Matná čierna a lak
Matná čierna a lak
Zdravím, na drevo nanesiem matnú čiernu syntetickú farbu v spreji. A chcem použiť aj vrchný priehľadný lak. Videl som v spreji jak lesklý, tak matný priehľadný lak. Lesklý som logicky vylúčil, ale ak použijem matný priehľadný lak na matnú čiernu farbu, ako veľmi sa zmení tá čierna? Ostane stále rovnako matná? Alebo aký to má vplyv na farbu? Nikdy som matný priehľadný lak nepoužil ani nevidel použitý, tak neviem čo to s tým výzorom farby spraví. Zrejme matná k matnej, ale nie som si istý, či to takto funguje dobre...
-
flyinglead
Amateur
Re: Matná čierna a lak
Keď som striekal reprobedne tak čierna matná/lak matný - to som ani nevedel že by som to vôbec lakoval
skúšal som farba čierna matná/lak lesklý - pekný efekt ale nedajboh sa toho chytiť - ostanú ti capky po palcoch. Ak ale chceš si byť 100% istý touto kombináciou ktorú chceš použiť tak vytiahni kus dákej dosky a sprav pokusné nástreky.
skúšal som farba čierna matná/lak lesklý - pekný efekt ale nedajboh sa toho chytiť - ostanú ti capky po palcoch. Ak ale chceš si byť 100% istý touto kombináciou ktorú chceš použiť tak vytiahni kus dákej dosky a sprav pokusné nástreky.