p.s....a ak by sa dalo priamo by som poprosil poradiť aj konkrétne reproduktory
2.1 či 5.1
2.1 či 5.1
zdravím chcem sa vás spýtať že ktorú sadu reproduktorov by ste doporučovali kúpiť 2.1 alebo 5.1 tak do 30-40€ ....nie som žiaden maniak na hudbu len potrebujem niečo s čím budem počuť basy a žiadne šušťanie pri troška vyšších obrátkach doma pri compe ....vopred diky
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: 2.1 či 5.1
podla mna je lepsie 5.1
toto ti akurat do tej ceny pasuje
http://www.alza.sk/creative-inspire-5-1 ... 138536.htm
toto ti akurat do tej ceny pasuje
http://www.alza.sk/creative-inspire-5-1 ... 138536.htm
-
Ryan Giggs
VIP
Za 40€ žiadne basy počuť nebudeš.
U 2.1 bude ten zvuk o čosi lepši, kedže cenu nenavyšuju ďalšie 3 repraky. Hlavne ak to chceš primarne na hudbu.
U 2.1 bude ten zvuk o čosi lepši, kedže cenu nenavyšuju ďalšie 3 repraky. Hlavne ak to chceš primarne na hudbu.
jj.. s týmto cenovým limitom určite 2.1... inak kamarátka nedávno kupovala 2.1 za nejakých 25€ a sú to jednoducho chrastítka.. takže ani za 40€ nečakaj zázraky...
a čo by ste teda povedali už na tieto ??? ...viem nie sú to 2.1 ale aj tak http://www.hej.sk/pocitace-prislusenstv ... w-drevene/ .....dik
Slovo (značka) Genius si zo slovom nešuštanie protireči 
ok ale do tej cenovej ponuky sa oplatí aký typ ..... 2 veľké či 2+1subwoofer alebo 5+1 ?????
Ja som kupoval staršie Creative 5.1 asi mesiac dozadu za 25€ a hrajú fakt dobre.Používam ich viac menej čisto na hudbu takže ich mám zapojené jedna rozdvojka do druhej a určite sa mi viac páči zvuk linúci sa z piatich bedničiek ako z dvoch.A basy sú na obstojnej úrovni (počúvam dnb a chrastítka by som si nekúpil)
-
Ryan Giggs
VIP
Stereo hudba na 5.1 Creativoch za 25€ to musi byt skutocne luxus...
Sao Feng: 2.0 alebo 2.1
Sao Feng: 2.0 alebo 2.1
Ryan nie každý má na Z5500 ako ty, že?
.Ja viem ako znie kvalitná hudba a prešlo mi ušami už hodne skvelých slúchadiel a reproduktorov.Nevravím, že to je špica ale na domáce ozvučenie mojej izby (2,5x3metre toť 7,5m2) to bohate postačuje kým samozrejme nevykrútim ovládaču hlasitosti krky do maxima.
prave objednane http://www.alza.sk/creative-inspire-2-1 ... 138535.htm
pozeral som rezencie a vsade dobre ohlasy + dobra akciova cena
pozeral som rezencie a vsade dobre ohlasy + dobra akciova cena
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
M4jk1:-) tie mám aj ja a hrajú naozaj super 
-
Ryan Giggs
VIP
Tu absolutne vobec nejde o to, kto na co ma. Keby si vedel ako ma zniet hudba, a keby si skutocne mal tolko napocuvane nikdy v zivote by si nemohol pouzit slovo dobry zvuk a 5.1 repro za 25€ v jednej vete. Uz len samotny napad pocuvat stero z 5.1 je fakt nonsens. Jedine tak nejaky live koncert, ktory bol v 5.1 nahraty. Trosku sudnosti by nebolo na skodu.
A ked uz sme pri tom, aj Z5500 maju od kvalitneho zvuku daleko.
Aby to nevyznelo zle, netvrdim ze sa niekomu nemoze hudba z lowend 5.1 pacit, to je v poriadku. S tym ja problem nenam, ani nikho za to neodsudzujem, ani sa nevysmievam, ani nic podobne. Ale hovorit, ze to hra kvalitne to fakt nie! Ze sa nikomu nieco paci a je s tym spokojny, nie je meritkom kvality. Kvalita ma aj objektivne kriteria, zvlast v takychto pripadoch.
Este by ma zaujimalo co za kvalitne sluchadla si to pocul. Ono totiz aj sluchadla za 25 eur hraju podstatne kvalitnejsie ako repro v tej istej cene. Keby si tak isiel po kvalite, tak to radsej pocuvas tie sluchadla ako kupovat repro. To ti garantujem.
A ked uz sme pri tom, aj Z5500 maju od kvalitneho zvuku daleko.
Aby to nevyznelo zle, netvrdim ze sa niekomu nemoze hudba z lowend 5.1 pacit, to je v poriadku. S tym ja problem nenam, ani nikho za to neodsudzujem, ani sa nevysmievam, ani nic podobne. Ale hovorit, ze to hra kvalitne to fakt nie! Ze sa nikomu nieco paci a je s tym spokojny, nie je meritkom kvality. Kvalita ma aj objektivne kriteria, zvlast v takychto pripadoch.
Este by ma zaujimalo co za kvalitne sluchadla si to pocul. Ono totiz aj sluchadla za 25 eur hraju podstatne kvalitnejsie ako repro v tej istej cene. Keby si tak isiel po kvalite, tak to radsej pocuvas tie sluchadla ako kupovat repro. To ti garantujem.
pokial 2.1 tak tieto http://www.alza.sk/speed-link-gravity-t ... 304613.htm Ja ich mam a neviem si ich vynachvalit. Tie basy su proste super za tu cenu. Najlepsie je aj na tom, ze su vyrobene z dreva
Ryan Giggs mal som možnosť počuť od chrastítok za 5ečok, drevených starých tesiel ARS1014, rôznych genihnusov v rôznych cenových hladinách až po Yamahy konkrétne tieto http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... 7-333-444/ (zatiaľ môj strop čo som počul ak nerátam už veľké reprá ktoré v byte nemajú zmysel.Zo slúchadiel bol môj strop Shure e5c.Mysli si, že som 15 ročný pošuk ale viem ako má dobrý zvuk znieť.Okrem toho som aktívne hral gitaru a menej aktívne basu a bicie.Samozrejme, že nepoviem, že tie repráky sú kvalitné a majú skvelý výstup.Povedal som, že majú dobrý zvuk vzhľadom k tomu, že ich počúvam v izbe 7,5m2 a že potlačia aj relatívne čisté basy do istej hladiny hlasitosti
a taka trosku od veci otazka ale co uz
, chcem si to dat na intrak a rozmery izby su asi 3,5 x 7,5 metrov. Ako by bolo podla vas najlepsie umiestnit 2.1 ?!
-
Ryan Giggs
VIP
O to viac sa ti čudujem. Si taky hudobnik (nemyslim to ironicky) a počuvaš hudbu cez 5.1. Taky pristup a nazor aky maš, je od hudobnika o to viac čudnejši.
Niekedy ťa možnosti dotlačia.Kupoval som si tie bedne ku DVDčku s tým, že si kúpim od kamaráta 2.0 BS Acoustic bedničky len mi akosi nevyšli peniaze a teraz zrazu minulý mesiac som precestoval za týždeň 1800km a tento mesiac zase idem do BA a potom do Prahy na dovolenku na tri týždne takže akosi musím počkať kým mi vydajú peniažky 
chcel by som kupit reproduktory a zvukovu kartu k pc, pripadne k notebooku... najlepsie 2.1 a rozpocet je priblizne 200 €, co by ste odporucali? zatial mam vyhliadnute CREATIVE GigaWorks T3 2.1 a CREATIVE X-Fi Surround PRO 5.1 USB spolu to vychadza cca 200€, len neviem, ci sa to oplati kupit alebo pozret radsej nieco lacnejsie.. dakujem
// primarne urcene na hudbu, filmy
-
Ryan Giggs
VIP
Pri tom rozpočte už by som uvažoval nad nejakymi monitormi. Buď s digitalnym vstupom (alebo usb), vtedy na to nebudeš potrebovať lepšiu zvukovku. Bude stačiť integrovana, resp. v pripade usb žiadna. Resp. Kupiť monitory len analogove povedzme do 150€ a za zvyšok zvukovku.