Návrh na výlet (nápady)
Návrh na výlet (nápady)
Zdravím. Som z Považskej Bystrice a dostal som chuť na nejaký trip v okolí tak 200km od mesta. Nechcem si nájsť niečo na internete potom tam prísť a byť sklamaný. Tak sa chcem popýtať vás na nejakú turistiku-hory alebo hocičo iné kde ste boli a môžete mi odporučiť. Nechcem sa ísť válať do Tatralandie, chcem niečo vidieť ak chápete
Napadla ma aj Praha poprípade Krakow- a okolie... Len z toho by asi vyšťukaný keby tam prídem tak neviem kam ísť. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Návrh na výlet (nápady)
Nieco najdes aj tu:
http://www.hojko.com/survival-turistika ... 33531.html
http://www.hojko.com/survival-turistika ... 33531.html
v krakowe som este nebol ale zevraj je to krasne mesto, stare kralovske mesto s vela pamiatkami,
a ak mas rad historiu tak potom si mozes prezriet aj muzea z 2 sv a to v osviencime a v krakowe priamo by mal byt tabor plazow ale ci je spistupneny uz potvrdene nemam...
a ak mas rad historiu tak potom si mozes prezriet aj muzea z 2 sv a to v osviencime a v krakowe priamo by mal byt tabor plazow ale ci je spistupneny uz potvrdene nemam...
Krakow je naozaj nádherné mesto, bol som tam ešte 4 roky dozadu zo strednej školy, krásne zážitky. Kostoly, námestia a aj obyčajné budovy vedeli neskutočne zapôsobiť. Naozaj odporúčam toto mesto, strávili sme tam 2 dni a aj to sme nepobehali všetko, čo sme chceli, keď budem mať trochu peňazí, tak tam sa zastavím ešte určite. 
Ale aj tak by som šiel skôr niekam do prírody alebo aj niečo ako paintball, lanový park... neviemPolo-X napísal:v krakowe som este nebol ale zevraj je to krasne mesto, stare kralovske mesto s vela pamiatkami,
ak potrebujes adrenalin potom nechapem suvis s prahou alebo krakowom lebo to su skor mesta ktore ponukaju historicke pamiatky...
je jasne ze maju aj nocny zivot a plno adrenalin atrakcii no ich hlavny zamer je predsa len historia...
to potom skus nieco v tatrach popozerat, tam by mohlo byt to co hladat ako paintball, pripadne jazda na konoch, paraglajd alebo ine... co presne chces si budes musiet uz popozerat sam na webe...
ale nato netreba chodit daleko, paintball alebo nieco podobne mas skoro v kazdom meste...
je jasne ze maju aj nocny zivot a plno adrenalin atrakcii no ich hlavny zamer je predsa len historia...
to potom skus nieco v tatrach popozerat, tam by mohlo byt to co hladat ako paintball, pripadne jazda na konoch, paraglajd alebo ine... co presne chces si budes musiet uz popozerat sam na webe...
ale nato netreba chodit daleko, paintball alebo nieco podobne mas skoro v kazdom meste...
Malu Fatru mas na skok a moznosti vela
http://hiking.sk/hk/li/tury-mala_fatra.html
http://www.cykloklubpodbiel.sk/?page_id=866
http://hiking.sk/hk/li/tury-mala_fatra.html
http://www.cykloklubpodbiel.sk/?page_id=866
Bojnicky zamok, tiez odporucam velku fatru a harmencku jaskynu
-
Mek
Addict
Geocaching
a mas napadov na vylet nespocetne mnoho 
-
Waagbistritz69
King
čo sa týka blízkeho okolia tak pešo do púchova je fajn ísť, ale nepamätám si kadiaľ sa ide 
aha 200km vraj
geocaching je dobrý nápad 
aha 200km vraj
ale tak pri geocachingu mas tolko moznosti, ze si az nevies vybrat
(true story)
-
twardykamen
Medium Professional
Krakow jednoznacne odporucam.bol som minuly rok. http://www.setriza3.sk/ponuka/2553 aj cez tento konkretny hotel ktory tiez odporucam:)cena not bad mesto pekne je co pozerat,ani naklady nie su vysoke.vela veci na obzretie,ale aj zalezi co konkretne chces.a vystuchany z toho urcite nebudes, da sa tam pekne orientovat.Ak mas auto mozes to spojit s viacerymi vecmi naraz(cestou vlkolinec,orava,auschwitz,wielicka,krakow)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Horná Mariková ... tam uvidis vsetky divy sveta

ked turistiku, tak urcite zapadne tatry - splna to do 200km, turistiku a je tam krasna priroda ... a ked budes na viac dni, tak je tam atrakcii habadej
ked turistiku, tak urcite zapadne tatry - splna to do 200km, turistiku a je tam krasna priroda ... a ked budes na viac dni, tak je tam atrakcii habadej
-
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Ja ti odporucim Bansku Stiavnicu a okolie, krasne mesto a ak mas rad tury tak si najdes kopu zaujmavosti aj po okoli. Odporucam navsetvu banskeho muzea ak si tam este nebol 
-
hojko
Site Admin
PAPA_CHUBBY: Pred par dnami sme sa o tom bavili s kamaratom, rozpraval, ze tam bol na dva ci tri dni a zhrnul to slovami, ze v Stiavnici nic nie je, ze je tam miniaturna pesia zona, drahy hotel, draha restauracia a prakticky nic. Ze v tom meste sa da akurat tak unudit.
bracho bol na intraku v banskej stiavnici a ja som tam raz za rok chodil na tyzden za nim natajnasa, bol doktorant tak sa to dalo a mozem potvrdit ze priroda je pekna ale "mest" lebo to je len vacsia dedina rozlezena po kopcoch je max nuda, a nebyt na intraku tolko bab tak tam ani ludia nie su, cele mesto obehnes behom chvilky aj s muzeom a dalej nic...
ak chce adrenalin nech si ide skocit z lietadla z povazskej bystrice ma to kusok a zazitok na nezaplatenie
ak chce adrenalin nech si ide skocit z lietadla z povazskej bystrice ma to kusok a zazitok na nezaplatenie
-
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Mne praveze sedela ta kludna atmosfera mesta a prave to okolie. Tajchy a jazera po okoli boli idealne na cyklotury. Kazdemu hold sedi nieco ine.
no len on prave pisal adrenalin... coz mi na bansku stiavnicu vobec nesedi... jediny adrenalin bol ked este v casoch ked tam bol iris pub, netusim ci tam je aj doteraz to su roky co som tam bol naposledy, si kamarat rozbil hlavu o radiator a s pivom isiel v sanitke... ale to nespada do klasickych prilezitosti na vyletoch 
boli ste niekto v Maďarsku v Zoo v Nyíregyháza?
chystám sa tam asi budúci mesiac z KE, hlavne kvôli žirafám tak by som chcel vedieť čo a ako
chystám sa tam asi budúci mesiac z KE, hlavne kvôli žirafám tak by som chcel vedieť čo a ako
K tomuto názoru sa pridávam. Neviem nejako Banskej Štiavnici prísť na chuť.hojko napísal:PAPA_CHUBBY: Pred par dnami sme sa o tom bavili s kamaratom, rozpraval, ze tam bol na dva ci tri dni a zhrnul to slovami, ze v Stiavnici nic nie je, ze je tam miniaturna pesia zona, drahy hotel, draha restauracia a prakticky nic. Ze v tom meste sa da akurat tak unudit.
Bola som na jeseň, mesto plé špiny, cigánov, lístia a ošarpaných chátrajúcich domov, so zatlčenými oknami, aby ich neobsadili bezdomovci. V historických budovách sídlia školy a inštitúcie, takže sa do nich na prehliadku nedostaneš.
Opravené námestie a to je asi tak všetko, akoby tu skapal pes.
Ak by som bola na mieste japonských turistov a ako prvé by mi na Slovensku ukázali BŠ, tak utekám vnohy a všetkých známych doma od návštevy Slovenska definitívne odradím.
O rok mi nedalo, vrátila som sa opäť, chtiac si vylepšiť názor a národnú hrdosť a .. opäť celé zle. Takže pre mňa Štiavnica určite nie, iba ak okolitá príroda, tajchy, Počúvadlo... tie ja môžem.
A čo sa týka námetu ne výlet : Valča, Valčianska dolina, Martinské hole, Gaderská dolina, hrad Blatnica - je tu toho mnoho krásneho na jednom mieste.