Max Payne 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Max Payne 3

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Yos napísal: gtx 260
GTX260 podporuje maximálne DX10. Pre DX10.1 a 11 si kúp GTX400series, 500 series a 600 series.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Má zmysel kúpiť si túto hru aj pokiaľ som nehral 1 a 2?Myslím tým či ten dej nejako nenadvezuje, respektíve či budem rozumieť súvislostiam...
cuco0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cuco0 »

ja mam gtx 460 a tiez sa mi neda zmenit direct x. mam tam dokonca direct 9 a neda sa to menit. neviete poradit ?. a druhy problem tie sceny ako aj by som ich pozeral ale nejde mi pri nich zvuk , nahodi sa az ked sa ide nieco diat co ma dost sere...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ArAsHiD napísal:Má zmysel kúpiť si túto hru aj pokiaľ som nehral 1 a 2?Myslím tým či ten dej nejako nenadvezuje, respektíve či budem rozumieť súvislostiam...
Zmysel kupovat to ma, kedze hra nema skoro nic spolocne s pribehom 1/2 az na par momentov. Kazdopadne odporucam ti zahrat si aj predchadzajuce.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

cuco0 napísal:ja mam gtx 460 a tiez sa mi neda zmenit direct x. mam tam dokonca direct 9 a neda sa to menit. neviete poradit ?. a druhy problem tie sceny ako aj by som ich pozeral ale nejde mi pri nich zvuk , nahodi sa az ked sa ide nieco diat co ma dost sere...
Aký máš windows?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

cuco0 napísal:ja mam gtx 460 a tiez sa mi neda zmenit direct x. mam tam dokonca direct 9 a neda sa to menit. neviete poradit ?. a druhy problem tie sceny ako aj by som ich pozeral ale nejde mi pri nich zvuk , nahodi sa az ked sa ide nieco diat co ma dost sere...
Pokial nemas win7 tak ti to ani nezmeni, DX11 je iba Win7..

Presiel som na medium, super, idem hrat hard asi rovno :)

Btw. multak je totalne haluzny, solidny matchmaking a verim ze to ponukne este vela hodin zabavy.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kto este ma problem s tym, ze mu hra sekne v loadingu nech mi napise ss
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Slayter napísal:Pokial nemas win7 tak ti to ani nezmeni, DX11 je iba Win7..

Presiel som na medium, super, idem hrat hard asi rovno :)

Btw. multak je totalne haluzny, solidny matchmaking a verim ze to ponukne este vela hodin zabavy.
Ako funguje v multaku spomalovanie ? Ako sa to hraje ? Nechce sa mi pozerat videa na youtube. Trochu to opis :) Potom zahrame ked mi dojde krabica.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Funguje to tak, ze bullet time mozes pouzit iba ked si s niekym v podst. zoci voci, cize napr ste oproti seba a pozerate na seba, vtedy sa da vyuzit.

Shootdodge iba ako taky, ze skocis, mozem pouzit v podst. furt, pokial mas adrenaline (killy, asisty atd). Adrenaline tusim doplna aj lootovanie mrtvol. Dnes sa mi stalo, ze jeden typek bol extremne zalagovany, ale asi hral s dial-upom lebo inak si to neviem vysvetlit.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ma niekto problem s FPS drops? Hra bezi pomerne plynulo (35-55 FPS) na mojom NB (i5, 540m) s high nastaveniami avsak obtazuju ma FPS dropy ked FPS kludne zleti na 1-2sec z 55 na 15FPS a hned s5 :?
cuco0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cuco0 »

no mam xp takze asi tam je problem vsak.. tak asi cas prejst na novsi windost teda . cize ak prejdem na windows 7 tak tam budem mat direct 11 a bude grafika lepsia ?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Hral som to na XP a mal som same problemy. Od praskania zvuku po spominane fps dropy. Nahodil som si sedmicku a ide to krasne. Za pokus to stoji. A tiez odporucam najnovsie ovladace na grafiku. Na win7 to bude vyzerat krajsie. Samozrejme DX11 + teselacia.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Mne neisiel menit DX na najnovsich ovladacoch nvidie, a aj viac ludom, staci prejst na predposledne a uz to ide, na najnovsich ukazovalo v hre ze mam 512MB atd.

Hra sa mi celkom paci. Dlho som nehral hru, kde by som opakoval kolo aj 5x :D, vzdy tam nejaky ostane zalezeny.

Tych cutscen je vela na zaciatko, neskor ich je menej a obcas som bol aj rad za nejaku cutscenu :D po nejakej velkej prestrelke.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ten Max Payne je dokonaly ci uz po grafickej, pribehovej, akcnej casti a dokonca je aj optimalizovany..po prvej kapitoly len super dojmy :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Presne to čo som očakaval od tejto hry . Krásna grafika,super dej, výborna hratelnost a super optimalizované na mojej starej grafike 8800gt mi to ide krésne na full hd a na high detaili proste maximalna spokojnost. Perfektne prepacovaný bullet-time no čo viac dodat , tato hra si zasluži jednoznačne aj nejake ocenenie .Najviac sa mi pačia video sceny ktore su priamo v engine hry :) Jediná nevyhoda je velkost hry a tá prevyšuje 26GB čo je dost vela , skoro 2x tolko čo BF3 :)
Fakt dobrá hra .
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Na 8800gt ti to ide lebo DX 9 a vyzera to skor jak na konzoly aj na very high nastaveni pri DX 9. Vizualny zazitok to je na DX 11 s max nastavenim. Vyvojari sikovne hru spravili jak pre majitelov slabsich PC tak pre tych s poriadnym nadobickom, ktori si hru mozu vyhulit na max za, co im patri velke uznanie.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Predchádzajúce časti Max Payne boli naozaj veľmi dobre. Ale keď som dohral túto tretiu časť, tak som zostal milo prekvapený. Dej bol spravený veľmi dobre. Páčili sa mi aj tie krátke návraty do Maxovej minulosti. Po dlhej dobe to bola hra, od ktorej som sa nevedel odtrhnúť.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Outsider napísal:Na 8800gt ti to ide lebo DX 9 a vyzera to skor jak na konzoly aj na very high nastaveni pri DX 9. Vizualny zazitok to je na DX 11 s max nastavenim. Vyvojari sikovne hru spravili jak pre majitelov slabsich PC tak pre tych s poriadnym nadobickom, ktori si hru mozu vyhulit na max za, co im patri velke uznanie.
Musim ta opravit ide mi to na direct x 10 nie 9. Aspon tak to mam v nastaveni :smt006
A grafika je uplne super a verim , že na lepšej Vga to bude asi ine kafe ,ale čo som pozeral videa a obrazky tak tam vyrazne rozdiely neboli a konzolova grafika to nieje ani z daleka :wink:

A tu maš ešte jeden 5 ročny članok aby si bol v obraze čo je to 8800GT , vlastne čo to bolo za grafiku v tej dobe :) a to je už čo povedat ked 5 ročna karta sa stale drži vykonovo aj pri najnovšich hrach . http://www.dsl.sk/article.php?article=4755 . 8) Každopadne som rad , že mi to ide pekne a som spokojny :P
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Takze FPS dropy som vyriesil zapnutim DX 11. Mam najnovsie nvidia ovladace a mal som problem so zobrazenim len 512mb pamate (pricom mam 2gb). To som vyriesim spustanim hry s parametrom -dx11 -adapter 1 (funguje zrejme len na NB s optimusom). Dalej urcite vypnite FXAA pretoze hra s nim vyzera horsie ako bez neho (par min som patral preco hra na high vyzera tak strasne kostrbato a rozmazane).

Hram na Asus K53SV
Core i5 2410m
GT540m 2gb
4gb ram

Stabilne 30+fps s texturami na very high, ostatne na high bez AA a teselacie a hra vyzera velmi dobre :) Naozaj ma prekvapila optimalizacia, len neviem ci je to tym ze si Rockstar vstupil do svedomia alebo ich usmernili Remedy, kazdopadne dufam ze tak dobre dopadne aj port GTA 5.

K hre samotnej, pre mna je to pecka :) Uz davno sa mi nestalo aby som aj na normal opakoval niekolko x jednu pasaz. Prestrihove sceny mi nevadia, mam ich rad a skvele doplnaju pribeh a Maxovo rozpolozenie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Uplne suhlasim. Prestrihove sceny su super. Prvy krat mam pocit, ze hram film co sa mi velmi paci. Hra je tiez velmi dobre optimalizovana aj pre relativne slabsie masinky, takze som rad, ze sa nepotvrdili moje obavy, ze na mojom booku to dam len na low :D
Napísať odpoveď