Slovakiaring - Orechová Potôň okr.Dunajská Streda
no ak by bolo to vstupné tých 50€ tak si myslím, že je to dosť priaznivá cena...o benzín sa nestarám...aspoň by som zistil, koľko to seba to moje auto dá a koľko si za to na oplátku "vypýta"...myslím, že minúť tak 3/4 nádrže je dosť možné pokiaľ máš auto s 30l nádržou
...môj taký skromný odhad je, že by som na mojom minul tak 1/2 nádrže...nádrž mám niečo cez 55l...neviem koľko presne...keďže normálna spotreba toho auta sa pohybuje v hodnote 6,5l/100km...inač ak sa tam po novom roku niekedy na jar budete niekto chystať určite dajte vedieť...rád by som si tam išiel zajazdiť...teraz si občas cez víkendy zajazdím na Pezinskej Babe...ale radšej by som vyskúšal okruh 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
Trojka v obmedzovaci? To mam na budikoch asi 170
Ale k veci, odpisali mi a to nasledovne:
- maximalny pocet aut na trati bude 30
- system jazd bude priblizny ako pisal Stenky, akurat treba ratat, ze sa to ponatahuje a bude sa cakat viac ako hodinu
- "start" mi presne neozrejmili, ale vraj
Ale k veci, odpisali mi a to nasledovne:
- maximalny pocet aut na trati bude 30
- system jazd bude priblizny ako pisal Stenky, akurat treba ratat, ze sa to ponatahuje a bude sa cakat viac ako hodinu
- "start" mi presne neozrejmili, ale vraj
takze najskor asi z boxovej ulickyVypustanie vozidiel budu tak aby nedoslo ku kolizii a bolo minimalizovane riziko.Budu to mat na starosti vyskoleni marsali.
-
uNreal_saTch^
Professional
chlopi a kde vy beriete tie ceny? ved na oficialnej stranke pisu, ze za vasich spominanych 50 eur sa mozes vozit pol hodku. Ceny su viac nez prehnane. Zvlast ked si vezmete, ze hungaroring stoji na cely den / motorka - 100eur. Slovakiaring 135? 
400eur za auto je tiez dost :\
400eur za auto je tiez dost :\
-
Mateq
Medium Professional
Tie ceny sa tu písali už dávno. Po otvorení boli akcie a teraz prešli na takúto cenovú politiku. Každopádne myslím, že nadsadené ceny dlho neustoja a zlacnia na úroveň Brna.uNreal_saTch^ napísal:chlopi a kde vy beriete tie ceny?
Teraz si prenajmeš dráhu defakto kedy chceš čo je blbosť, lebo sa tam naraz točí zopár áut, veľa dní v roku, takže musia platiť personál maršálov - to je blbosť čo stojí veľa peňazí. Čoskoro budú musieť prejsť na systém Brna, kde je vyhradený deň v týždni 1-2x za mesiac, služby maršálov zaplatia za jeden deň a je tam plný okruh tak cena ide dolu.
Hungaroring je iná káva, okruh je prakticky stále vyťažený takže jazdy verejnosti sú iba pár krát do roka.
Re: Slovakiaring - Orechová Potôň okr.Dunajská Streda
V sobotu je akcia na jazdy, chystáte sa niekto? (ja idem)
http://www.slovakiaring.sk/den-jazd-pre-verejnost/
http://www.slovakiaring.sk/den-jazd-pre-verejnost/
Ta cena za Type R je velmi pekna, len skoda ze je to tak daleko :-/
Inak na GT1 sa niekto nechysta? Zvlast z KE, lebo ja by som aj isiel, ale zatial nemam s kym, kedze kamarati motorizmu az tak nefandia.
Inak na GT1 sa niekto nechysta? Zvlast z KE, lebo ja by som aj isiel, ale zatial nemam s kym, kedze kamarati motorizmu az tak nefandia.
dofrasa, skoda ze je to tak daleko
to gt-r a camaro ma lakaju
Ja zase rozmýšľam nad tým KTM, je to otvorené ako motokára a tá jazda musí byť mega 
Isle by som si zajazdit.
Ked vidim to KTM vzdy si spomenem na toto
Ked vidim to KTM vzdy si spomenem na toto
Presne preto to chcem vyskúšať... Nie doslova, keďže budem mať helmu a cez ňu nefúka, ale ten hmatateľný pocit rýchlosti 
Slicky som nakoniec nestihol zohnať, takže na svojom si dám len jednu 30 min jazdu s pomalším prejazdom zákrutami, nech šetím pneu - aspoň bude čas spoznať trať... Ale som zvedavý, či z toho na rovinke vyžmýkam 240
Slicky som nakoniec nestihol zohnať, takže na svojom si dám len jednu 30 min jazdu s pomalším prejazdom zákrutami, nech šetím pneu - aspoň bude čas spoznať trať... Ale som zvedavý, či z toho na rovinke vyžmýkam 240
-
Tripmaster
Light Star
Poradte daky dobry spot na pozorovanie. Zaujimaju ma hlavne horizonty. Chcel by som tento vikend vidiet ako si tie GT1ky "zaietaju" a neviem ktoru tribunu si zaplatit.
Tento rok musia dat pred druhy horizont retarder, asi nejaku sikanu nariadenie od FIA.