že ho mám čistý ... no pri lepšej prehliadke
Pošpáraj sa v tom a uvidíš čo ti odtiaľ všetko za bordel vylezie.
Pošpáraj sa v tom a uvidíš čo ti odtiaľ všetko za bordel vylezie.
ak pocujes zvuk tak tlmene ako keby v dialke, tak mas odpaleny nulak v jacku. Mne povedali, ze sa to neda opravit, no skusil by som prepajkovat nulak. To je ten najdalej od konca jacku. Skoda ze uz nemam svoju staru mp4ku, skusil by som to.