Polícia Pokuta ..
Polícia Pokuta ..
Ahojte dnes som dostal takmer nezmyselnú pokutu o ktorej by som rád vedel vaše názory na riešenie tejto situácie ak sa vobec ešte niečo dá.
Takže bolo po maturitách a každý si trocha vypil potom človeka v meste chytila potreba sa vyčúrať ale policajti neviem ako to vobec mohli vidieť, že tam dakto čúral keď som išiel okolo vypýtali si občiansky preukaz a označili mi to ako močenie na verejnosti za 30 euro pritom bola už večerná hodina približne 2:00 a ešte jedna zaujímavá poznámka túto pokutu mi uložili štátny policajti ako dalej pokračovať keď už je vypísaný bloček tak už ostáva len zaplatiť alebo sa to dá riešiť aj iným sposobom ďakujem.
Takže bolo po maturitách a každý si trocha vypil potom človeka v meste chytila potreba sa vyčúrať ale policajti neviem ako to vobec mohli vidieť, že tam dakto čúral keď som išiel okolo vypýtali si občiansky preukaz a označili mi to ako močenie na verejnosti za 30 euro pritom bola už večerná hodina približne 2:00 a ešte jedna zaujímavá poznámka túto pokutu mi uložili štátny policajti ako dalej pokračovať keď už je vypísaný bloček tak už ostáva len zaplatiť alebo sa to dá riešiť aj iným sposobom ďakujem.
Re: Polícia Pokuta ..
Nj, tomu sa nevyhneš.
Dobre teda ďakujem.
mal si ist do kriakov niekde kde ta nevidiet.. urcite by som bambusa nevytahoval kde chodia ludia
No práveže som čúral skor pri strome nevyšťal som sa na strede cesty 
Strom a kriaky nie je to isté..
Inak ak si myslíš, že Ťa tam nemohli vidieť.. môže byť to priestranstvo monitorované kamerou a centrála im len dala tip...

Mohli ťa vidieť na kamere, ak to bolo niekde v blízkosti námestia alebo pod. Nám sa to stalo pred rokmi - šťali sme pri námestí (ale už cez cestu a obďaleč) pri jednej budove na strom, bola tma, už ale polnoc. Najprv ja s kamošom a potom ďalší kamoš v modrej bunde. Postávali sme tam a za 5 minút prišli policajti, najprv trápna legitimácia, mali sme tam aj alkohol (nikto nebol plnoletý), ale zrazu len povedali, ty v tej modrej bunde pôjdeš s nami. Zobrali ho na stanicu, zaplatil ale 300 Sk za šťanie na verejnom priestranstvo a ešte mu chceli dať aj fúkať, ale keďže mestskí nemali fúkačku a štátni mali zrovna akýsi výjazd, nechali to tak.
tak to ste mali stastie. Mal aspon nielkto obciansky preukaz?
Mali sme všetci, ale chytili sme v pohode policajtov, ktorí nás už poznali a neriešili. 
už poznali
sakra stastie