aktualizacia tomtom navigacie
aktualizacia tomtom navigacie
caute, prosim mam v ruke navigaciu, ale ked zadam adresu ked byvam tak ju nenejde, treba mapy aktulaizovat alebo co to? kto ma skusenosti prosim o radu.
Re: aktualizacia tomtom navigacie
akože nenájde ? napíše že sa nenašla alebo ju stále hľadá ?
skús aktualizovať a zopakuj to
skús aktualizovať a zopakuj to
potrebujem poradit co je to navcron?
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2012, 22:20)
ide o to ze som si tiahol mapu ale stale m to vypisuje ze easten europe tato mapa nemoze byt zobrazena na tomto zariadeni
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2012, 22:20)
ide o to ze som si tiahol mapu ale stale m to vypisuje ze easten europe tato mapa nemoze byt zobrazena na tomto zariadeni
Tak si mapu kup a je po probleme.
tak som nasiel nejake volne mapy, tak chcem to skusit, dalsia vec ze mi nezobrazuje vobec moju ulicu v bratislave proste neni tam v ponuke
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak máš starú mapu. Novú na nete len tak nenájdeš, musíš si ich kúpiť. Ak je tvoj tomtom nový, tak máš 2 roky aktualizácií zadarmo, a ak je to jeden z vybraných modelov tak až 5 rokov zadarmo: http://magazin.navigaciavmobile.sk/novi ... ov-zdarma/
takže choď na oficiálnu stránku a tam si stiahni najnovšie mapy. Nepozeraj po warez forach, tam budú iba staré. Ak nemáš nárok na aktualizáciu zadarmo, tak si mapu musíš kúpiť. Ak si ju kúpiť nechceš, tak to nemá čo na tomto fore robiť, lebo my tu warez nepodporujeme a so stiahnutými mapami ti nikto radiť nebude
takže choď na oficiálnu stránku a tam si stiahni najnovšie mapy. Nepozeraj po warez forach, tam budú iba staré. Ak nemáš nárok na aktualizáciu zadarmo, tak si mapu musíš kúpiť. Ak si ju kúpiť nechceš, tak to nemá čo na tomto fore robiť, lebo my tu warez nepodporujeme a so stiahnutými mapami ti nikto radiť nebude
nie nie vobec nejde o warez, ked som kupil navigaciu, tak ukazovalo všetko ako malo ale az som ju dal aktualizovat cez internet uplne sa to stratilo, nevie najst ani moju adresu ani , ked idem niekam tak ma to hadže uplne odveci