Pockat na osudovu lasku ? Existuje take nieco vobec ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Pockat na osudovu lasku ? Existuje take nieco vobec ?

Príspevok od používateľa tarakan »

Takze niektori z vas urcite citali moje predchadzajuce temy...chcel by som povedat ze som sa od tej doby urcite pohol vpred. To dievca je urcite pre mna uz minulost. Trvalo to dlhsie ale pominulo to....

Boli tu aj temy ohladom terepina (tusim) kde chalan hladal sameho seba...resp. to ze bol iny a nevedel / nevie najst partnerku.
V podstate mam rovnaky problem.

Nedokazem najst partnerku...mozno tlacim prilis na pilu a mozno prilis malo a mal by som to nechat tak...

Avsak vobec si nemyslim ze sa nachadzam v hociktorom z tychto extremov...
Okrem toho vsetci tu tvrdite tieto 2 pravdy.

1) laska pride sama
2) kto sa cely zivot venuje len "sebe" (v prenesenom vyzname) nemoze cakat ze za nim pride laska sama

Proste normalne si zijem svoj zivot, pracujem, zabavam sa, randim s dievcatami, tvorim vztahy. Ale...

Niesom stastny. Niekto by povedal ze mam privelke naroky na partnerku a mal by som ich znizit...Co je podla mna bullshit. Mam vacsie naroky a dokonca som z nich schopny upustit / resp. ich usmernit vo fungujucom vztahu...lebo ani ja niesom dokonaly ale uz tam musi nieco byt.

Proste aj ked som mal / mam nejaku partnerku ...moze byt akokolvek pekna, mila ...mozem byt do nej zalubeny a mozem si ju idealizovat ale ked tam proste nieco chyba a ja citim ze to nie je spravne tak to proste nefunguje...
Citim ze ju len vyuizvam...ano mam ju rad ale vacsinou len ked mi to vyhovuje. Proste nie vzdy, stale...to nie je laska...to je len nieco aby bolo...aby som mal koho chytit za rit vonku (hocikedy), s kym sa vyspat...aby ma niekto pohladil a pobozkal a podobe...ale viem ze ju nemilujem.. Mam ju rada le nie je to laska. Neprijal som ju ako cloveka ako celok...ja neviem. Aj po sexe sa citim ako "len" vyprazdneny a to je vsetko...niesom schopny ju potom ani len pobozkat...je to akokeby nasilu.

Pride niekedy clovek ktoreho budem milovat za kazdych okolnosti ? Taka ta silna...osudova laska ? Chapete...niekto koho mate radi aj ked je bezmocny, slaby, spinavy, posraty....proste chapeme sa...stat sa moze cokolvek...

Lepsie to vysvetlit nedokazem :S
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pockat na osudovu lasku ? Existuje take nieco vobec ?

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Pojem "osudová láska" mi pripomína Rómea a Júliu, ktorí odmietali žiť jeden bez druhého a radšej sa zabili. :roll:

Nazvime to proste láska. A či k tebe príde? Na to ti aj tak nikto neodpovie.

Akurát dávaj pozor na to, aby si si nevytvoril o sebe povesť, že máš rád nezáväzné vzťahy (lebo tak som to pochopila, že je to teraz). Aby si si potom nevedomky neodohnal "tú lásku".
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mne to príde, že nemáš vysoké nároky na svoju partnerku. Ty máš vysoké očakávania z tej lásky. Si zalúbeny a hlavou sa ti ženie "to je všetko? toto je tá láska? Vo filmoch to vyzerá krajšie".
Ak tam city sú, tak to láska je. Či je osudová, to zistíš až na smrtelnej posteli
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

hlavu hore..prinajhorsom zomries sam
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

audiotrack : pochopil si to zle podla mna...alebo ja som to tak debilne napisal.

Proste ked aj vedies s partnerom taky ten smalltalk o beznych blbostiach tak je to ine s niekym koho lubis a koho mas len rad...alebo len "mas".

S tou prvou z predchadzajucich tem to bolo take, ze mi bola draha kazda pi*ov*** o ktorej sme sa bavili...ale napr. teraz....sa pristihnem ked mi partnerka zacne hovorit o tom co robila, co jedla, s kym bola...ako kktina. NEZAUJIMA MA TO. Niekedy mam chut povedat chod do pi*e. Nerus ma.

A nie ..nie je to ponorkova choroba...niesme spolu tak dlho. Predtym som to dokazal pocuvat len preto ze...hmm...som nieco chcel.

Ale v jednom mas pravdu. Som romantik...ocakavam sakra vela. A naozaj su to to mozno niekedy take pocity skor zo sklamania a prehnaneho ocakavania....ale uprimne. To fakt neexistuje taka laska ako z filmu ?

Nemusi byt presne dokonala...lenze bezne vztahy sa tomu ani len nepodobaju. Su ako keby "naoko"...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Nie, láska ako vo filme neexistuje. Film ti ide 90 minút a máš tam vykreslený ideálny týždeň, nanajvýš mesiac. To isté môžeš zažiť aj v realite. No vždy prídu nejaké problémy, ktoré treba riešiť potom. Či vzťahové, rodinné alebo iné osobné, ktoré ovplyvňujú tvoj život. A aj pre tieto chvíle treba mať pri sebe človeka, s ktorým sa môžeš podeliť o pocity a všetko ostatné.

Ak máš priateľku, pri ktorej máš myšlienky typu "drž už hubu, nebaví ma ťa počúvať", tak to ukonči čím skôr. Na sex môžeš mať aj niekoho, kto sa nebude po rozchode trápiť.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Audiotrack to vystihol úplne presne. Ak si to nemyslíš, tak si proste idiot a raz sa pristihneš, ako máš úplne opačný problém. Budeš naháňať každý - akýkoľvek - vzťah a hovoriť si, ako ti bolo s tamtou a hentou dobre.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

BX napísal:Audiotrack to vystihol úplne presne. Ak si to nemyslíš, tak si proste idiot a raz sa pristihneš, ako máš úplne opačný problém. Budeš naháňať každý - akýkoľvek - vzťah a hovoriť si, ako ti bolo s tamtou a hentou dobre.
No lenze ja nechcem byt s niekym len preto lebo mi je s nim dobre. Chapes ??
BX
Addict
Addict

Aha jasné, ty chceš rozprávkový vzťah, každý deň sa smiať, behať bosý v sade po tráve medzi permanentne rozkvitnutými čerešnami, vždy krásne počasie, vždy si mať čo povedať a samozrejme, zo všetkého najlepšie, malo by to trvať večne :) Aké krásne :)

A teraz ťa odpojím z matrixu a si v riti :P
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

tarakan napísal:
No lenze ja nechcem byt s niekym len preto lebo mi je s nim dobre. Chapes ??
A môžeš špecifikovať, prečo chceš s niekým byť? Lebo ja si ideálny vzťah predstavujem tak, že druhému človeku na 100% dôverujem, máme si čo povedať (ale nie vždy, je tam veľa činiteľov), páči sa mi (samozrejme je to dôležité) a čo je najpodstatnejšie, lebo sa pri nej cítim dobre. Takže čo ešte k tomu potrebuješ ty?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to čo popisuješ naozaj nieje láska...to je presne to, čo si myslíš že to je...láska ako z filmu? No veľmi závisí od toho z akého filmu...nepozeraj romantické srágory a bude aj láska ako z filmu...nič nieje dokonalé, ale to čo prežívaš teraz, to nieje láska...ona príde, chce to čas, spoznávaj nových ľudí a nebráň sa vzťahom...a asi by si mal ukončiť tento svoj románik, lebo stavom "zadaný" môžeš odplašiť svoju osudovú lásku...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nie je pravá láska, je jednoducho viac vhodných partnerov. Stačí si len vybrať.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale pozor na to...toto sú slová človeka, ktorý na lásku už prestal veriť...človeka, ktorý všetko stratil...zrejme svoju osudovú lásku...dôkaz toho, že pravá láska existuje...
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dexak99 »

Predchádzajúce témy som nečítal. No ak si stretol "tú pravú" a nechal si ju odísť je to veľká škoda. Osobne si myslím že keď niekto nájde osobu ktorá za to fakt stojí, nemal by ju už nikdy pustiť. a taktiež sa netlačiť do vzťahov keď viem že to nie je ono.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Grim napísal:...ale pozor na to...toto sú slová človeka, ktorý na lásku už prestal veriť...človeka, ktorý všetko stratil...zrejme svoju osudovú lásku...dôkaz toho, že pravá láska existuje...
neboj grim, Santa Ti donesie to autíčko na diaľkové ovládanie pod stromček, som si istý...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Darčeky už nenosí Ježiško? :|

Tarakan, nepozeraj toľko filmov. Láska síce existuje, ale príliš si ju neidealizuj, lebo ani ľudia nie sú dokonalí.
A je pekné byť aj romantický, ale zároveň treba žiť aj nohami na zemi a nie kdesi lietať, aby si potom tvrdo nedopadol na zem.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lumir napísal:hlavu hore..prinajhorsom zomries sam
Stare zname "Everybody dies alone" musi stacit, ktore je pravdive..

tarakan: Ak vies anglicky, tak odporucam o tvojej "osudovej laske" pozriet si toto. Od 2:52
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hd_ napísal: A môžeš špecifikovať, prečo chceš s niekým byť? Lebo ja si ideálny vzťah predstavujem tak, že druhému človeku na 100% dôverujem, máme si čo povedať (ale nie vždy, je tam veľa činiteľov), páči sa mi (samozrejme je to dôležité) a čo je najpodstatnejšie, lebo sa pri nej cítim dobre. Takže čo ešte k tomu potrebuješ ty?
Najlepšia odpoveď zatiaľ, a pokiaľ by si priateľke chcel povedať, že nezaujíma ťa to čo ti hovorí, tak ju pošli čo najskôr k vode... Zbytočne trápiš holku.
Mne z teba vyšlo niečo ako, že máš hrooooozne vysoke nároky na dievča a musi všetko spĺňať, no o tom vzťah nie je, vzťah je aj o kompromisoch, ale o tom už viac nebudem písať keďže až tak skúseny nie som v tomto :)
A keď sa zaľúbiš tak citíš a ten prvý pocit zaľúbenia je krásny, no musí byť aj z druhej strany samozrejme
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Filipito napísal: Najlepšia odpoveď zatiaľ, a pokiaľ by si priateľke chcel povedať, že nezaujíma ťa to čo ti hovorí, tak ju pošli čo najskôr k vode... Zbytočne trápiš holku.
Mne z teba vyšlo niečo ako, že máš hrooooozne vysoke nároky na dievča a musi všetko spĺňať, no o tom vzťah nie je, vzťah je aj o kompromisoch, ale o tom už viac nebudem písať keďže až tak skúseny nie som v tomto :)
A keď sa zaľúbiš tak citíš a ten prvý pocit zaľúbenia je krásny, no musí byť aj z druhej strany samozrejme

No ved ano suhlasim s tym co napisal hd_...Ale taku zenu som nenasiel ! Vo vztahu su kompromisy ale mne sa zda ze som este nestretol...Takto...moje naroky su myslim normalne v pociatkoch vztahu / zoznamenia/ hocicoho...ale cim dlhsie daneho cloveka poznam tym viac vynikaju tie vlastnosti / znaky, ktore nedokazem tolerova, ktore mi neskutocne vadia a skor ci neskor dany clovek spravi nejaky cin na zaklade tych "zlych" vlastnosti a totalne u mna strati doveru...odpustil som to par krat u roznych ludi ale skor ci neskor to znovu zopakuje.

Co sa tyka kompromisov...zase...musis spoznat cloveka ktory za to stoji a nie robit kompromisy kvoli tomu lebo by sa to malo ...Napr. dostanem ponuku zo zahranicia robit za tolko a tolko a ziskat take a take skusenosti a mal by som tu zostat len preto ze napr. priatelka tu studuje a chce tu dostudovat (a ano aj keby som tu mal stabilne miesto s nadstandartnym platom)?
Ako seriozne by som tu nezostal kvoli niekomu...a to by som ju mohol mat rad / lubit akokolvek...to by musela byt naozaj zivotna laska ako z filmu aby som tu zostal. Proste ani keby tu bola moznost zostat tak by som tu nezostal....Preco zahodit taku prilezitost ?

zuzanuska napísal:Darčeky už nenosí Ježiško? :|

Tarakan, nepozeraj toľko filmov. Láska síce existuje, ale príliš si ju neidealizuj, lebo ani ľudia nie sú dokonalí.
A je pekné byť aj romantický, ale zároveň treba žiť aj nohami na zemi a niek kdesi lietať, aby si potom tvrdo nedopadol na zem.

Vidis toto by napr. povedala pre mna typicky nevhodna partnerka..."treba zit s nohami na zemi a nie kdesi lietat" akoze WTF ludia...vy si kladiete sami pred seba bariery. Proste chapes...mna nelaka byt ucebnicovy priklad stastneho cloveka : vystudovat, najst si pracu, ozenit sa, zobrat si hypoteku a stastne nazivat.

Cely moj zivot sa pohyboval v extremoch...viem co je to absolutna laska od rodiny ale aj absolutne svinstvo...Napr. mna tu nic nedrzi....keby som mal moznost zdvihnut sa a odist tak to kludne spravim a idem niekam prec. Bohuzial zatial nemozem.
BX
Addict
Addict

Nečudujem sa ti, že nikoho nevieš nájsť. Veď ty nikoho nechceš! Ser na to, rob si čo chceš, nerieš ženy, rieš seba - kariéru, sny atď.
Keď si všetko splníš, naplníš svoj život svojimi potrebami a konečne dopadneš na zem, uvidíš, že zrazu chceš naplniť život niekoho iného. A vtedy to príde (dúfaj)
Napísať odpoveď