Helou, Ak by mal niekto cas sa vyzabavat a upravit tento obrazok na avatar?
Predstava: Priesvitne pozadie a ako aj terajsi (ktory robil leko), by bolo naj napisane madom (moze kvapkat z hrceka) Soviet.
Som uplny amater do grafiky. Dalo by sa nejako odstranit ten cierny flak aby bola ta biela farba rovnomerne po celom obrazku ? Rad by som to pouzil ako avatar ak by sa niekomu chcelo s tym babrat.
dlho, fakt sa dlho a kadejak som sa s tym sral.
dokonca som to zacal prekreslovat ale taky skill s tabletom este nemam a vyzeralo to moc umelo.
tiez som to razitkoval pol hodiny ale vytvorit dojem ze je to kreslene je ozaj oriesok.
Verim tomu ze sa to da a fakt tak aby to vyzeralo ako original, ale na to nemam chut ani cas.
Mozno to uplink nejak jednoducho dokaze poriesit.
Dalo by sa to spraviť, ale je to prplačka. Ak môžem navrhnúť riešenie, tak by sa dalo tak, že by si vlastne použil len zlepeninu pozadia z druhej strany. Tým pádom by sa stratila tá postavička v zadu, a pod. Ale ako celok by to mohlo byť postačujúce.
Chcem aby sa mi postupne vysuval zo spodu troll face, nad ktorým bude moje meno. Troll face, aby sa vysunul len do polovicky, a aby aj rovnako rychlu ako sa vysunal aby sa aj zasuval.
lekoklatik napísal:@RoQa
ten font som musel krkolomne cez prinscreen pretoze nie som na svojom pc
fu1.jpg
Dik Leko , nedalo by sa ten nadpis nikde hore ak mozem poprosit ?? lebo stratila sa trochu podstata '' Mužete mi polibit muj naleštenej zadek'' .... btw. a musi mat do 10KiB
RoQa napísal:Zdravíčko , nájde si niekto trocha času a upraví mi to na môj avatar na hojka a nejakým zladeným fontom do toho RoQa ... (príp. do transparentu len neviem ako by to vyzeralo)