Platit ci neplatit pokutu za parkovne z Kodane?
Platit ci neplatit pokutu za parkovne z Kodane?
Zdravim, no stala sa mi taka nehoda, dostal som pokutu za parkovanie v centre Kodane... pokutu, ktoru mam zaplatit do desiatich dni, jedna sa o 510 Danskych korun... SPZ mam slovenske, vo Francuzsku som sa na vsetky pokuty vysral a nikdy mi nic nedoslo, len neviem ci nahodou Dani v tomto nie su prisnejsi! Mate niekto nejake osobne skusenosti??? BTW z Danska planujem odist v stredu rano a s tymto autom tu uz nemam plany prist... DIk
Re: Platit ci neplatit pokutu za parkovne z Kodane?
Pokiaľ viem, tak žiaden štát sa neťahá s pokutou zahraničného. Potrebné úsilie vynaložené na získanie peňazí je vyššie ako samotná pokuta.
Na druhej strane, ak by ťa niekedy v budúcnosti zastavili v Dánsku, mohol by si mať z toho opletačky.
Na druhej strane, ak by ťa niekedy v budúcnosti zastavili v Dánsku, mohol by si mať z toho opletačky.
Zaplat, mne to prislo domov po mesiaci.
begbee - Taha, napriklad Rakusko, bola tu o tom na jesen aj tema. Tiez Svajciarsko a Lichtenstajnsko. A teraz naposledy po zime sa to pisalo o pokute z Madarska. Takze prosim ta nezavadzaj svojimi odpovedami.
zaplatte to cim skor, ak nechcete mat zbytocne problemy do buducna.
Alebo neplatte, ale potom sa necudujte..
Alebo neplatte, ale potom sa necudujte..
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
begbee, ano je usilie vacsie ako samotna pokuta, len to zaplati on nie dansko...
ked ti u nas pride po 1-2 rokoch 10 nasobok toho co ci nezaplatil,
tak nechcem vediet co by mu prislo z danska...
ja osobne by som to radsej zaplatil...
ked ti u nas pride po 1-2 rokoch 10 nasobok toho co ci nezaplatil,
tak nechcem vediet co by mu prislo z danska...
ja osobne by som to radsej zaplatil...