S optimalizaciou sa urcite museli pohrat na druhej strane to funguje takto dobre preto lebo hra je cisty koridor. S GTA sa to neda porovnavat. Uvidime ci sa pohraju aj s PC verziou GTA V.Bad.boy napísal:Takze FPS dropy som vyriesil zapnutim DX 11. Mam najnovsie nvidia ovladace a mal som problem so zobrazenim len 512mb pamate (pricom mam 2gb). To som vyriesim spustanim hry s parametrom -dx11 -adapter 1 (funguje zrejme len na NB s optimusom). Dalej urcite vypnite FXAA pretoze hra s nim vyzera horsie ako bez neho (par min som patral preco hra na high vyzera tak strasne kostrbato a rozmazane).
Hram na Asus K53SV
Core i5 2410m
GT540m 2gb
4gb ram
Stabilne 30+fps s texturami na very high, ostatne na high bez AA a teselacie a hra vyzera velmi dobreNaozaj ma prekvapila optimalizacia, len neviem ci je to tym ze si Rockstar vstupil do svedomia alebo ich usmernili Remedy, kazdopadne dufam ze tak dobre dopadne aj port GTA 5.
K hre samotnej, pre mna je to peckaUz davno sa mi nestalo aby som aj na normal opakoval niekolko x jednu pasaz. Prestrihove sceny mi nevadia, mam ich rad a skvele doplnaju pribeh a Maxovo rozpolozenie.
Max Payne 3
Re: Max Payne 3
-
Outsider
Star
Este by ma zaujimalo, kde tam vycarovali skoro 40 Gb. Ked FPS bez otvorene sveta zabera tolko miesta tak sa bojim pomysliet ake sialene cislo bude pri GTA V.
Audio 3.2GB, movies 8.05GB a adresar pc zabera 16GB. Pravdepodobne textury atd.
Bolo to tu spomenute
je to koli videam v hre ktore su vo fullHD
//Dakujem za minus
//Dakujem za minus
Videa zaberaju len 8GB. Keby tam boli videa v slabsej kvalite este stale ta zabera viac ako konzolove verzie, hlavne kvoli vyssim rozliseniam textur. GTA bude zaberat menej. Jednak tam nebude taka kvalitna grafika a pri meste sa daju viacej recyklovat textury. Pri Max-ovi sa kazda misia odohravala v novom prostredi.
tak prvé minúty hry oslovila ma až na to že pry prvom zapnutí to 10min intro a potom hned po new game dalších 5min a stále tak do okola .D ale po graf stránke a hratelnosti je výborný
všetko mám na max okrem fxaa off a msaa 4
Hrám to na xboxe a zatiaľ som nadšený, po dlhom čase silná hra čo ma baví 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pribeh sa neda porovnat s 1kou alebo 2kou... ale to neznamena, ze je zly. Hrat sa to da v pohode, clovek si na tie cutsceny aj zvykne. Paci sa mi system zbrani a celkovo cover system + pohyb vyzera fakt dobre.
-
Bad.boy
Medium Professional
Jedna drobnost ktora mi prekaza... Po kazdej cut scene sa mi ako primarna zbran v ruke nastavi pistol a vzdy si to musim prehadzovat s5 na machine gun. Viem, je to sprostost ale dost ma stve, hlavne ked po cut scene nasleduje hned boj
Inak
Inak
Spoiler
momentalne som na streche toho hotela ktory som vyhodil do vzduchu a opakujem to snad uz 10x. Neviem ci som taky mantavy alebo co 
Hotovo, pekne, po dlhsej dobe nejaka poriadna hra, co nebola len bezducha strielacka. Pekna grafika hudba ...,
Inac to stou zbranov po cutscene aj mna sr*lo. A tiez som mal niekedy uz nervi
, ked ma zabil posledny co tam ostal.
Inac to stou zbranov po cutscene aj mna sr*lo. A tiez som mal niekedy uz nervi
-
Sphinx
Addict
a fajne vizera aj to ked mate golden gun a v ukazke sa strieda s normalnou... trochu nedomyslene , ale inak fajn zazitok z hrania, len tych cut scen je viac ako samotneho hrania 
-
Yos
Professional
Ja to beriem ako jeden film, aj ked ho nepozeram naraz, ale po castiach a bavi ma to tak. Neberiem to ako cisto hru, ktoru si rychlo odohram. Tie cut sceny maju aj nieco do seba. Iny herny styl, ine vnimanie hry, aspon podla mna.Sphinx napísal:a fajne vizera aj to ked mate golden gun a v ukazke sa strieda s normalnou... trochu nedomyslene , ale inak fajn zazitok z hrania, len tych cut scen je viac ako samotneho hrania
Cutsceny sa daju zrusit stlacenim klavesy enter, ked hra dokonci nacitanie. Po prejdeni hry sa odomkne mod, kde sa daju opat prechadzat jednotlive levely na body a tam je menej tych cutscen.
-
MP4-27
Guru wannabe
Max prejdeny
..konecne sa mozem v klude ucit 
tak po preinstalovani windowsu na win7 sa mi hra neda spustit. pustim hru ale na monitore mi napise input not support a cierna obrazovka. iba zvuk pocujem ale nic sa mi neda. mal som to hrat radsej s direct 9 na starom dobrom xp.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nainštaloval si driver na grafiku?
Samozrejme mam naistalovane vsteky ovladce
-
typek61
Darca
asi mas warez co?
-
guess.whoo
Redeemer
preinstaluj a uvidis..pri instalacii zaskrtni vsetky veci
čaute som v 7 kapitole a teraz pred spustením si to stiahlo nejaké aktualizácie a pýta si to aktivačný kód
kde ho zoženiem?