Najviac mi tam vadila Nela, ktoru si vsak stab drzi silou mocou... Niki tiez. S tymi dvoma by som nevydrzala byt ani chvilu v jednej miestnosti, vyskubala by som im vsetky vlasy. Kedy sa to uz ma skoncit? Radsej keby dali 2 diely Kosti za sebou, ako toto.
Hotel Paradise
-
sumsumienka
Light Expert
Re: Hotel Paradise
Pozeravala som Hotel Paradise este zo zaciatku, no dnes mi staci pocut uvodnu znelku a hned prepinam kanaly, alebo rovno radsej vypnem cely televizor. Cela tato fraska nema ziadnu uroven, sutaziacim by som kazdemu jednemu dala zlava-sprava, teda okrem Nika, ten jediny je tam normalny, drzim mu prsty, nech ho ti debili nevyhodia.
Najviac mi tam vadila Nela, ktoru si vsak stab drzi silou mocou... Niki tiez. S tymi dvoma by som nevydrzala byt ani chvilu v jednej miestnosti, vyskubala by som im vsetky vlasy. Kedy sa to uz ma skoncit? Radsej keby dali 2 diely Kosti za sebou, ako toto.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som to pozeral zo začiatku to celkom zaujalo ale čím ďalej sa to vyvíjalo tak je to najhorší odpad aký bol odvysielaný. A toto ich : Nevieš čo sa stane v raji. A ta slečna čo to uvádza je otras. Súťažiaci sa len obmieňajú a stále väčší prípad príde 
hanbim sa ze toto sa na slovensku vyraba...
Ak bude dnes v Paradise vyradenie a budete tu niekto v čase, keď niekoho vyradia, tak to sem prosím vás napíšte, kto išiel domov. Ráno skoro vstávam a nestíham si to pozrieť teraz, díky. 
Oni to pisu vacsinou aj pri dieloch v archivoch na stranke, co ma niekedy sralo, kedze si idem pozriet novy diel a hned viem kto vypadol. Dnes to na vyradovanie moc nevidim podla ukazok.
tato ""show" je vrchol primitivizmu a je mi uprimne luto ludi ktori sa na tom zabavaju
nikto Ťa nenúti to pozerať 
//ok beriem
//ok beriem
zo zaciatku som to pozeral, bolo to zaujimave asi ako ked zacinalo prve superstar alebo prvy talent...ale uz sa na to vazne neda pozerat, stale je to o tom istom, opakuje sa im tam 5 pesniciek kazdy diel, prvych 20 min su veci z minuleho diela a potom v novom diely su tam niektore dialogy dvakrat......katastrofa ten kto to striha....katastrofa!! a piatkova noc v raji
uplne zbytocna relacia..to co islo cely tyzden vlastne zhrnu a zase dookola to iste...
-
maciatko99
Medium Star
O čom je táto akože show? Sú tam aj pravidlá podľa akého systému sa hrá, o čo sa hrá, spôsob vyradovania alebo si to robia v réžii ako sa im chce a podľa sledovanosti?
Povedal by som, že majú nejaký kvázi kódex, že toto môžete a toto už nie. Jedná sa hlavne o zúčastňovanie sa na akciách, fyzické násilie a prespávanie v izbách (mimo nich je zákaz).
A každý týždeň si réžia vymyslí, akým spôsobom sa bude vyraďovať, väčšinou to býva tak, že raz vyraďujú ženy, raz muži.
A každý týždeň si réžia vymyslí, akým spôsobom sa bude vyraďovať, väčšinou to býva tak, že raz vyraďujú ženy, raz muži.
v archive som to začal pozerat vzdy na dalsi den co to bolo v TV a momentalne je to take zamotané ze až..
-
->slavo<-
Addict
Neviete niekto ako sa da o...bat http://www.prima-love.cz/paradise ?
Maju blokovane slovensko ,ked si chcete prehrat videa
skušal som to cez Anonym stranky ale bez úspechu . Nejaka rada ? 
Maju blokovane slovensko ,ked si chcete prehrat videa
pusti si to na jojke
-
->slavo<-
Addict
jasna ,ale na prime vysielaju praveže uplne ine záznami:)o tom mi ide 
cez proxy si skusal ?
-
->slavo<-
Addict
jj video to neotvara 
čo predviedli teraz jak Niko vypadol, to je hnus.... henten černoch, kubánec alebo čo to je, sa tam totálne rozčuluje, pritom aj on spolu s vydarenou Niki prispeli práve k tomu že Niko išiel het....hádžu to teraz všetci na Martina.... pritom fakt jediná možnosť ako sa mohol zachrániť bola práve Lili... jediný kto to ako tak chápe alebo to vidí dosť nad vecou je Viktor
Rocky jak bol agresívny, to je sila teda....začína to tam mať grády...
Rocky jak bol agresívny, to je sila teda....začína to tam mať grády...
Zaznamy su rovnake... Aspon ten posledny, co som pred chvilou preklikala na oboch strankach, bol.->slavo<- napísal:jasna, ale na prime vysielaju praveže uplne ine záznami
-
->slavo<-
Addict
Ked sme pozerali minule noc v raji tak na prime vysielali uplne iné zábery nehovoriac o tom ,že na jojke nič take nebolo .
Fakt tam vysielaju ine zabery ako na jojke , akždopadne pristup zo slovenska maju blokovany a nebude to asi náhoda .
Možno hlavne scény su rovnaké ,ale xx zaznamov je iných ako na jojke .
Inač niky si podpisala odchod aj s rockym však oni vlastne možu za to ,že niko odišiel .
Ten mišo sa proste len chcel zachranit ,ale ked nad tym uvažujem tak toto bol asi zámer aj štabu ,kedže zablokovali dominiku od rockyho a tym padom to ani inak nemohlo byt jedine, že by sa niko postavil za nikinu sestru tym padom by sa možno ona rozhodla inač je to dost zamotane no každopadne vyhodili si vlastnou hlupostou nika a ešte sa tam rozčuluju na miša lol
celé to mohlo byt inač a niko mohol ostat v hre ale všetci začali vymyšlat a nakoniec vypadol 
Fakt tam vysielaju ine zabery ako na jojke , akždopadne pristup zo slovenska maju blokovany a nebude to asi náhoda .
Možno hlavne scény su rovnaké ,ale xx zaznamov je iných ako na jojke .
Inač niky si podpisala odchod aj s rockym však oni vlastne možu za to ,že niko odišiel .
Ten mišo sa proste len chcel zachranit ,ale ked nad tym uvažujem tak toto bol asi zámer aj štabu ,kedže zablokovali dominiku od rockyho a tym padom to ani inak nemohlo byt jedine, že by sa niko postavil za nikinu sestru tym padom by sa možno ona rozhodla inač je to dost zamotane no každopadne vyhodili si vlastnou hlupostou nika a ešte sa tam rozčuluju na miša lol
Ehm , vypadnutie nika ..som sa skoro rozplakal ale tak ved on bol taky uplne v pohode a viktor a nela hovorili ze tam iba prepluval celych 60 dni ale pritom ja si myslim ze aj on mal chvile kedy musel fakt zahrať a posnazit sa ..ale ako Lili sa mohla rozhodnut lepsie a to co predviedol rocky zato je umna pán
myslim ze keby ma moznost mu fakt jednu naťiahne 
// Debilko , nabuduce sa aspon prezraď ako sorry za to slovo ale keby aspon napiše k tomu nieco , nemusi meno ale nie len
// Debilko , nabuduce sa aspon prezraď ako sorry za to slovo ale keby aspon napiše k tomu nieco , nemusi meno ale nie len