The Walking Dead
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: The Walking Dead
no ty stale nechapes, ze pri dnesnej medializacii a toku informacii by vedeli behom jedneho dna o danej epidemii ludia po celom svete.. (internet anyone?) a nechapem o akom imunitnom systeme v tomto pripade hovoris. ten je tu kazdemu naprd.. nakazena je kazda ziva bytost na svete, maju to v sebe (logicky airborn virus). to znamena ked zlyhaju vsetky biologicke procesy cloveka (nastava smrt), automaticky sa zmeni dany jedinec na zombika. starobince by sa v takom pripade staly velmi nebezpecnym miestom, lol.
co sa tyka tych siedmych dovodov, vsetky su velmi dobre logicky opodstatnene. aj ten druhy bod, s ktorym si nesuhlasil (na stranke uvadzany ako cislo 6) je opodstatneny. ale osobne si detto nemyslim, ze by na zombikov utocili vlky a medvede (skor supy), ale hlavne hmyz.. ako tam spominali, muchy by za nas zlikvidovali celu zombie apokalypsu.. nakladli by kade-tade vajicka lariev a tie ak by im vyzrali oci, bubienky atd atd zombik skoncil.. tuna je zas smiesny aj fakt, ktory vo filmoch vidime casto.. zombik zaskoci cloveka, napadne zozadu.. pri tom smrade by ho ani nemusel pocut, stacilo by ho citit na 10m.
teraz si zober, ze vo walking dead maju ti zombici uz nejaky ten mesiac "zivota" za sebou.. to uz by na nich nedrzalo ani svalstvo/slachy, nehovoriac o mase.. by sa tam tak mohli maximalne zvijat a nie hrdo pochodovat kade-tade.
co sa tyka tych siedmych dovodov, vsetky su velmi dobre logicky opodstatnene. aj ten druhy bod, s ktorym si nesuhlasil (na stranke uvadzany ako cislo 6) je opodstatneny. ale osobne si detto nemyslim, ze by na zombikov utocili vlky a medvede (skor supy), ale hlavne hmyz.. ako tam spominali, muchy by za nas zlikvidovali celu zombie apokalypsu.. nakladli by kade-tade vajicka lariev a tie ak by im vyzrali oci, bubienky atd atd zombik skoncil.. tuna je zas smiesny aj fakt, ktory vo filmoch vidime casto.. zombik zaskoci cloveka, napadne zozadu.. pri tom smrade by ho ani nemusel pocut, stacilo by ho citit na 10m.
teraz si zober, ze vo walking dead maju ti zombici uz nejaky ten mesiac "zivota" za sebou.. to uz by na nich nedrzalo ani svalstvo/slachy, nehovoriac o mase.. by sa tam tak mohli maximalne zvijat a nie hrdo pochodovat kade-tade.
No a co keby vedeli ? Virus by urcite neudrel rovnomerne po celom svete...a sam neveris tomu ze by si veril na chodiace mrtvolyOld Dirty Bastard napísal:no ty stale nechapes, ze pri dnesnej medializacii a toku informacii by vedeli behom jedneho dna o danej epidemii ludia po celom svete.. (internet anyone?) a nechapem o akom imunitnom systeme v tomto pripade hovoris. ten je tu kazdemu naprd.. nakazena je kazda ziva bytost na svete, maju to v sebe (logicky airborn virus). to znamena ked zlyhaju vsetky biologicke procesy cloveka (nastava smrt), automaticky sa zmeni dany jedinec na zombika. starobince by sa v takom pripade staly velmi nebezpecnym miestom, lol.
Dobre beriem. Avsak nemyslim si ze zombiek potrebuje oci alebo usi...myslim si ze jeho orientacia zavisi od jeho mozgu a virusu ktory ho restartoval...
Co sa tyka toho masa...mozno prave preto ho potrebuju jest aby si obnovili vlastne zasoby...ved si vsimni. Oni sa neprechadzaju stale okolo alebo bezcielne...aspon teda vo walking dead...niekedy su len tak v budovach a ako keby hybernovali.
-
Old Dirty Bastard
Guru
no neviem, keby proste vybuchlo behom par hodin na youtube a z hodnovernych zdrojov typu cnn a pod. kopec viralnych videi kde ludia napadaju a hryzu inych ludi, pricom ich nezastavia ani gulky, urcite by som nadtym pouvazoval..
cize ofenziva by nastupila rychlo a nebol cas a priestor na to, aby sa rozsirili v takych pomeroch v akuch to vidime v show.
no nie, nechapeme sa.. ten virus ta nezabija (v pripade walking dead), ty s nim mozes zit aj 80 rokov bez problemov a ked umries, ozijes
nikto z nich nie je imunny, staci ich zabit, aby sa vratili 
no nie, nechapeme sa.. ten virus ta nezabija (v pripade walking dead), ty s nim mozes zit aj 80 rokov bez problemov a ked umries, ozijes
Ja nerozumiem kam smeruje tato diskusia, ved keby to bolo podla tvojich predstav tak ten serial nemusia ani tocit !!! 
Každý film / seriál má logické chyby. Treba ich brať s nadhľadom alebo ho nepozerať.
Neverím, že JOJ Plus bude vysielať takúto vecičku. Mám to síce pozreté zatiaľ celé 2 série, čo boli odvysielané v USA, no som zvedavý, ako tragicky to nadabujú, pozriem to postupne aj na Pluske.
Ako seriál sám o sebe absolútne top, z hľadiska toho, že takýchto seriálov príliš veľa nie je (prakticky viem len o Dead Set, aj to nie je seriál svojim spôsobom). A tie, ktoré sú, stoja za hrubé makové.
Neviem sa už dočkať zas septembra, kedy začne 3. séria (resp. októbra, novembra, neviem kedy presne). Koniec 2. série stál zato.
Ako seriál sám o sebe absolútne top, z hľadiska toho, že takýchto seriálov príliš veľa nie je (prakticky viem len o Dead Set, aj to nie je seriál svojim spôsobom). A tie, ktoré sú, stoja za hrubé makové.
Neviem sa už dočkať zas septembra, kedy začne 3. séria (resp. októbra, novembra, neviem kedy presne). Koniec 2. série stál zato.
tak o serialy WD som sa dozvedel az z reklam na JOJke, velmi ma zaujal tento serial a behom 2 tyzdnov som sa dostal na koniec 2 serie
presiel som si celu tuto temu, su tu naozaj zaujimave nazory, ako uz niekto hore napisal, vsetky serialy maju svoje chybicky tak to treba akceptovat aj tu..suhlasim s vami tiez, ze 1. seria bola viac "zombikovejsia" a ta 2. bola skor Talking Dead
avsak ja som niektore tie ich keci preskakoval..tiez som sa zamyslal nad tym, ci cela seria bude len o "farme", ale kebyze som na ich mieste tak tam chcem ostat v bezpeci...myslim, ze season finale bolo super vyvrcholenie a myslim si, ze na 3. seriu sa mame co tesit!!! ako najhorsiu postavu by som dal Lori (serifova zena) ta mi fakt liezla na nervy cely cas a najlepsia jednoznacne Daryl 
prva seria ma 6 casti?
Áno, 1. séria má len 6 dielov, 2. séria ich má 13.
a ja len dodám, že 3.séria bude mať 16 dielov
Hrozne dobrý seriál.. Hneď ako som videl ukážku na joj-ke som si stiahol všetky časti
Už nech je tretia seria.
etc. presne aj môj prípad
JOJkári spravili celkom slušnú reklamu na to a už čakám na tretiu sériu 
no neviem, podla mna nevyuzili uplne potencial serialu....
ale aj napriek tomu sa tesim na 3. seriu, predsa len mam hodne rad zombie tematiku
ale aj napriek tomu sa tesim na 3. seriu, predsa len mam hodne rad zombie tematiku
Práveže z upútavky na JOJ-ke som mal dojem tuctovej vyvražďovačky, ktorá nemá s kvalitným seriálom nič spoločné. (teda ak ide o tú upútavku ktorá beží doteraz)
Keď som si ale pozrel túto, tak som si hneď zapol uTorrent.
Keď som si ale pozrel túto, tak som si hneď zapol uTorrent.
ja nehodnotim trailer, hodnotim serial po zhliadnuti vsetkych casti....
a ano, zaciatok bol velmi dobry a prvych 6 casti som zhltol za chvilu, no ta 2. seria sklamala viacerych fanusikov
a ano, zaciatok bol velmi dobry a prvych 6 casti som zhltol za chvilu, no ta 2. seria sklamala viacerych fanusikov
2. Séria bola trochu slabšia a najmä tam bol podľa mňa nevyužitý potenciál. Ale tak ako Holub aj ja mám rád zombie tematiku, tak uvidíme čo prinesie trojka
ked porovnam s odstupom casu S1 a S2... tak S2 bola velmi velmi slaba... pokial sa S3 nevyrovna S1 tak podla mna serial skonci.
S3 October 2012
S3 October 2012
musim povedat ze ma to velmi chytilo, dnes rano som zapol s01e05 a momentalne vypinam s02e11 
Samozrejme, že 2. séria bola slabšia. V tej 1. sa nastolila problematika zombie, najprv bol vykreslený apokalyptický svet plný boja a všetkého okolo toho. V 2. sérii bolo plno obkecov, ale aj to patrí k tomu a potom keď sa už objavila nejaká akcia, tak to stálo zato. Pre mňa je to bezkonkurenčne jeden z naj seriálov, čo som kedy videl a to som mal doteraz na 1. mieste PB.Forsaken napísal:ked porovnam s odstupom casu S1 a S2... tak S2 bola velmi velmi slaba... pokial sa S3 nevyrovna S1 tak podla mna serial skonci.
S3 October 2012
Neskutočne sa teším na 3. sériu.