hojko napísal:Zohnat to neni problem, problem je skor zohnat za dobru cenu. Take primerne idu okolo 4000, za zlaty aby prehlraval aj DivX... das aj okolo 9000.
ja mám tiež PS2, super vec na ožran party:D to vám poviem hehe, číp nemám je mi to fuck, brat kupuje hry takže pohoda:D, inak sony má ísť od nového s hrami dole:D:D:D:D
hojko napísal:Zohnat to neni problem, problem je skor zohnat za dobru cenu. Take primerne idu okolo 4000, za zlaty aby prehlraval aj DivX... das aj okolo 9000.
Heh za deväť litrov mám divx prehrávač a aj nejaky starší komp.
to co si trepollll preboha za 2000 aj s namontovanim, ak nechces robit zasah do konzoli tak za 1600sk ti poslem original lisovane cd neda sa napalit a len ho vlozis nacitaju sa data nabootuje apotom das napaleny disk a hotovo. Ja som to robil a nepamatam aby som pytal pred 4 rokmy niekoho 9000sk za megic gold. teraz sa davaju ine , ktore menej skodia optike no zalezi to od modelu.
cheopko napísal:to co si trepollll preboha za 2000 aj s namontovanim, ak nechces robit zasah do konzoli tak za 1600sk ti poslem original lisovane cd neda sa napalit a len ho vlozis nacitaju sa data nabootuje apotom das napaleny disk a hotovo. Ja som to robil a nepamatam aby som pytal pred 4 rokmy niekoho 9000sk za megic gold. teraz sa davaju ine , ktore menej skodia optike no zalezi to od modelu.
omfg... si slepy ??? nevidis kedy to bolo zaslane ???
Zaslal: 10 Nov 2004, 14:56