logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Re: logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Myslim, ze to logo je vpohode a baby/zeny tu na fore ho zobrali s nadhladom , ale uplink to teraz uplne pochoval

Grafik si vyborny, ale podla tohto prispevku to mas v hlavke posramotene.uplink napísal: kinjeril, neviem kde žiješ Ty, ale ja žijem na mieste [svete], kde si 99% žien žiadnu úctu nezaslúži. Si pozri tie "dokumenty", kde dajú žene 100-300 eur, žena ktorá má chlapa, deti, alebo frajera, bez mrknutia oka sa vyspí na XY spôsobov s chlapmi.
Tak isto nie je problém random ženu presvedčiť na sex, sú to čubky a každá ma svoju cenu. Ja osobne som nespoznal ani jednu, ktorá by sa nedala niečím kúpiť, je jedno či sú to sladké kecy, sľuby, majetok, auto, bazén, peniaze priamo, vždy si vieš ženu kúpiť.
Zato chlapov poznám minimálne 5, čo by sa nezapredali ani za nič.
A tak štatisticky, koho je viac? Čubiek, alebo gigolov? Tipni si...
P.S.: Až nájdeš ženu, ktorej nezáleží na majetku, zabezpečení, budúcnosti, nerieši k*k*tiny ako práca, kariéra, alebo sa nenechá vyživovať chlapom, nenechá si platiť a rada platiť, nebude sa zaujímať o zbytočnosti ako sú šperky, alebo tona handier, topánok a somarín, tak sa ozvi. Ale ver mi, takú nenájdeš.
podľa čoho súdite že to baby zobrali v pohode ? podľa toho že sa zatiaľ ešte žiadna nevyjadrila ? .. tak toto hádam ani nepotrebuje komentár.. ako sorry Uplink,.. Logá s Tvojou pomocou sú super a pre hojko potrebné, ale toto čo tu predvádzaš to je dosť mimo... najprv si sa vyfarbil s tými tvojimi názormi s náboženstvom a teraz dávaš všetky ženy do jedného vreca , len pre to že si mal zlú skúsenosť so ženami.. nuž aký išiel takú našiel...
ak sú všetky ženy "hurvy" tak sa daj na gay dráhu...
-
MeanSeriously
Medium Star
netreba zovšeobecnovať. Alebo tvrdiť niečo len na základe vlastnej domienky.
Uplink, čo tak nabudúce hodiť tu radšej niečo iné, npar. taliani dnes oslavujú založenie Talianskej repubilky. 100x lepšie ako toto
100% - ny suhlas.Grafik si vyborny, ale podla tohto prispevku to mas v hlavke posramotene.
Uplink, čo tak nabudúce hodiť tu radšej niečo iné, npar. taliani dnes oslavujú založenie Talianskej repubilky. 100x lepšie ako toto
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Jejda meno, poďme sa hrať na pokrytcov a super dokonalých ľudí. Áno, preto je tento svet taký dokonalý, lebo sú tu samí super ľudia so ženami na čele. Sa trochu zamyslite nad tým, než vypustíte z úst kravinu. Ja tak píšem, kvôli mojej minulosti a mojím skúsenostiam, nemám iné, zabite ma za to. Ak žijete v nejakom ideálnom svete, pozvite ma doň, rád sa presťahujem.
To že nepoznám 6 miliárd ľudí je jasné jak facka. Ale to že poznám osobne niekoľko stovák, ak nie tisíc ľudí, to je ďalší fakt. Tí formujú môj svet a z tých si tvorím názor. Tí úžasní a dokonalí, o ktorých ako je život dlhý nezakopnem ma nezaujímajú, ak Vás áno, nech sa páči. Ja žijem v realite - t.j. v tom čo ma obklopuje, momentálne, nie zajtra, ani o rok, ale to čo ma obklopuje dnes, včera a ďaleko do minulosti. To tvorí môj názor na ľudí okolo mňa.
Hawg.
To že nepoznám 6 miliárd ľudí je jasné jak facka. Ale to že poznám osobne niekoľko stovák, ak nie tisíc ľudí, to je ďalší fakt. Tí formujú môj svet a z tých si tvorím názor. Tí úžasní a dokonalí, o ktorých ako je život dlhý nezakopnem ma nezaujímajú, ak Vás áno, nech sa páči. Ja žijem v realite - t.j. v tom čo ma obklopuje, momentálne, nie zajtra, ani o rok, ale to čo ma obklopuje dnes, včera a ďaleko do minulosti. To tvorí môj názor na ľudí okolo mňa.
Hawg.
-
MeanSeriously
Medium Star
jo. Lebo jeden sa ku mne správal zle, keď stretnem druhého, budem sa správať takto ja. Sakra kde ten svet speje? Každý človek je iná osobnosť, je jedinečný. Len preto, že patrí napr. ku istému pohlaviu, vyznáva iné náboženstvo, budem sa k nemu správať ako sviňa? Si takisto nedôverčiví aj ku chlapom uplink? Takisto ako ku ženám. (Berme že ani jeden nie je homosexuál, čiže všade okrem manželského či mileneckého vzťahu)
//uplink: neverím nikomu
//O.K. teda
//uplink: neverím nikomu
//O.K. teda
-
audiotrack
VIP
Neriešte tu ženy alebo niekoho názory na ne. Táto téma je venovaná logu. A logo je pekné. Prečo sú tam dve ľahké devy? Lebo je dnes international whores day. A prečo si tento deň zaslúžil logo? Lebo je to zaujímavý sviatok. Rovnako ako bolo logo pre deň bez tabaku či čo to bolo, a tiež sme nepolemizovali či je fajčenie zlé alebo dobré. Ani na deň proti coca cole sme neriešili či je to reklama alebo antireklama a prečo ju piť/nepiť. To že sa spraví nejaké logo hneď neznamená že ten deň nejako podporujeme, len že to je dobrý námet pre zaujímavé logo a pre oživenie toho lavého horného rohu stránky.
Osobne sa zriekam uplinkových názorov, a nemienim tu ani predkladať svoje. Nech sa každý pozerá na vec ako chce, ale neriešte to v pripomienkach a v téme o logu. Logo je také ako je, komu sa nepáči, nech sa sem vráti po polnoci. Nebolo v našom záujme nikoho uraziť. V logu k MDŽ minulý rok bola rovnako sporo odetá žena, iba v bikinách a to nikomu nevadilo, tam to už nebolo chápane ako sexuálna narážka, že?
Osobne sa zriekam uplinkových názorov, a nemienim tu ani predkladať svoje. Nech sa každý pozerá na vec ako chce, ale neriešte to v pripomienkach a v téme o logu. Logo je také ako je, komu sa nepáči, nech sa sem vráti po polnoci. Nebolo v našom záujme nikoho uraziť. V logu k MDŽ minulý rok bola rovnako sporo odetá žena, iba v bikinách a to nikomu nevadilo, tam to už nebolo chápane ako sexuálna narážka, že?
A logo je pekné - luxusné! 
-
Soviet
Darca
Pekne logo
Este keby clovek klikol na usta a hralo by mu trololo, tak by to bolo na maximum..
Ešte že existuje ujo google, ja som ani nevedela, kto to je
Ale je to dobré, lepšie než správy, ktoré v poslednej dobe aj tak veľmi nesledujem. Stačí zapnúť hojko a človek hneď vie, čo sa deje
Ale je to dobré, lepšie než správy, ktoré v poslednej dobe aj tak veľmi nesledujem. Stačí zapnúť hojko a človek hneď vie, čo sa deje
-
audiotrack
VIP
Eduard Khill, ruský spevák ktorý sa preslávil pesničkou "I Am Glad, 'Cause I'm Finally Returning Back Home" ktorá sa stála známim internetovým meme pod názvom trololo
Ešte keby sa dalo spraviť, že po kliknutí na logo sa zobrazí info o udalosti, ktorú logo znázorňuje (ako keď kliknete na logo na googli)...

-
audiotrack
VIP
lenže u nás 90% ludí používa klik na logo ako návrat na index
njn.. som 10%.. 
-
uplink
VIP
Jedine že by audio spančoval nejaký js/css tool tip nad logo, kde by bola udalosť, ale tam sa väčšnou cpe altko a to by robilo galibu so SEOm fóra.
-
Soviet
Darca
Ono keby bolo kazde logo flashove, tak by stacilo pravym dat nan a tam by bolo nejake to "info" na ktore kliknes a ides na stranku. Ale pri statickych je to tazko.brm napísal:Ešte keby sa dalo spraviť, že po kliknutí na logo sa zobrazí info o udalosti, ktorú logo znázorňuje (ako keď kliknete na logo na googli)...
-
uplink
VIP
To musíš podplatiť werora 
vobec ho nepoznam, prvy krat som ho teraz pocul
chytlavy song ale
chytlavy song ale
Co to tu rozoberate za sracky, bol den prostitutok tak sa spravilo logo s dvoma zenami v bikinach, podla mna to bolo prijemne spestrenie a ABSOLUTNE NECHAPEM preco by to malo byt akymkolvek sposobom dehonestujuce voci zenam.kafiatko napísal:podľa čoho súdite že to baby zobrali v pohode ? podľa toho že sa zatiaľ ešte žiadna nevyjadrila ? .. tak toto hádam ani nepotrebuje komentár.. ako sorry Uplink,.. Logá s Tvojou pomocou sú super a pre hojko potrebné, ale toto čo tu predvádzaš to je dosť mimo... najprv si sa vyfarbil s tými tvojimi názormi s náboženstvom a teraz dávaš všetky ženy do jedného vreca , len pre to že si mal zlú skúsenosť so ženami.. nuž aký išiel takú našiel...![]()
Je to den prostitutok a ten kto tvrdi ze to bolo urazlive voci zenam teda tvrdi ze su podla neho vsetky zeny prostitutky, nie? Kde je v tom logika, o co vam ide?