Akú mám šancu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Akú mám šancu?

Príspevok od používateľa aruN »

jozef123456 napísal:nechať ju, netlačiť
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Robo ale keby ti priateľka povedala že by nemala problém ťa podviesť? Úplne by u mňa skončila.
Vzťah je o tom že si dôverujeme a nie o tom že myslíme na to ako podviesť partnera...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Preco by skoncila u teba, lebo to povedala? Kym sa to nestalo, tak je mozno aj zbytocne to rozoberat.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ako sry, ale tak beriem na vedomie aj to, čo baba povie, nie len čo spraví. Ak raz povie, že je schopná ma podviesť, tak ďakujem pekne, už sa ňou nepotrebujem zaoberať.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked poviem, ze od zajtra nepijem, nefajcim, zacnem sa ucit, zacnem si hladat pracu, budem sa slusnejsie spravat, tak potom by sa tiez nemal nikto so mnou po tychto slovach zaoberat. Baba ma 17 rokov, nerozmysla co hovori, nevazi si slova ani chalana co ma. Treba sa na to pozerat triezvejsie a nemysliet stale na to zle. Treba sa s nou o tom kludne porozpravat s spytat sa, ci to myslela vazne, ci jej to nebolo hlupe povedat a ci by jej nebolo luto, ze strati priatela. Pri veku 17—rocnych dobre vieme, ze toto su pen mladeznicke lasky a len zlomok percenta z toho vyzdrzi do zivota.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

to je tiež pravda, ale tak pokiaľ je holka schopná niečo také povedať chalanovi do očí, tak čo ja viem, *ebalo by ma to veľmi
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

test ked povies zene zo srandy, ze je p*ca, myslis, ze ju bude zaujimat ake boli tvoje pohnutky? ja osobne si myslim, ze vo vztahu sa na taketo temy nezartuje.. ano sranda musi byt, ale vsetko s mierou... a aj nizky vek je v tomto pripade len alibizmus..
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

nevieme ako to povedala, čiže to nechcem súdiť, to by sme museli počuť od nej, aby sme k tomu mohli vyjadriť postoj...
a hlavne nepovedala to, keď im všetko klapalo, možno keby aj teba niekto obmedzoval, držal ťa skrátka a podobne by si mal myšlienky spraviť niečo také...
ale keďže to povedala žena, tak to musí byť hneď ku..a ( samozrejme toto je už trošku prehnané ;) ) ale ako som vyššie spomínal, neviem ako to myslela, možno to bolo myslené tak ako keď zadaný chlap povie na nejaké dievča "túto by som dal" a podobne...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Kazdeho by to sralo, treba si to s odstupom casu vydiskutovat, zistit ako to vlastne je a az potom robit unahlene zavery o ktorych si pisal vyssie.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Hlavne by sa mala riesit ina vec a nie to, co povedala. Otazne je, ci ma vobec vyznam ist tam, kde ma raz nechceli? Ja by som dvakrat do toho isteho vztahu nesiel nech bol akykolvek.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Kto nechce ísť, tak predsa nepôjde. Kto chce isť, tak nech ide, je to jeho slobodná voľba.
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Chlape, sa preber. Chce Ta. Aj Ty ju chces. Ale ak si nebudes verit, tak s Tebou bude zametat. Ukaz v sebe chlapa a skus ju viest, teraz pojdeme sem atd. A ked bude chciet ist niekde von, tak ju nechaj !!!! Ak bude mat to najlepsie doma, tak ostatni ju zaujimat nebudu. Ver si, kur*a trochu :).
PanjabiChild
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PanjabiChild »

Jozef, akú máš šancu nieje dôležité. Odpovedz si úprimne na otázku či ju skutočne ešte chceš. Nie preto, že vám zrejme bolo spolu úžasne, ani kvôli sexu. Je taká super, že keby ste sa doteraz nepoznali chcel by si ju práve teraz znova? Veľa ľudí veci príliš filtruje : chcú vidieť len to dobré a problémy akoby neboli. Lenže to že problémy boli nebola náhoda. Spravil si priveľa chýb : obmedzoval si ju, vyčítal si jej neviem čo všetko, chcel si organizovať jej čas. Ona je slobodný človek presne tak ako ty a vždy keď začneš človeka obmedzovať alebo sa pokúsiš vyvinúť nátlak, nemôžeš z toho mať dlhodobo osoh. Ak by som ti mal poradiť za seba podľa mojich skúseností tak ju nechaj tak, stretávaj sa s x inými a hlavne novými ľudmi, hlavne so ženami, snaž sa byť najlepším človekom akým môžeš (správaj sa k ním tak, aby ak by si bol na ich mieste, tak by si sa chcel stretnúť sám so sebou) a rešpektuj týchto ľudí tak, ako rešpektuješ seba. Aj keby hneď bola najlepší človek a najlepšie dievca aké si kedy stretol, stretneš ešte lepšie. A keď to obaja budete mať s tvojou ex v hlave aj v srdci upratané a ešte sa budete chcieť stretnúť, tak potom sa stretnite. Teraz si minimálne ty budeš stále otvárať ranu ktorá sa potrebuje zahojiť.
Napísať odpoveď