Ako dalej . . .

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ManY
Novice
Novice

Ako dalej . . .

Príspevok od používateľa ManY »

Ahojte .
Vacsinou iba čitam tieto tu temy ale bohuzial co čert nechcel aj ja potrebujem poradiť.Porozpravma vam svoj pribeh a potreboval by som poradit ako dalej.Najlepsie keby ste sa vcitili do mojej situacie a napisali ako by ste pokracovali vy .Na zaciatok by som sa chel uz len podakovat ze si to precitate.
Skusim zaciatok zobrat v rychlosti . Ja aj ona chodime na rovnaku vysoku skolu (NR) a mame rovnaky odbor.Ja som s (PP) ona s (LV) .Videli sme sa aj pretym ale velmi sme spolu nekomunikovali.Zmenilo sa to az teraz v polovicke januara.Kedy sme sa dajak spoznali a zacali sa spolu kamaratit.Najprv som si myslel ze ma zaujem o jedneho chalana (ktoreho nemam prilis v laske) :nono: a tak som sa s nou len pozdravil v skole a nic viac som neriesil.Neskor som mal s nou taky dlhsi a pekny rozhovor a povedla som jej co si o nom myslim,ona mi povedala ze s nim by aj tak nic nechcela mat.(to ma samozrejme potesilo).Ako čas isiel dalej tak sme mali k sebe blizsie a blizsie.Najprv sme to brali obidvaja aj zo srandy aj s kamaradstva.Asi od marca sme zacali spolu chodit von len mi dvaja obijmali sme sa a take lichotky okolo toho.Ked sme nahodou nemali spolu skolu tak sme sa stretavali po skole alebo sem si skracovali cas spolu.Citime sa spolu fajn, vzdy si mame co povedat,hovorime si veci ktore nas trapia a co prezivame,chytali sme sa za ruky ked sme isli niekde.Kedze mne sa to pacilo (tipujem ze aj jej)tak som sa jej opytal ci by sme nevyskusali spolu chodit.Jej odpoved bola asi taka ze kedze do konca semestra su iba 2 mesiace tak to nema vyznam ze si iba ublizime.Mna to kusok zobralo a tak som jej povedal ze potom sa upne na nu vykaslem (ked to nema vyznam ) ale ona povedal ze nie (ze sa boji ze ma strati)nech v tom pokracujem.A tak som pokracoval dalej.To iste ako predtym .Chodenie spolu vonku a vsetky tie veci ako som uz pisal.Kamarati a ludia v skole si mysleli s nasho spravania a vystupovania ze spolu chodim ..snazil som sa ju brat iba ako kamradku...najprv sa mi to darilo...ale ked mi zacala pisat ze sa na mna tesi , ked sa znovu uvidime (skoncil letny semester) zacalo skuskove obdobie ...ona odisla s privatu a byva uz doma kedze z levic je to do NR 45 min. cesta (asi.).....Momentalne sa uz nevidime tak casto ,sme v kontakte len cez net, mobil.Ja zistujem ze opat k nej zacinam citi nieco viac ako len kamradstvo(myslim ze keby som ju uvidel s niekym inym tak ma trafi asi slak) ale zas na druhej strane sme iba kamarati takze vlasne by som jej na to nic nemohol povdat keby si niekoho nasla lebo spolu sme nechodili.. OTAZKA znie : Mam jej to povedat ze k nej citim nieco viac? alebo mam pockat ze jej to poviem az v septembri opat v skole? ....ALe zas na druhej strane nema istotu ze si nikoho nenajde cez prazdniny...Neviem vobec ako daalej.......Takuto situaciiu nikomu neprajem..neviem ci som kamarat, ci nieco viac, alebo ja vlasne ani neviem.
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako dalej . . .

Príspevok od používateľa Grim »

...si hračka...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ten koniec semestra mi príde ako dosť blbá výhovorka, Slovensko zas nie je také veľké, aby ste sa v lete nemohli navštíviť a urobiť spoločný výlet :) A cez školu by ste znova boli spolu denne.

Kamaráti sa odkedy držiavajú za ruky? Nejaká nová móda? :|

S citmi sa jej asi zdôverovať nemusíš, veď si sa jej už pýtal na to, či nebudete spolu chodiť a slepá hádam nie je, že asi len o kamarátstvo ti nejde.

A čo teraz s tým? Skús sa pohnúť ďalej a cez leto sa bav aj bez nej. Možno si ona niekoho nájde, ale možno aj ty niekoho stretneš. Nevieš. Takéto kamarátske randenie a držanie sa za ruky, no tak buď ste kamaráti alebo ste niečo viac. Dačo medzi nie je. (jaj, kamaráti s výhodami sú niekde medzi, čo ale tiež nie ste)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Pýtaš sa ako by sme reagovali my - ja by som sa snažil odosobniť a brať ju ako kamarátku. Ale to len preto, že som zažil vzťah na diaľku a viem že ho viac nechcem

ale ak si odhodlaný jej to povedať a sú len dve možnosti - teraz alebo potom, tak je to úúplne jedno. Už si jej to aj tak dal najavo tou otázkou či spolu nebudete chodiť.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Po svete chodí toľko iných žien..
Neviem, akonáhle sa žena začne vyhovárať, že hento, že tamto /semester končí, a ubližovanie a podobne../ tak je tam evidentný nezáujem o nejaký vzťah. Môžem sa samozrejme mýliť a fakt ti nechce ublížiť. Ale neverím, že by ste sa za 2 mesiace nestretávali, vodičák máš hádam, respektíve vieš sa dostať aj inak za ňou. Tak isto existujú aj iné riešenia, nejaké ubytovanie povedzme pre teba v NR odkiaľ máš do Levíc bližšie a podobne.. Známy dochádza cca 200km za priateľkou a ona za ním už rok a ide im to,takže nejaké leto by nemalo byť problémom.. Čiže na základe toho sú jej reči výhovorkou a ty máš hold smolu, si vo friendzone. O tom, čo cítiš asi viem , nakoľko si jej navrhol vzťah /teda pokiaľ nieje hluchá,slepá,mentálne zaostalá../
Čo by som urobil ja ? Odosobniť sa, budeš mať od nej nejaký ten deň pokoj, venoval sa prázdninám, s kamarátmi, a našiel nejakú inú :)
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dexak99 »

Zavolaj ju von, skús to ešte. Ak to nevýde a bude sa vyhovárať, kašli na ňu, vždy, vždy sa nájde lepšia. Ak ostaneš s ňou stratíš tak veľa času že to budeš neskôr veľmi ľutovať.

True story. 8)

Držím palce :)
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Presne tak , zavolaj ju von. Ja som niečo dosť podobné teraz zažil, zavolal som ju von a chcel som sa utvrdiť čo a ako a ona že nie je v súčastnosti na vzťah od jedného času (čomu veľmi neverím) ja som jej nato odpovedal že v pohode, že jej ďakujem za tých pár chvíl s ňou a veľa šťastia v živote. Ona sa ma už len spýtala či viem ,že ju týmto ničím , tým to beriem ako uzavreté ale možno že sa ešte ozve :) možno potom zase ja nebudem mať náladu na vzťah.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Možno že už sama má skúsenosti s nejakým vzťahom na diaľku a pokiaľ to bol pre ňu zlý, frustrujúci vzťah, tak nemôžeš čakať, že sa bude hrnúť do ďalšieho vzťahu s tebou. Samozrejme ešte sa naskytá otázka, či ju vôbec priťahuješ, lebo ak nie, tak je zbytočné riešiť, či vzťah na diaľku áno alebo nie. Píšem to možno kruto, ale tak to je. Každopádne si to s ňou vyjasni a otvorene jej všetko vysvetli, zavolaj ju von, môžeš získať.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

zuzanuska napísal:Kamaráti sa odkedy držiavajú za ruky? Nejaká nová móda? :|
A co je na tom zle?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Tak ja ti neviem Tommy, ale za ruky sa držím s priateľkou, nie s kamarátkami.. To považujem za gesto a určitý prejav, ktorý patrí do vzťahu..
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

to TommyHot: vsetko je na tom zle, ved sa bavime o ludoch na vysokej skole... nepripada ti to trochu infantilne?

a ty, ManY, ked ste boli spolu sami dvaja mal si ju pobozkat a vedel bys na com stojis... a dovolim si tvrdit ze by ti to vyslo
len ked si zacal mat okolo toho keci, co si cakal ze bude, ze povie ano a zacnes pocitat dni ze kolko uz spolu chodite...
ludia, toto je tu tusim vecny problem, ked chalan ma viac reci jak cinov a potom sa cudujte ze vas baby nechcu
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

danodrevo napísal:Tak ja ti neviem Tommy, ale za ruky sa držím s priateľkou, nie s kamarátkami.. To považujem za gesto a určitý prejav, ktorý patrí do vzťahu..
Preco by to malo patrit len do partnerskeho vztahu? Ja sa bezne drzim za ruky so svojimi priatelkami (=kamaratkami) a neviem preco by to mal byt pre niekoho problem? Tak isto ako im dam pusu na lice ked sa stretneme, alebo ich objimem ked to jeden z nas potrebuje, tak ich chytim aj za ruky a dam im najavo, ze ich mam rad.

kabul co s tym ma vysoka skola? Co je infaltivne na tom, ze das niekomu na javo aj takymto sposobom, ze ho mas rad a ze ti na nom zalezi?
hd_
King
King

Neviem, pokiaľ si zadaný, tak by sa ti to nezdalo divné, kebyže vidíš v meste svoju frajerku/manželku, ako sa drží za ruku s iným chlapom? Alebo niekde v kaviarni?
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

vysoka skola s tym ma to, ze som si tohoto javu vsimol hlavne medzi osobami zenskeho pohlavia vo veku do 16 rokov, zriedkavo v paroch tahto veku... Predpokladam ze ludia starsi, uz maju tolko chochmesu, ze rozoznaju hranicu, co patri medzi parterov a co medzi kamaratov. To, ze mam niekoho rad sa da prejavit aj inak jak takymto fyzickym kontaktom.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

TommyHot napísal: Preco by to malo patrit len do partnerskeho vztahu? Ja sa bezne drzim za ruky so svojimi priatelkami (=kamaratkami) a neviem preco by to mal byt pre niekoho problem? Tak isto ako im dam pusu na lice ked sa stretneme, alebo ich objimem ked to jeden z nas potrebuje, tak ich chytim aj za ruky a dam im najavo, ze ich mam rad.

kabul co s tym ma vysoka skola? Co je infaltivne na tom, ze das niekomu na javo aj takymto sposobom, ze ho mas rad a ze ti na nom zalezi?
Objatie to áno pri stretnutí,rozlúčení, objatie ak je zle, to je myslím jasné, ale aby som kde tade prechádzal s kamarátkami po meste a držali by sme sa za ruky.. Nie, a vzhľadom k tomu, že mám partnerku, tak si to neviem predstaviť už vôbec..
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hd_ napísal:Neviem, pokiaľ si zadaný, tak by sa ti to nezdalo divné, kebyže vidíš v meste svoju frajerku/manželku, ako sa drží za ruku s iným chlapom? Alebo niekde v kaviarni?
Podla toho s kym by sa drzala za ruku. Ak s nejakym velmi dobrym kamaratom, o ktorom viem, ze s nou nic nechce riesit, tak mi to absolutne nevadi.
hd_
King
King

Dobre, ale je rozdiel chytiť niekoho za ruku na okamžik (1-2-3 sekundy) ako vyjadrenie podpory a držať niekoho za ruku pri prechádzke cez pol mesta. Nie som síce chorobný žiarlivec, ale asi by mi to dosť vadilo.
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Ked Ti povedala, ze nema vyznam, ked su do konca semestra iba 2 mesiace, tak si ju mal presvedcit, ze vyznam to ma. Pritiahnut si ju, pobozkat ju. Zeny potrebuju chlapov co si idu za svojim, tak Ta iba skusala, no a zjavne si neobstal. Tam bola asi najvacsia chyba. Logicky by som Ti mal poradit aby si sa na nu vykaslal, ale bez boja sa nema odchadzat, takze ju skus zavolat von a ked Ti bude vraviet podobne veci kasli na to a povedz jej ze nie je na co cakat ;).
Napísať odpoveď