Problém s grafikou Geforce 8800GT

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
wolfer
Amateur
Amateur

Problém s grafikou Geforce 8800GT

Príspevok od používateľa wolfer »

Už niekoľko krát sa mi stala taká vec, že keď som zapol PC, tak sa hneď aj vypol. NA 2. krát to už šlo v poriadku. No dnes sa to stalo opäť. TAk som to skúsil zapnúť znou, ako vždy. No už pri štartovaní PC boli na obrazovke rôzne pásy a rušenia. keď som sa dostal do winu, píše že v PC nie je grafika. Rozlíšenie obrazovyk sa nastavilo samé na 640x480. Pričom mi nenašlo ani monitor. Hrával som tu Crysis, fallout 3 CSko ale všetko len hodinku denne. Neviete v čom môže spočívať problém a ako to riešiť ? Toto píšem na blikacom monitore kde nevidím takmer nič. Takže snáď sa mi to sem podarilo dať správne. Základnú dosku mám Msi, procesor AMD Phenom x4 9650 a 4gb ramky. Cez CPU mi píše že je všetko v pohode no pri grafike je len logo Nvidia a že to má 512mb. Nič viac. Veľnmi prosím o pomoc.

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2012, 22:16)
Sledujem to tak na nete a zatiaľ som na 90% presvedčený,že upečiem grafiku. bootovanie, artefakty, všetko sa zhoduje.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém s grafikou Geforce 8800GT

Príspevok od používateľa brm »

Skontroluj, či je správne zapojená, či sa všetko točí ako má... prípadne ju vyskúšaj v inom kompe... ale ak žiadna zmena, podľa všetkého grafika odchádza do večných lovíšť.. začni šetriť na novú.
wolfer
Amateur
Amateur

Re: Problém s grafikou Geforce 8800GT

Príspevok od používateľa wolfer »

Uz setrim :D Len mam iba 450w zdroj a z toho nie som moc nadseny. Grafiku som nakoniec upiekol a zatial slape "klop klop" dufam, ze aspon do konca leta potoci. dik za radu aj tak
Napísať odpoveď