Ale teraz nech mi nikto nehovorí, že Česi nemajú šťastie.Skupina A: Poľsko, Grécko, Rusko, Česko.
Skupina B: Holandsko, Dánsko, Nemecko, Portugalsko.
Skupina C: Španielsko, Taliansko, Írsko, Chorvátsko.
Skupina D: Ukrajina, Švédsko, Francúzsko, Anglicko.
EURO 2012
-
Sagittarius
Guru
EURO 2012
Žreb skupín ME 2012 v Poľsku a na Ukrajine:

Re: EURO 2012
dostali to najlepsie co dostat mohli, uz nech je leto a nech to vypukne 
budu velmi dobre zapasy
budu velmi dobre zapasy
Tak Česi môžu byť určite nadmieru spokojní. Naopak skupina B objektívne asi najťažšia. A aj skupina D by mohla byť podľa mňa zaujímavá.
Česi majú najlachšiu skupinu no v skutočnosti nie je až taká ľahká...
-
Sagittarius
Guru
Ale keď zoberieš, že boli v 4. koši, tak nič ľahšie nemohli dostať. Pre porovnanie ďalší zo 4. koša: Írsko, Francúzsko, Dánsko.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tam uz velmi nenavybera nikto. Top 16 v Europe je prakticky top 16 na svete + Argentina a Brazilia..mozno este Ghana, ale to by sa dalo polemizovat.
-
Sagittarius
Guru
Ja by som možno aj pridal viac juhoamerických mužstiev a možno aj Mexiko a USA a s prižmúrením oka by sa dalo pridať aj Pobrežie Slonoviny... 
V piatok, 8. júna, nám začína ďalší veľký futbalový turnaj, EURO 2012. Podarí sa obhájiť túto trofej Španielom? Alebo sa konečne po rokoch dočkajú Angličania? Koho tipujete?
Ja osobne by som to prial Anglicku už konečne, ale tak vieme, ako hrávajú oni na veľkých turnajoch.
Btw. kto by chcel mať pokope pekne zhrnuté súpisky všetkých tímov, tak mi pošlite ss, spravil som si screeny a usporiadal podľa skupín + som tam pridal aj súbor vytvorený v exceli, kde si dopĺňate výsledky zápasov a tabuľky sa už samé vygenerujú a mužstvá sa potom aj správne usporiadavajú podľa vzájomných zápasov, skóre, etc...
Ja osobne by som to prial Anglicku už konečne, ale tak vieme, ako hrávajú oni na veľkých turnajoch.
Btw. kto by chcel mať pokope pekne zhrnuté súpisky všetkých tímov, tak mi pošlite ss, spravil som si screeny a usporiadal podľa skupín + som tam pridal aj súbor vytvorený v exceli, kde si dopĺňate výsledky zápasov a tabuľky sa už samé vygenerujú a mužstvá sa potom aj správne usporiadavajú podľa vzájomných zápasov, skóre, etc...
- Prílohy
-
- Euro-2012-Group.png (250.1 KiB) 1311 zobrazení
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som velmi Anglicko nefavorizoval. Mojim ciernym konom su Francuzi, ktori maju skvele poskladane muzstvo a priechodnu zakladnu skupinu. Tiez budem velmi drzat palce Chorvatom (kvoli Modricovi
)
Ja by som to doprial aj Portugalsku, sú mi celkom sympatickí odkedy mali doma smolu na EURE 2004, čo to Gréci vyhrali. Ešte by som rád videl ďaleko tímy ako Anglicko, Poľsko alebo Chorvátsko. Ale tie 2 sú asi len zbožné prianie. Chorváti si myslím, že nepostúpia zo skupiny, Poliaci by teoreticky mohli.
ja budem fandiť Rusku...nikto si ich nevšíma a to bude ich obrovská zbraň....včera v generálke rozobrali Talianov, ktorí asi aj na tomto turnaji zle skončia....
skvelú formu má Shirokov a Kerzhakov....navyše pevná obrana z CSKA, cez základnú skupinu by nemali mať problém prejsť
skvelú formu má Shirokov a Kerzhakov....navyše pevná obrana z CSKA, cez základnú skupinu by nemali mať problém prejsť
Uvidíme, tá A skupina môže dopadnúť úplne hocijako, každý môže skončiť 1. aj 4. Myslím, že Rusi pôjdu ďalej, síce včera rozobrali Talianov, ale herný prejav nebol až taký dobrý, ako výsledok.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez som nebol nejako nadseny z hry Rusov ani v zapase proti Litve ani vcera. Proti Litve dokonca mohli prehrat nakoniec to bola spravodliva remiza. Avsak ta hra by mohla stacit na vsetky nevyrazne muzstva v ich skupine
Neviem, tú skupinu asi budem sledovať najmenej, nechutný grécky futbal, Česi tiež nehrajú to, čo volakedy. Poliaci by mohli hrať kvalitný futbal, hrajú doma, majú dosť šikovných hráčov vedených trojicou z BVB (Piszczek, Kuba, Lewandowski), to by mohla byť sila, uvidíme, prial by som im veľmi postup.
-
guess.whoo
Redeemer
k tym trom by som pridal Obraniaka a Brožeka, zvysok šedy priemer..neverim, ze im to bude stacit na postup
tak samozrejme išlo o prípravný zápas..voľnejšie tempo a tak...to dokumentuje aj víťazný gol madarov v zápase s čechmi...obrana absolútne nereagovala na madara a čech sa po lopte ani len nehodil..proste kašľali na to...to isté aj Rusi, predsa nemôžu prípravu hrať s maximálnym nasadením...skúšajú sa rôzne situácie, tréneri testujú hráčov a tak....ja Rusom verím...
Pozrel som si dnes aj zápas Portugalsko - Turecko. Turci vyhrali 3:1, Portugalci boli neuveriteľne sterilní, akoby ani nechceli nič vymýšľať, všetko ťahali cez Ronaldo a Naniho, čo sa dá pochopiť, no nedá sa to hrať celý zápas, ale je fajn, že to zistili ešte teraz pred turnajom. Anglicko dnes zdolalo Belgicko 1:0, Rooney bude prvé dva zápasy Albionu veľmi chýbať, hlavne keď to je proti Francúzsku a Švédsku...
-
master23
Light Professional
vyber Anglicka ma sklamal, cakal som tam par inych mien. Navyse sa Cahill zranil, a je nahradeny Kellym. To je 6. hrac z Poolu.
Z tych hracov Poolu si tam malokto zasluzi byt. Budovat tim okolo hracov, ktorych tim skoncil 8. v lige, mi pride od veci.
Z tych hracov Poolu si tam malokto zasluzi byt. Budovat tim okolo hracov, ktorych tim skoncil 8. v lige, mi pride od veci.
To už naozaj nechápem, ako Hodgson vyberal tím, keď radšej vzal Kellyho, ako Ferdinanda, ten by ešte na tomto EURE bez problémov tú obranu s Terrym vyriešili. Ale on tam vezme Kellyho, ktorý mi príde úplne nemotorný, kostrbatý pohyb, neviem, neobľúbil som si ho. Som zvedavý, kto bude novým trénerom Anglicka po tomto turnaji, lebo Hodgson s týmto výberom príliš neoslní, no bodaj by som sa mýlil. 
-
guess.whoo
Redeemer
no a ja som este zvedavy, ci bude stavat Gerrarda. Cez sezonu bol zraneny, zaver mu nevychadzal a teraz v priatelaku robil milion chyb