Rethon ono problém je ten, že chcem motorku z bazáru max. chcem za ňu zaplatiť 1500€ to je moja hranica! a schopné 4T v takej kategórií je si myslím problém.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2012, 20:37)
Ako ono tie 4T sú ja neviem napríklad Yamaha XT 600, KTM EXC 250/450... problém je s tým techničákom, že všetký sú nad 25kW.
No teraz úplne vážne, leto už je skoro tu a ja som stále bez moto. Tak, hľadám niečo do max. 3000 eur čím menej tým lepšie. Bude to nejaká bazárová lebo novú do takej ceny len ťažko zoženiem. Vodičak mám do 25 kw ale chcel by som nejakú veľkú moto ktorú by som potom dal priškrtiť. Veľmi sa mi páčia motardy ako napríklad KTM smc 690, Yamaha XT 660 a vlastné skoro všetky motardy no ťažko si z nich vybrať nejakého dobrého. Poprípade by som bol rad aj za naháča Yamahu FZ6. Čo by ste mi poradili?
Motorku len tak jednoducho priskrtit nedas. na SLovensku to nikto nerobi, musel by si do ceska a potom na policiu atd a sa to pekne predrazi. Motorku v dobrom stave, 600ccm a do 3000e je tazko kupit. FZ6 neviem ci kupis za tie peniaze, jedine ze rocnik 2004/05. Ja som kupil FZ6 minuly rok, 25kw v papieroch, no je normalne odblokovana na 72kw.
Neviem. No nie si prvy, kto chce mat silnu moto v 18. Vzdy sa viac oplatilo kupit moto, ktora uz ma 25 kw v tp. Ja som to riesil minuly rok a od vtedy sa toho moc nezmenilo.
R sa líší od X tuším len v gumách čiže nejaká veľká prestavba si nekonala http://yamaha-wr.autobazar.eu/250-x-id3306927.html tu je za 3500 € , tých 35 koní ti určite málo nebude , k tejto sa "vracaju" aj ľudia ktorí mali väčšie motorky práve preto aká je zábavná , keďže je pri tom výkone aj dosť lahká.
Momo46: Veľmi sa mi páči, prečítal som aj nejake recenzie a píše sa tam že je ozaj živa. Keby spustil niečo s ceny tak by som ju bral ale chcel by som ju aspoň odskúšať no Blavu mám dosť od ruky.
Po tých XT660X som tiež pokukoval no škrtené som zatiaľ nenašiel.
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2012, 19:58)
Nájde sa nejaká dobrá duša ktorá by mi to už konečne na 100% vysvetlila či sa dá u nás na Slovenskú priškriť veľká motorka ktorá má napr. 50kw na 25kw aby som na nej mohol jazdiť na vodičaku ktorý mám na moto do 25kw? Alebo či existuje nejaký iný spôsob?
TO nie je len take jednoduche ... kupuj motorku ktora už je AKOŽE priškrtena ... taku si najdi radšej počkaj kym sa taka objavi na internete
Aj ked moj nazor je ... kompetentný vedia prečo dali na 18 rokov do 25kW stači si pozrieť sem tam správy, mlady 18ročny nevybureny, polašeny a potom to tak konči ked v 200vke na... do auta:)
Našiel som v mojom meste tuto WR-ku http://motocykle.bazos.sk/inzerat/16391 ... WR-250.php
Čo na ňu hovoríte? Cena dobra? Pôjdem sa na ňu niekedy tohto týždňa pozrieť a vyskúšať či je naozaj taka živa ako píšete. Len škoda že nemá ceste gumy