Max Payne 3
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Max Payne 3
Spihnx to vystihol možno aj kvalitné prestrihové scény
Kto ma hru preorder na steame tak uz sa da v pohode preloadnut.
-
Sphinx
Addict
hmm rozmyslal som nad kupov z ruska za cca 11€ retail verziu, kedze aj steam verzia vyuziva R Social Club tak ako je to u GTA a bude vyuzivat R server na hru cez MP, jedina vyhoda steam verzie je teda automaticka aktualizacia i ked aj to som si nie celkom isty kedze , spustenie maxpayne.exe otovory updater tak ako je to pri ubisoft hrach.. takze nevidim nejaky plus okrem toho ze by to bola dalsia hra do kniznice .. ma niekto nejake postrehy k tomu ?
Uplne super optimalizovane to je podla mna.
Mam AMD Phenom X2 965 @ 3,7GHz, 8GB DDR3 a GTX460 1GB a ide mi to nad 60 FPS, detaily na high, textury na very high, MSAA off a Antistropic na 8x.
Uzasne to je
btw. ak ma niekto steamacku verziu tak si ma pridajte, zahrame multak (insanesvk je moje id)
Mam AMD Phenom X2 965 @ 3,7GHz, 8GB DDR3 a GTX460 1GB a ide mi to nad 60 FPS, detaily na high, textury na very high, MSAA off a Antistropic na 8x.
Uzasne to je
btw. ak ma niekto steamacku verziu tak si ma pridajte, zahrame multak (insanesvk je moje id)
Hmm tak to si ma potesil
Mam Phenom 955 @3,6. 4GB RAM a GTX460 s mensou pamatou. Hrajes na FullHD ? O 2 hodinky hram tak som zvedavy.
pc verzia 28gb to mohli dat aj na bluray
-
Sphinx
Addict
nie nemohli, zastupenie bluray mechanik v PC 10 % ? dvd 99...
Tak u mna sa to hybe celkom v pohode. Ale je tam blby konzolovy Fov, konzolove ovladanie a mam problemy s praskajucim zvukom. Kupujem az ked to bude v zlave na Steam-e.
Mne to osobne vyhovuje, dx11 features su v pohodke, ovladanie je v podst. to iste co 1 a 2 tak neviem potom. Ziadne ine problemy som nemal, zvuk je tam paradny.. A ano hram to na 1920x1080.
Ok, beriem spat co som napisal. Nainstaloval som si to na sedmicku a vsetko funguje perfektne. Ziadne problemy. Vsetko som si nastavil na maximum. DX11, teselacia. Nadhera. Graficky je to fakt bomba. Verim ze casom opravia drobne chyby s ovladanim. Idem si objednat krabicu
Ak by niekoho zaujimalo ako ta hra vyzera, spravil som album: 41 fotiek http://imgur.com/a/5d8uv
Ak by niekoho zaujimalo ako ta hra vyzera, spravil som album: 41 fotiek http://imgur.com/a/5d8uv
peknee.. to je aj hriech hrat na 4:3
predsa zo srandy to neni take velke
Stara 19" ka monitor. Peniaze by boli na FullHD-cko ale HW by tie hry nepotiaholTrussardi napísal:pekne.. to je aj hriech hrat na 4:3predsa zo srandy to neni take velke
ja sa uz snazim asi 4 hodinu hru vobec rozbehnut po staihnuti update mi vypise pri instalacii chybu NSIS error a mozem sa rozkrajat hru mi nespusti
-
rufus59
Light Professional
Snad to večer oskúšam a potiahne mi to aspoň na minimum 
konecne sa mi to podarilo rozchodit
Hra ide plynule pri 1920x1080 vsetko na Very High okrem AA
AMD Phenom 960T otvoreny na 6-jadro
AMD 6870 1GB
8GB RAM
Hra ide plynule pri 1920x1080 vsetko na Very High okrem AA
AMD Phenom 960T otvoreny na 6-jadro
AMD 6870 1GB
8GB RAM
mne to nejde spustit nainštalujem to prihlásim sa na social club a potom mi to vypíše, že to mám preinštalovať
neviete niekto kde je chyba?
skus to naistalovat na iny HDD
-
Yos
Professional
Neviete preco mozem nastavit len Dx9 a Dx10? Pricom mam najnovsi dx11..
-
Nadeo
Guru wannabe
Aku mas graficku kartu? Ak totiz nepodporuje DX11, tak mozes mat instalnute aj neviem co...