Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
pisem o tom co som hral, zeby som nevedel ze som hral? o_O
zaciatok je jednoznacne lahsi, uvidime co bude dalej
zaciatok je jednoznacne lahsi, uvidime co bude dalej
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
však sa len dostaneš na inferno 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ale je pravda ze wizardi a DH nemaju take problemy s infernom ako barbar a monk. Oni si veselo farmia act 2 , act 3 zatial co barbar a monk si bez milionoveho gearu v act 2 ani neprdnu
s barbarom mam 30k , 500-600 resist s buffom , 9k dmg s buffom vrazil som do nho uz dost penazi a stale nic. Co som sa docital tak k belialovi sa da dostat s 37k hp, 800 resist, 9,5k armor s buffom , 8500damage, 31% block chance a 20% meele redukci
Ale tak to ma byt aspon mam co robit
s barbarom mam 30k , 500-600 resist s buffom , 9k dmg s buffom vrazil som do nho uz dost penazi a stale nic. Co som sa docital tak k belialovi sa da dostat s 37k hp, 800 resist, 9,5k armor s buffom , 8500damage, 31% block chance a 20% meele redukci
Ale tak to ma byt aspon mam co robit
Ja mam DH, dokoncil som a farmim prvy act Inferna, je to podla mna porovnatelne s Hell obtiaznostou, nic extra.
Mam 44 000 HP, 30 000 DPS, rezisty ani neviem, tie su pre mna nepotrebne, vsetko pada jak nic
jediny problem je ked maju elitky invulnerable minionov. Inak mi to isti Smoke Screen vzdy. A gear mam podla mna priemerny, jedine za zbran som dal vela, nech mam velky dmg.
Mam 44 000 HP, 30 000 DPS, rezisty ani neviem, tie su pre mna nepotrebne, vsetko pada jak nic
-
R1k1nko
Darca
hm bude ma bavit prejst tu istu hru 4x ???
nehravam nejak casto hry ale ak zabijem final elitku pochybujem ze pojdem to iste len na inej urovni
nehravam nejak casto hry ale ak zabijem final elitku pochybujem ze pojdem to iste len na inej urovni
tak to si tu hru radsej nekupuj
to je o farmeni gearu cize prechadzani rovnakych pasazi X krat
-
rufus59
Light Professional
To je ako keby si hral World of Warcraft dal maximalne level a hru odinstaloval 
nikto ta nenúti to prejsť 4x ale bez toho nedosiahneš maximum v hre a dobrý pocitR1k1nko napísal:hm bude ma bavit prejst tu istu hru 4x ???
4 krat? o_O
minimalne 20 krat
minimalne 20 krat
-
uplink
VIP
Frco - hoď sem nick, chcel by som vidieť na hunterovi 40k dps a 33k hp v kľudovom štádiu.
40k hp a 33k dps písal nie ?uplink napísal:Frco - hoď sem nick, chcel by som vidieť na hunterovi 40k dps a 33k hp v kľudovom štádiu.
-
uplink
VIP
detrox whatever, aj to je dosť hardcore, vzhľadom na to že blizzard bannol drop vecí, pokiaľ sú v aukcii a najlepšia kuša v aukcii má ~1400 dps. S ktorou máš namaxovaný damage na tých 25-30k dps.
-
t0m4s3
Admin
Ja mam s priemernym gearom u Wizza ~ 24k DPS (zbran ma 950ish DPS). 33k ci buffed alebo unbuffed je realnych, videl som aj vacsie cisla
-
vendo
Guru
lolwut?uplink napísal:vzhľadom na to že blizzard bannol drop vecí, pokiaľ sú v aukcii
-
uplink
VIP
vendo - borci čo hrali prvé dni mali na inferne brutálny drop, samé veci s 1000 - 1500 dps, teraz? Ľudia sú radi keď po celodennom [12 hodinovom] grindovaní diabla, butchera, alebo kohokoľvek dropnú vec od 200-500 dps, z času na čas do tej tisícky. lolthat...blizzard nemá pod kontrolou celú aukciu. Nabehli tam degeši level číňan a chcú obchodovať s kvalitnými vecami a tak tomu dal blizzard červenú, dočasne. To isté šutre, prečo myslíš že sú s tým problémy? Ich oficiálne stanovisko suckuje viac ako ich politika. Kamoš grinduje už tretí deň 12-14 hodín denne treasure hordera, mal cez 120% magic drop a nič okrem blbostí nedropol, teraz to zmenil na 218% gold drop. Dropol paradoxne nejakú legendárnu vec, ale tá stojí za nič. Tak aspoň zbiera goldy, cca 2 mega / deň.
Btw. ako je meraný dps na barbarovej štvorke, tá horiaca zem? Lebo teraz mám 8300 dps, keď sekám elitu, tak jej dávam povedzme po 2mm, v tej horiacej zemi zhorí za necelé 3 sekundy. Ako sa to dá zmerať, alebo zistiť?
A aby som len netrepal do vetru:
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5568798322
a hráš diablo 5 minút? To je wizzna, najsilnejšie DPS v hre vôbec [ak nerátam Athenovho witch doctora]. Ja som narážal na huntera. Kamarát má dosť highendového huntera a s gearom z aukcie, kde má 1100 dps zbraň nemá také hodnoty. A dex má nad 1300.t0m4s3 napísal:Ja mam s priemernym gearom u Wizza ~ 24k DPS (zbran ma 950ish DPS). 33k ci buffed alebo unbuffed je realnych, videl som aj vacsie cisla
Btw. ako je meraný dps na barbarovej štvorke, tá horiaca zem? Lebo teraz mám 8300 dps, keď sekám elitu, tak jej dávam povedzme po 2mm, v tej horiacej zemi zhorí za necelé 3 sekundy. Ako sa to dá zmerať, alebo zistiť?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Dnes som doexpil DH . 20k hp ,60k damage ,zajtra sa ide na inferno act 2 som zvedavy
. Dufam ze tam nestroskotam ako s barbarom
-
vendo
Guru
tak vies ja som reagoval na tu debilinu co si napisal, kedze keby blizz banol veci co su v aukcii tak by z kazdej na ah bola len jedna
to ze asi nerfli drop rate je podla mna jasne, na ten pomer kolko je hracov by sa ah nasytila strasne rychlo prisla by hyperinflacia a nezarobili by ani cent na real money AH
to ze asi nerfli drop rate je podla mna jasne, na ten pomer kolko je hracov by sa ah nasytila strasne rychlo prisla by hyperinflacia a nezarobili by ani cent na real money AH
Je to 2000% WPN damage..uplink napísal:vendo - borci čo hrali prvé dni mali na inferne brutálny drop, samé veci s 1000 - 1500 dps, teraz? Ľudia sú radi keď po celodennom [12 hodinovom] grindovaní diabla, butchera, alebo kohokoľvek dropnú vec od 200-500 dps, z času na čas do tej tisícky. lolthat...blizzard nemá pod kontrolou celú aukciu. Nabehli tam degeši level číňan a chcú obchodovať s kvalitnými vecami a tak tomu dal blizzard červenú, dočasne. To isté šutre, prečo myslíš že sú s tým problémy? Ich oficiálne stanovisko suckuje viac ako ich politika. Kamoš grinduje už tretí deň 12-14 hodín denne treasure hordera, mal cez 120% magic drop a nič okrem blbostí nedropol, teraz to zmenil na 218% gold drop. Dropol paradoxne nejakú legendárnu vec, ale tá stojí za nič. Tak aspoň zbiera goldy, cca 2 mega / deň. a hráš diablo 5 minút? To je wizzna, najsilnejšie DPS v hre vôbec [ak nerátam Athenovho witch doctora]. Ja som narážal na huntera. Kamarát má dosť highendového huntera a s gearom z aukcie, kde má 1100 dps zbraň nemá také hodnoty. A dex má nad 1300.
a co sa stalo s barbarom???Radioactive_Mouse napísal:Dnes som doexpil DH . 20k hp ,60k damage ,zajtra sa ide na inferno act 2 som zvedavy. Dufam ze tam nestroskotam ako s barbarom
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Nic, len tam s barbarom nemam sancu , potrebujem 800 resist a okolo 40k hp a ja mam 30k hp 500-600 resist