VISA ELECTRON
-
MartinMrocek
Amateur
VISA ELECTRON
Platil som v anglickou e-shope. Mam kartu Visa electron. Z ponuky kart som si vybral VISA ELECTRON (UKE). co znamena skratka UKE? Zaplatil som v stredu 30.5. a na ucte este nie su ziadne pohyby. Mam este cakat?
Re: VISA ELECTRON
nieco som nasiel cez google....
aku mas banku ?
Kód: Vybrať všetko
nemas nastaveny limit na platbu cez internet (prip. MO/TO platby)-
MartinMrocek
Amateur
VÚB http://www.vub.sk
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2012, 18:26)
Kód:
nemas nastaveny limit na platbu cez internet (prip. MO/TO platby)
co si zadal do google?
nemas nastaveny limit na platbu cez internet - (prip. MO/TO platby)co to zanamena, a ako to vyriesim?
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2012, 18:26)
Kód:
nemas nastaveny limit na platbu cez internet (prip. MO/TO platby)
co si zadal do google?
nemas nastaveny limit na platbu cez internet - (prip. MO/TO platby)co to zanamena, a ako to vyriesim?
to nie je google, to je Slovensko 
za tetou na prepazku a zvysit z 0 na priblizne potrebnu vysku. ak to vedia vyriesit aj cez telefon tak to by si mal fajn, ale je to dost haklive, takze osobny kontakt s bankou asi bude nutny. teda ja som to tak riesil v SLSP
za tetou na prepazku a zvysit z 0 na priblizne potrebnu vysku. ak to vedia vyriesit aj cez telefon tak to by si mal fajn, ale je to dost haklive, takze osobny kontakt s bankou asi bude nutny. teda ja som to tak riesil v SLSP
v SLSP to viem zmenit aj cez IB, ine banky neviem....
najlepsie skocit niekam na pobocku
najlepsie skocit niekam na pobocku
-
MartinMrocek
Amateur
Ďakujem veľmi pekne.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
da sa to aj vo IB vo VUB, prihlasit sa do IB, na boku vybrat platobne karty, kliknut na pozadovanu kartu a pod tym zmena limitu
asi mali, aspon SLSP, za posledne 3 roky, od kedy som to riesil na prepazke, velky dopyt po tychto navysovaniach ked to umiestnili do EB