Mozilla Firefox
Re: Mozilla Firefox
poradí mi niekto ??? zamrzne mi firefox ver 11 tak že ju musím kilnúť
mám verziu firefoxu 11 čiže poslednú všetko OK
včera som odinštalovával 3 alebo 4 strihacie programy lebo používam len jeden všetko som prečistil ale začal som badať a preto usudzujem že by to mohlo mať súvis že ak idem napríklad na : http://www.cas.sk a tie videá čo su z tIVi akonáhle ich začne načítať tak to zamrzne. robí to len tam !!! youtube funguje neviem v čom sú kodované aký formát
ak prídem do správca úloh tak je to plugin-kontainer.exe ten treba alebo celý firefox kilnut
urobil som:
reinštal firefoxu-nepomohlo
vymazanie C:\Users\užívatel\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles -nepomohlo
reinstal flashplayeru-nepomohlo
vyčistenie pc od firefoxu-nepomohlo
google chrome OK
internet explorer OK
len firefox na stránke http://www.cas.sk neviem v čom sú tie videá ale proste sek a koniec !!! keby som aspoň vedel smer čo mám preinštalovať kde hľadať chybu
PS ak úplne odinštalujem firefox a znova ho nainštalujem a idem do doplnkov tak nechápem jak je to možné že doplnky sú stále tam a dokonca sa nedajú odinštalovať
mám verziu firefoxu 11 čiže poslednú všetko OK
včera som odinštalovával 3 alebo 4 strihacie programy lebo používam len jeden všetko som prečistil ale začal som badať a preto usudzujem že by to mohlo mať súvis že ak idem napríklad na : http://www.cas.sk a tie videá čo su z tIVi akonáhle ich začne načítať tak to zamrzne. robí to len tam !!! youtube funguje neviem v čom sú kodované aký formát
ak prídem do správca úloh tak je to plugin-kontainer.exe ten treba alebo celý firefox kilnut
urobil som:
reinštal firefoxu-nepomohlo
vymazanie C:\Users\užívatel\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles -nepomohlo
reinstal flashplayeru-nepomohlo
vyčistenie pc od firefoxu-nepomohlo
google chrome OK
internet explorer OK
len firefox na stránke http://www.cas.sk neviem v čom sú tie videá ale proste sek a koniec !!! keby som aspoň vedel smer čo mám preinštalovať kde hľadať chybu
PS ak úplne odinštalujem firefox a znova ho nainštalujem a idem do doplnkov tak nechápem jak je to možné že doplnky sú stále tam a dokonca sa nedajú odinštalovať
v poslednom case cca mesiac mi mozilla zacala znacne mrznut a sekat hlavne pri nacitavani stranok
skusal som vycistit pc, mozillu, aktualizoval flash, javu
a stale...
je to neskutocne otravne
ma niekdo podobne skusenosti?
co by mohlo pomoct?
na google chrom nechem prejst je mi vrcholne nesympaticky o_O
skusal som vycistit pc, mozillu, aktualizoval flash, javu
a stale...
je to neskutocne otravne
ma niekdo podobne skusenosti?
co by mohlo pomoct?
na google chrom nechem prejst je mi vrcholne nesympaticky o_O
Skúšal si aj nový profil?
nie a pravdu povediac ani netusim co to je...
http://www.mozilla.sk/firefox/firefox-5 ... /part2/#o2
Pod Vistou/7 je cesta k profilu:
C:\Users\pouzivatel\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\
Pod Vistou/7 je cesta k profilu:
C:\Users\pouzivatel\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\
neviem ako by toto mohlo pomoct, pc pouzivam iba ja...
nuz ale skusim..
dik
nuz ale skusim..
dik
Profil je priečinok, do ktorého Firefox ukladá všetky nastavenia, záložky, históriu, súkromné údaje (heslá, položky formulárov), kam sa inštalujú rozšírenia a témy.
V drvivej väčšine problémov s Firefoxom je najúčinnejším spôsobom ich riešenia vytvorenie profilu nového. Ten pôvodný je pravdepodobne poškodený, je v ňom nainštalovaných príliš veľa rôznych rozšírení, ktoré sú medzi sebou v konflikte, je používaný už veľmi dlho (niekoľko mesiacov). Situácia podobná, ako pri dlhšom používaní inštalácie operačného systému – častá inštalácia rozšírení, doplnkov, veľké množstvo uložených informácií o histórii navštívených stránok, položiek vyplnených formulárov, záložiek, atď.
Ja som tento príspevok zakladal 17 marca 2012 tento problém trval asi týždeň ak si dobre pamätám momentálne nebadám žiaden problém.
no precistil som aj pc a system disk trosku, ulavil som mu na kapacite... poodoberal som z firefoxu nejake addons ale mam teraz len 3... a myslim ze to bezi svizne tak ako to ma...
pozrel som aj ten profil ale vela tam toho nie je a nic velke, nechal som to tak...
na win 7 je to v useroch/"user"/appdata/mozilla/profiles
uvidime kolko to tomu vydrzi ale dufam ze dlho...
dik za info
pozrel som aj ten profil ale vela tam toho nie je a nic velke, nechal som to tak...
na win 7 je to v useroch/"user"/appdata/mozilla/profiles
uvidime kolko to tomu vydrzi ale dufam ze dlho...
dik za info
ehm mam taky problem , nejak sa mi samo od seba zmenilo pismo v google a na vsetkych strankach a nejak ked si ho hore v moznostiach snazim zmenit tak mi ho nezmeni .. je to velmi cudne pismo ktore namna posobi tak hnusno .. .. nevie niekdo co s tym ?
// uz to mam stacilo to zmenit vo vlastnostiach na ploche
// uz to mam stacilo to zmenit vo vlastnostiach na ploche
skus stracit ctrl a +
kde si to menil??,
skus zobrazenie/znakova sada/unicode utf8
kde si to menil??,
skus zobrazenie/znakova sada/unicode utf8
Ako sa dá uložiť história prehliadania? Cez "zobraziť celú históriu" to ukazuje iba 6 mesiacov dozadu... chcel by som to mať všetko zálohované, ale keď to chcem uložiť cez to zálohovať, uloží mi to históriu iba z dneška. Ako na to?
-
Space5800
Medium Professional
Jakub140: Ja tam vidim "Staršie ako 6 mesiacov". Prečo mysliš že ti to zalohuje historiu iba z dneška?
-
Space5800
Medium Professional
No ja tam mám aj 9 mesačné veci takže buď to nemaže staršie ako 6 mesiacov alebo to mám rozbité.
najednoduchsie mas cez program mozbackup....
Uz skoncila podpora verzie 3?
-
Space5800
Medium Professional
histor: áno.
tiez vam po novom update ten scrolling ide oneskorene a nie presne podla tocenia kolecka? kua jak ma to vytaca