Mám takú záľudnú otázku. Keď robíte nejakú dlhodobejšiu športovú aktivitu [40+ minút] a spotíte sa, logicky po športe si hodíte sprchu. Problém je že keď sa osprchujete aj v chladnej vode, kľudne aj 10 minút v kuse, vždy keď vyleziete zo sprchy, tak sa spotíte zas - do nových čistých vecí. Trvá to asi pol hodinu až celú hoďku, než sa Vám telo "ukľudní". Kamarát čo beháva to rieši tak že sa bachne na zem uprostred izby a vypotí sa pol hodinu. Dobré riešenie, problém je že nemám doma koberec, ani nič kde by som sa mohol "pokojne" potiť a tak isto sa mi nechce zabíjať pol hodinu "potením", aby som sa potom nepotil v čistých veciach.
Viem že to možno niekomu príde triviálne, ale povedzme idete do posilky, docvičíte, sprcha, hodíte veci a idete von, na rande, etc. ak sa potíte aj naďalej, cítite sa blbo, akoby ste sa ani nesprchovali.
Ako riešite tento možno pre mnohých neexistujúci problém Vy? Ja som rezignoval zatiaľ. Aj teraz som bol vonku behať a sedím za PC po sprche v spodkoch a potím sa jak vôl...