Vymyslena choroba.
Re: Vymislena choroba.
Mno dakujem za rady uvidim ci bolest hlavy zaucinkuje zajtra u doktorky. Mno zral som cely den lad uvidim ci to nieco pomohlo. 
tak chalan chce ist stanovat, potrebuje nieco VYMYSLIET a cely den zerie lad aby si uhnal poriadny zapal hrdla a nemohol v konecnom dosledku ist na stanovacku...tato dnesna mladez, ani blicovat nevie s rozumom
:D:D
Otvor si cez noc okno ale uplne a spi bez paplanu 
Práveže on nechce ísť stanovať...ColdRain napísal:tak chalan chce ist stanovat, potrebuje nieco VYMYSLIET a cely den zerie lad aby si uhnal poriadny zapal hrdla a nemohol v konecnom dosledku ist na stanovacku...tato dnesna mladez, ani blicovat nevie s rozumom:D:D
Puma989 napísal:Ideme na tyzden stanovat a ja nechcem. A musim mat ospravedlnenku lebo to ide aj do vysvedcenia.poradte uz som zufali
Dafuq ? Tak on che vymysliet chorobu, aby nemusel ist stanovat a bol zdravy doma a zaroven tlaci do hlavy lad aby bol chory ? o.O Sa zasmejem, ked bude nakoniec chory niekde v stane..
no tak sa poserme, tak nechce
Jeeee podarylo sa to. Stacilo kus sa robit. Povedal som len ze ma zacala chytat nadcha a je to. Tyzden dovolena. Ako faaaaaaaajne. Nejaku mala dobru naladu doktorka. 
-
mirak2
Hardcore addict
studuj gramatiku zatial
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
asi nerozumiem ako môže ísť účasť na dákej stanovačke na vysvedčenie, pochybujem že vnútorný poriadok školy takéto veci ukladá 
puma dam ti radu ktoru by si si mal zobrat k srdcu najviac...
len ty do tej skoly chod a sed tam a sed a sed... pokial nebudes mat otlak nie na riti ale na mozgu a hlavne sed na hodine slovenciny...
demencia sa dnes uz moc nenosi
len ty do tej skoly chod a sed tam a sed a sed... pokial nebudes mat otlak nie na riti ale na mozgu a hlavne sed na hodine slovenciny...
demencia sa dnes uz moc nenosi
Platí sa za to niečo ? Predpokladám, že určite, aspoň nejaká cesta, strava, program. Takže takúto vec určite môžeš odmietnuť bez ohľadu na žvásty o tom, ako to pôjde na vysvedčenie. Povedz, že na to nemáte peniaze a hotovo - to ale znamená, že budeš musieť byť v škole v nejakej druhej triede.
Uz som doma tak ok. super do piatku dovolenka. Supis. 
Nabuduce vyskoc z balkona, nebudes musiet ist na stanovacku a urobis sluzbu spolocnosti.
//Pre pripadnych spekulantov a moralnych hrdinov: Zartujem
//Pre pripadnych spekulantov a moralnych hrdinov: Zartujem
Ako si to uhral ?Puma989 napísal:Uz som doma tak ok. super do piatku dovolenka. Supis.
Puma989 napísal:Jeeee podarylo sa to. Stacilo kus sa robit. Povedal som len ze ma zacala chytat nadcha a je to. Tyzden dovolena. Ako faaaaaaaajne. Nejaku mala dobru naladu doktorka.
-
Kok
Light Professional
idete na tyzden stanovat s triedou a ty nechces ist ?:D to nechapem, sak tam isto budu same dievciny
-
MeanSeriously
Medium Star
Možno ho niekto šikanuje
Ale nie, skôr keď nemá rád kolektív, alebo keď je stanovačka a kolektív sa ide zblázniť, ani sa nečudujem že sa mu nechce. Tiež neviem vydržať v spoločnosti pojašencov.
Ak je to škola kde prevažujú dominantne v počte chlapci ... tak komu by sa chcelo ísť ?
"Veď poď, ... bude prdel"
"Veď poď, ... bude prdel"