vaše grafické výtvory
Re: vaše grafické výtvory
weroro, ked som trosku sklopil displej na nb hned sa objavilo aj to zvyšné "BORU" 
nemusím nič sklápať a vidím ho tak či tak (IPS). aj keď je to dosť biedne vidieť a dobre čitateľné to teda nie je
-
lekoklatik
VIP
Toto je jedna "domaca uloha" do prace o ktoru sa uchadzam.
Navrh jednej podstranky.
Prasol som tam aky taky copyright a copyrightol som aplikaciu v iPhone (pre istotu).
Navrh jednej podstranky.
Prasol som tam aky taky copyright a copyrightol som aplikaciu v iPhone (pre istotu).
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Leko na môj vkus je to info moc "Preplatené" 
Ale je to pekne spracované, nenásilné, elegantné na spôsob web 2.0.
Ale je to pekne spracované, nenásilné, elegantné na spôsob web 2.0.
-
audiotrack
VIP
Ten nadpis SKENER je tam nejako odveci. Dal by som ho asi do modrej a taký vnorený efekt ak má sporobot. A tomu sporobot nerozumiem, čo to tam je. Musí to tam byť? Keby prídem na takúto stránku, tak neviem čo z toho je nadpis. Či sa aplikácia volá skener alebo sporobot
a vľavo ti uniká línia, tým že si dal ten rozmazaný mobil do pozadia. Web stránka by mala mať pevné zvyslé linie, takže tam kde knčí logo má končiť všetko. A nie že niečo končí viac vľavo, niečo vpravo... To isté aj na druhej strane, ale tam ti nič nepreteká keď je tam iba úzky text. Možno len tie šípky. Vlastne celý ten stred ktorý si robil (lebo hlavička a päta je z ich stránky) je širší ako by mal byť
a vľavo ti uniká línia, tým že si dal ten rozmazaný mobil do pozadia. Web stránka by mala mať pevné zvyslé linie, takže tam kde knčí logo má končiť všetko. A nie že niečo končí viac vľavo, niečo vpravo... To isté aj na druhej strane, ale tam ti nič nepreteká keď je tam iba úzky text. Možno len tie šípky. Vlastne celý ten stred ktorý si robil (lebo hlavička a päta je z ich stránky) je širší ako by mal byť
-
lekoklatik
VIP
@weroro: ako myslis "preplateny"? ^_^
@audio: sporobot je "pracovny" nazov, ktory som dostal v zadani, to by bol teda nadpis akoby celej podstranky, ktora sa bude venovat aplikaciam pre android ci iphone (neviem ako to odborne povedat, snad chapete), banky, cize nejake platby a kontrola bankovych veci, etc.. (v podstate tak ako je v popise ten skener).
Ten sporobot je teda neaktivny, preto je tak "vnoreny" do stranky.
Napis Skener uz teda patri aplikaci + tie informacie. Asi by pomohlo keby bol najvacsi font ten sporobot, kedze je to v podstate hlavna vec na tej podstranke (teda mala by byt viditelna, ale zas nie az moc podla mna).
Nad tym, ze to "pretrca" zo stylu celkovej stranky som tiez premyslal a takto mi to sedelo, je to take trosku ine. Ale myslim ze by to mohlo vyzerat dobre aj trochu zmensene, toto mi vsak moc neprekazalo.
Ono ked si nabehnes na tuto podstranku, tak prvy produkt (aplikacia) by mala len tu sipku v pravo (nakolko by si mohol ist len do prava z prvej aplikacie (toto je akoby produkt 4., ako vidis tie gulicky pod iphonom)).
Kazdopadne to mal byt len navrh, ktory by sa samozrejme nejak dopiloval, ja som nemal koho na posudenie, takze som taketo veci prehliadol
Ale dakujem za kritiku pani : )
este jedno PFko co ma napadlo pri klepani minulorocnych reznov ^_^
@audio: sporobot je "pracovny" nazov, ktory som dostal v zadani, to by bol teda nadpis akoby celej podstranky, ktora sa bude venovat aplikaciam pre android ci iphone (neviem ako to odborne povedat, snad chapete), banky, cize nejake platby a kontrola bankovych veci, etc.. (v podstate tak ako je v popise ten skener).
Ten sporobot je teda neaktivny, preto je tak "vnoreny" do stranky.
Napis Skener uz teda patri aplikaci + tie informacie. Asi by pomohlo keby bol najvacsi font ten sporobot, kedze je to v podstate hlavna vec na tej podstranke (teda mala by byt viditelna, ale zas nie az moc podla mna).
Nad tym, ze to "pretrca" zo stylu celkovej stranky som tiez premyslal a takto mi to sedelo, je to take trosku ine. Ale myslim ze by to mohlo vyzerat dobre aj trochu zmensene, toto mi vsak moc neprekazalo.
Ono ked si nabehnes na tuto podstranku, tak prvy produkt (aplikacia) by mala len tu sipku v pravo (nakolko by si mohol ist len do prava z prvej aplikacie (toto je akoby produkt 4., ako vidis tie gulicky pod iphonom)).
Kazdopadne to mal byt len navrh, ktory by sa samozrejme nejak dopiloval, ja som nemal koho na posudenie, takze som taketo veci prehliadol
Ale dakujem za kritiku pani : )
este jedno PFko co ma napadlo pri klepani minulorocnych reznov ^_^
-
weroro
Flash coder
V každej vete nejaký tvar slova "platený". Trebalo by nejakého copywritera na to asi. 
Inak k tomu sporobot. Ak je to nadpis podstránky, skús zmenšiť ten mobil a sporobot posunúť doľava a dať ho väčším, nech to je už na prvý pohľad ako nadpis.
To PFko nič moc, ale nápad dobrý.
Mám rád ten tvoj "vykrajovací" štýl (= pseudo koláž), pamätám si na jednu tvoju prácu robenú podobným štýlom, ktorá bola skutočne kvalitne prevedená a aj nápad bol super, dokonca aj Audiotrack to ohodnotil ako to naj, čo sa v tejto téme objavilo a to je už čo povedať. 
Inak k tomu sporobot. Ak je to nadpis podstránky, skús zmenšiť ten mobil a sporobot posunúť doľava a dať ho väčším, nech to je už na prvý pohľad ako nadpis.
To PFko nič moc, ale nápad dobrý.
-
lekoklatik
VIP
Tak som to mal zo zaciatku, ze bol ten telefon mensi, lenze nahlad tej aplikacie nebol dostatocny, bolo to take hocijake, i ked normalne by z toho asi kazdy pochopil ako taka aplikacia v tom telefone asi vyzera.
Copywrightera mozno, ale to uz nie je na mojom triku ^_^
Copywrightera mozno, ale to uz nie je na mojom triku ^_^
-
audiotrack
VIP
ale ked robis webdesign, nemozes uvazovat stylom ze bolo to trochu male. Html nie je staticky obrazok a da sa s tym vela robit. Napriklad sa to zvacsi pri kliknuti a pod. Koniec koncov, nie kazdy ma rovnake rozlisenie a ak niekto pride na stranku cez tablet alebo mobil, tak to bude aj tak male. Robis webdesign ale uvazujes ako pri statickej grafike
-
snaque
Light Professional
V principe podobna praca ako sem dal lekoklatik akurat ze som mal asi menej rozsiahle zadanie a musel som nakodovat HP.
Konecnu, nakodovanu verziu je mozne vidiet na http://www.m7.anjelikprestastie.sk¨
Som si vedomi zopar nedostatkov ale nakolko to je len imaginarna firma a web sa nebude pouzivat tak som to uz nedoladoval (slabo citatelne menu a slogan, nejake marginy etc.)
+ pridavam nejake dalsie webdesigny
Konecnu, nakodovanu verziu je mozne vidiet na http://www.m7.anjelikprestastie.sk¨
Som si vedomi zopar nedostatkov ale nakolko to je len imaginarna firma a web sa nebude pouzivat tak som to uz nedoladoval (slabo citatelne menu a slogan, nejake marginy etc.)
+ pridavam nejake dalsie webdesigny
Tak to tu tiež trochu oživím. Je to síce stará práca, zabudnutá, robená asi pred rokom, no musím to sem dať keďže sa objavila na nejakom "blogíčku" o láske ku koňom.

-
OtriGraphics
Novice
-
lekoklatik
VIP
pekne, len mi tam prekaza ten lom svetla
-
uplink
VIP
lens flare photoshopový
, alebo originál? Aj mne ináč 
toto vlastne vznikne tak ze si najdes na googli par obrazkov, vyrezes ich, hodis do photoshopu, nastavis filtre, prechody a masky, svetlo a je hotovo?OtriGraphics napísal:Aby to tu nespalo
alebo si to kreslil?
ja nevravim, ze nie... len ma zaujima vlastne ako to vznika... lebo urcite tu planetu musel niekto predtym nakreslit.weroro napísal:Forsaken: Aj koláž je umenie.
-
weroro
Flash coder
Forsaken: Aj koláž je umenie. 
-
lekoklatik
VIP
To mesto je celkom v pohode.
A ta zenska je tvoja byvala?
Inak to na mna pozera tak primerane vsetko. Take k comu sa osobne neviem/nechcem "hlbsie" vyjadrit.
A ta zenska je tvoja byvala?
Inak to na mna pozera tak primerane vsetko. Take k comu sa osobne neviem/nechcem "hlbsie" vyjadrit.
Kamarátka chcela odomňa aby som spravil nejakú fotomontáž s jej fotkou 
-
lekoklatik
VIP
Byť baba tak ťa pošlem kade ľahšie