Nová grafická karta 200-290€
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nová grafická karta 200-290€
Neplánujem ju zo začiatku taktovať aj tak predpokladám že pri tomto monitore (1680x1050 VGA) ešte dosť dlho spustí všetko na plných detailoch bez problémov. Zbytočne by som zvyšoval spotrebu na nič.
No odhliadnuc od faktu, ze na 1680 je to overkill, tak ano.
-
TUCERO_SVK
Star
To sa dorieši neskôr.icefiresr napísal:No odhliadnuc od faktu, ze na 1680 je to overkill, tak ano.
-
Outsider
Star
Taktovat referencnu kartu ? Neblazni. V zakladnych taktoch ma okolo 80 stupnov zatazi... Zober tuto GIGABYTE N670OC-2GD je len o 20 € drahsia ale ma podstatne lepsie chladenie. Inde nez v alze ju mozno najdes lacnejsie. Ak nemas dobre chladenu skrinu tak ti ta, co si si vybral ty bude trpiet. Este k tym referencnym hovno chladia a este su hlucne. Teraz som si precital, ze tam pises objednal... doplatit 20 € aby si mal o 15-20 stupnov nizsie teploty a tichsiu zostavu je myslim logicke ale je to tvoja volba.MichalkoOo napísal:menší OC a nemal by ju veľmi brzdiť.
-
TUCERO_SVK
Star
Skriňu mám dostatočne chladenú dokonca tam už nemám ani toľko diskov takže vzduch ide rovno z predného ventilátora ku grafike bez nejakého ohrevu a keby bolo málo ešte stále mám voľné miesta na ventilátory ( na boku z obidvoch strán, dole dve miesta a hore dve) takže v tom veľký problém nevidím. Ale pre istotu budem kontrolovať teploty keď hovoríš že ten chladič je slabý. Dakujem
-
Outsider
Star
Hlavne ju pravidelne cisti lebo v tom krpatom vetraku sa zachytava vela prachu. V nereferecnych kartach je pri niektorych vyriesene aj toto. Ak mas v skrini napchate prachove filtre tak to nemusis robit tak casto.
-
TUCERO_SVK
Star
Mám tam filtre. Odkedy som kúpil tú skrinku (Pred 1,5 rokom) iba raz som čistil prach aj to bola zanedbateľná vrstva ktorú ani nebolo treba čistiť.
-
Outsider
Star
Urcite za tie peniaze si nemohol kupit lepsie len skoda, ze si to unahlil a nezobral tu o 20 € drahsiu. Trosku OT. K tej karte, co som sem pridaval link 7970 X2 ma TDP 525W 
-
TUCERO_SVK
Star
Ale z inej stránky si zase nemyslím že by ten Gigabyte bol o toľko lepší. Ako sámú seba by tá grafika síce pekne chladila ale ako vidím ten teplý vzduch z jej chladenia by bol hnaný cez procesor a ramky čo by im veľmi k chladeniu nepomohlo. Tá Msi síce nemá také úžasné chladenie ale aspoň ten teplý vzduch nevháňa do skrinky čo by mala byť výhoda pokiaľ nemám plné obsadenie ventilátorov.
(všetko na teoretickej úrovni)
Tá 7970 x2 vyzerá dobre (celkom pekné červené prevedenie) ani príliš drahá nieje za 25 € aj ľutujem že som tú radšej nezobral miesto tej Nvidie
http://www.alza.sk/bosch-tat-6104-d325763.htm
Dokonca som našiel že už aj zdroje pre ňu vyrobili Nič nemám proti tejto ani akejkoľvek AMD karte ale tak nedalo mi to predsa len 500+ W a 3x 8 pinový konektor no povedzte že to nieje hriankovač.
Edit: 5.06.2012
Grafika dorazila. Ide bez problémov (zatiaľ). Výkon je super
. Takže ďakujem všetkým čo prispeli v tejto téme a snažili sa pomôcť. k
Môžte zamknúť.
(všetko na teoretickej úrovni)
Tá 7970 x2 vyzerá dobre (celkom pekné červené prevedenie) ani príliš drahá nieje za 25 € aj ľutujem že som tú radšej nezobral miesto tej Nvidie
Dokonca som našiel že už aj zdroje pre ňu vyrobili Nič nemám proti tejto ani akejkoľvek AMD karte ale tak nedalo mi to predsa len 500+ W a 3x 8 pinový konektor no povedzte že to nieje hriankovač.
Edit: 5.06.2012
Grafika dorazila. Ide bez problémov (zatiaľ). Výkon je super
Môžte zamknúť.