Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
poznam tu fintu vecinou ma to do pol minuty loglo stale, ale dneska to neslo...
ja som tiez pouzil tu fintu vcera a potom som bol cely cas v hre, aj ked som nehral, aby som to nemusel riesit znova 
inac ma bliz trosku nasral, takou blbostou ze digitalna verzia nema ziadne guest passy.
akoze nezvladaju lisovat dvdcka, tak clovek zaplati este viac za digital download a nedostane este ani tie sproste guest passy... to mi je logika.
inac ma bliz trosku nasral, takou blbostou ze digitalna verzia nema ziadne guest passy.
akoze nezvladaju lisovat dvdcka, tak clovek zaplati este viac za digital download a nedostane este ani tie sproste guest passy... to mi je logika.
no a toto je prave ten pristup a potom ze preco sa tam clovek nedostane
ked nehras naco tam vysis?
ja aj ked si idem iba pozriet auction house tak kuknem a idem prec z hry... nebudem tam zbytocne vysiet...
lebo ked si tvoj pristup povie vacsia skupina ludi, je problem na svete...
na druhej strane ma blizzard mat tieto veci vyriesene!!! ale mne to nastastie blbo len predvcerom... klop klop klop
ked nehras naco tam vysis?
ja aj ked si idem iba pozriet auction house tak kuknem a idem prec z hry... nebudem tam zbytocne vysiet...
lebo ked si tvoj pristup povie vacsia skupina ludi, je problem na svete...
na druhej strane ma blizzard mat tieto veci vyriesene!!! ale mne to nastastie blbo len predvcerom... klop klop klop
-
uplink
VIP
Btw. odloguváva hra aj z menu? Po nejakej dobe? Ešte som to neskúšal, preto sa pýtam...
akoze sorry, ale ked mi trva pol hodinu dostat sa do hry, potom potrebujem na pol hodinu vypadnut z domu, tak sa nebudem odlogovavat aby mi potom zase pol hodinu trvalo dostat sa do hry.
pri inych hrach by som to vypol aj na tu pol hodinu, ale takto...
akoze realne neviem preco to tu pred tebou ospravedlnujem, je to moja vec, ja som si tu hru kupil, ta moznost byt v hre tam je (take wowko ma automaticky logout pri necinnosti), mam na to plne pravo...
pri inych hrach by som to vypol aj na tu pol hodinu, ale takto...
akoze realne neviem preco to tu pred tebou ospravedlnujem, je to moja vec, ja som si tu hru kupil, ta moznost byt v hre tam je (take wowko ma automaticky logout pri necinnosti), mam na to plne pravo...
tvoje "prava" ti nikdo neberie ide o pristupe k ostatnym ludom... ale je zjavne ze tebe to vysvetlovat je strata casu...
-
R1k1nko
Darca
toto sa hodi k vasemu eroru konkretne 3 minutka

-
aruN
Professional
no, to ani myaacid napísal: akoze realne neviem preco to tu pred tebou ospravedlnujem
-
sunstrider
Novice
by mohli spravit turnaj v logovani pretoze nad logovanim som stravil viac casu ako hranim 
tak som zabil butchera za wizarda... tak jednoznacne je to lahsia postava ako barbar, vsetko z dialky a z prehladom dava kazdeho dole... to bude velmi lahka hra, pokial v inferne nenarazi na nejakeho elitu z magic resistant 100%
inac bol som lvl 9 a padol mi prsten lvl 55 zlty... a ani ho nevie identifikovat, to ma dost prekvapilo... vecer to identifiknem barbarom, dnes mi neslo prepnut hrdinov, predsa len hrat to na ntbk cez telefon ako modem je niekedy hardcore ale nato ze je piatok mi to dnes absolutne nealgovalo a slapalo jak na kably...
inac bol som lvl 9 a padol mi prsten lvl 55 zlty... a ani ho nevie identifikovat, to ma dost prekvapilo... vecer to identifiknem barbarom, dnes mi neslo prepnut hrdinov, predsa len hrat to na ntbk cez telefon ako modem je niekedy hardcore ale nato ze je piatok mi to dnes absolutne nealgovalo a slapalo jak na kably...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
ten prsten som ti hodil ja ked som sa nechtiac k tebe pripojil

There was an error creating your own part, Error 1
Hrám, hrám a zrazu táto hláška. Vyhodilo ma to do menu a keď som sa chcel lognúť znovu, tak buď error 37, alebo keď už sa podarí lognúť, tak potom toto. Stalo sa to niekomu? Mám blbé tušenie, že prídem o postavu.
Hrám, hrám a zrazu táto hláška. Vyhodilo ma to do menu a keď som sa chcel lognúť znovu, tak buď error 37, alebo keď už sa podarí lognúť, tak potom toto. Stalo sa to niekomu? Mám blbé tušenie, že prídem o postavu.
-
uplink
VIP
Maintenance http://eu.battle.net/d3/en/status
Mne to spravilo to isté. Btw. keď prídem o postavu, tak to pôjdem dať na drzovku reklamovať. Proste "nefunkčné"...
Aj keď nerozumiem tomu ako môžu robiť maintenance v piatok o siedmej, keď hrá 90% hráčov v európe
Ináč nechcem byť zlý, ale vzhľadom na to že diablo 3 vyvíjali dekádu, tak nezahŕňa emulácia a nátlak na ich serveroch ten čas vývoja? Respektíve, vydali diablo 3 v roku 2012 s grafikou z roku 2004, to nejako prekusneme, no nie? Ale to padanie, neustále errory, error 37 a 73. Nie je to trochu postavené na hlavu?
Mne to spravilo to isté. Btw. keď prídem o postavu, tak to pôjdem dať na drzovku reklamovať. Proste "nefunkčné"...
Aj keď nerozumiem tomu ako môžu robiť maintenance v piatok o siedmej, keď hrá 90% hráčov v európe
Ináč nechcem byť zlý, ale vzhľadom na to že diablo 3 vyvíjali dekádu, tak nezahŕňa emulácia a nátlak na ich serveroch ten čas vývoja? Respektíve, vydali diablo 3 v roku 2012 s grafikou z roku 2004, to nejako prekusneme, no nie? Ale to padanie, neustále errory, error 37 a 73. Nie je to trochu postavené na hlavu?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
ja mam tiez tento errorpinco napísal:There was an error creating your own part, Error 1
Blizzard sa predviedol ako dost nespolahlivy, taketo problemy mat kazdy den
-
vendo
Guru
nebojim sa zeby ste o postavu prisli, nie pri blizzarde, tak ako aj vo wowku, platilo ak vas hackli, blizz vam negarantoval nic co ten hacker predal zmenil atd, len postavy
no nepoznam ani jedneho co by nedostal uplne vsetko spat a casto aj nejake veci naviac
no nepoznam ani jedneho co by nedostal uplne vsetko spat a casto aj nejake veci naviac
Aha, lebo som akosi ani nepostrehol, že by bolo niečo písané v menu, že sa bude robiť údržba. Bola tam písaná len akási údržba Auction House.
No nič, zrejme chcú, aby som nesedel doma a šiel von.
No nič, zrejme chcú, aby som nesedel doma a šiel von.
-
uplink
VIP
Tiež som nad tým rozmýšľal, error 37 made me go out
Ináč som si to ani neuvedomil, ale grckart vydal 6 titulov za celú svoju históriu. To je neuveriteľné až kam ich to dostalo. A technicky len 5.
Legendárnu Diablo sériu, ďalšiu legendárnu Warcraft sériu, Blackthorne [pre pamätníkov], Rock n Roll racing [priznám sa túto hru od nich vôbec nepoznám], klasiku Lost Vikings a Starcraft Sériu [+ warcraftácku mutáciu mmo WoW].
Si zoberte také EA, ktoré má za sebou desiatky titulov a kde sú a kde je blizzard, neuveriteľné...to len bokom taký heads up
Legendárnu Diablo sériu, ďalšiu legendárnu Warcraft sériu, Blackthorne [pre pamätníkov], Rock n Roll racing [priznám sa túto hru od nich vôbec nepoznám], klasiku Lost Vikings a Starcraft Sériu [+ warcraftácku mutáciu mmo WoW].
Si zoberte také EA, ktoré má za sebou desiatky titulov a kde sú a kde je blizzard, neuveriteľné...to len bokom taký heads up
-
Sarger
Guru wannabe
Chlapci ten oznam o údržbe tam bol približne od včera 22:00.
diky bratmm
a ja som kukal jak puk reku co to mam kde som to vzal
-
t0m4s3
Admin
lol, ani nevies o com pises. Aby si potom neostal hodne prekvapenyPolo-X napísal:tak som zabil butchera za wizarda... tak jednoznacne je to lahsia postava ako barbar, vsetko z dialky a z prehladom dava kazdeho dole... to bude velmi lahka hra, pokial v inferne nenarazi na nejakeho elitu z magic resistant 100%![]()