Fiat Punto II - jazdene (r.v. 2002, 2003)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Playboy
Light Star
Light Star

Fiat Punto II - jazdene (r.v. 2002, 2003)

Príspevok od používateľa Playboy »

Ahojte.

Co hovorite na toto jazdene auto? Dakujem za akekolvek reakcie.
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Designovo bol Fiat vzdy vcelku slusny, kvalita zavisi od kusu. FIAT (Fehler In Allen Teilen) je auto, pri ktorom zalezi viac ako pri inych, kolko ma najadzene a ci nebolo burane. Obvykle blbne elektrika a na burackach az fatalne. Daj aj viac info o motorizacii ...
Najlepsi je samozrejme 1.2 Sporting, tam potesi 6ty kvalt pre spotrebu na dialnici a mimo mesta a imho aj pomerne dostacujuci vykon. HGT by som asi nebral, zbytocne premotorizovane, Punto a jeho podvozok si so sportovou jazdou nerozumeju. Ostatne motorizacie su tiez v pohode, vypichol som tie lepsie, klasika u mna :D
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Fiat Punto II - jazdene (r.v. 2002, 2003)

Príspevok od používateľa ikovan »

Playboy napísal:Ahojte.

Co hovorite na toto jazdene auto? Dakujem za akekolvek reakcie.
No mame ho doma.. teda skor maaati a ja ked pridem cez vikend domow.. je v pohode torsku pomalsie ked tam sedi viac ako dvaja ludia .. ale dobre..
Dokonca som s nim havarloval nejake tie premety ale strechy som sa ani nedotkol. ale drzi dobre.. a spotreba sa ti tiez bude pacit :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

mi mame doma puntacik ,musim iba chvalit ,dizajn pekny aj interier ,po motorickej stranke mu tiez nieje co vytknut,Zvonka nevyzerá ale vo vnútri je plno miesta... :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

S tou elektrikou na tom nieco bude. Kolega kupoval GT, vsetci mu vraveli, ze medzi zakladne pravidlo bezneho zivota plati, ze Fiat nie je auto (troska hecu nezaskodi). A samozrejme, sme ho upozornili, ze pravdepodobne pojde do kopru elektrika, samozrejme za dva mesiace bola v <>
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No nam elktrika neblbla chvala bohu este nikdy,no dnes nám napadlo co keby sme dali na nase punto plyn ? Máte s tým na punte skúsenosti ?dobrá voľba ? sorry ze zneuzivam temu ale sa mi nechcelo zakladať novú :roll:

--------------------------------------------------------------------------------------------
..........:::::::::::: 600 príspevkov ::::::::::::..........
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

puntiak je fpoho, ono je na nom asi najlepsie ze az so zakladnymi motormi vie ist fakt slusne.... a na kazdom aute sa nieco zacne srat, u punta je to prave elektroinstalacia postupne...
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Cavte,
na punte r.v 2002 mi dnes po nastartovani vobec nesla pristrojovka, zasvietila len kontrolka zhavenia a nic ine, ani budiky ani pocitac.....nastartovat ide, aj autoradio aj klima,svetla, vsetko funguje len nesvietia kontrolky a nejdu budiky....

jazdil som cely den a stalo sa mi to az poobede, je nieco co mozem skontrolovat aj sam bez servisu, poistky alebo nieco take ?

vdaka za rady :)
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

tu ti dam ja iba jednu radu.. nastartuj auto a pomalinky vracaj kluc do polohy vypnutia (ale aby ti neskapal motor) kym ti nenaskocia budiky :) musis to podavat po malych kuskoch.. je to bezny problem fiatov.. blbe materialy na spinacke. neviem ci uz na tych rocnikoch sa da vymenit elektricka cast spinacky, pokial ano, tak si ju kup a vymen... iny servis ti odporucit neviem.. len to skus s tym klucom ako som ti popisal a daj vediet ci to bolo ono :)
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

no najskor som skusil resetnut PC tym ze som odpojil baterku a zazrakom to potom naskocilo :D
jazdil som potom este celu sobotu a uz to nespravilo, takze neviem co to bolo zac, je mozne ze je to aj to co si radil no zatial sa to nijak inac neprejavolo takze to nejdem zatial riesit....

aj tak vdaka za radu, mozno vyuzijem do buducna :)
Napísať odpoveď