regulácia otáčok ventilátora

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: regulácia otáčok ventilátora

Príspevok od používateľa weroro »

Chlapi ja som asi blbý ale prosím ako funguje speed fan? Však mi to príde iba ako ukazovateľ otáčok bez regulácie.
Doska: Gigabyte GA-8SIMLH (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) (stará doska a výpis je cez AIDU)

Mám tam 3 ventilátory (CPU, GPU, SYSTEM) a ten system by som chcel mierne znížiť. Cez zavreté dvere počujem ten PC o poschodie nižšie do kuchyne.

Ďakujem
Outsider
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Outsider »

weroro napísal:Chlapi ja som asi blbý ale prosím ako funguje speed fan? Však mi to príde iba ako ukazovateľ otáčok bez regulácie.
Doska: Gigabyte GA-8SIMLH (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) (stará doska a výpis je cez AIDU)

Mám tam 3 ventilátory (CPU, GPU, SYSTEM) a ten system by som chcel mierne znížiť. Cez zavreté dvere počujem ten PC o poschodie nižšie do kuchyne.

Ďakujem
SpeedFun funguje osementne. Mne osobne furt blbol. Kupil som si regulator otacok na 6 vetrakov za 30 € a nemozem sa stazovat. Ked som na nete skrinove vetraky vypnem a je tichucko.
shadow1310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa shadow1310 »

gameloft1223 napísal:ale ako o dosku ? vezmem kladivo klince a to tam pritrieskam ? :D
na youtube najdes niekolko videi tykajucich sa montaze ked uz ti nebude stacit manual.
ktosi ti radil Freezer XTREME rev. 2 ten chladic je sice hovadsky velky ale nie je tak ucinny ako sa tvari (160W) mensi a citelne lacnejsi Freezer 7 Pro ma ucinnost 150W. ked chces ozaj ucinne "hovado" tak Freezer 13 PRO (u takto velkych chladicov sleduj ich rozmery aby sa ti vosli do bedne) inak mna celkom zaujala poznamka ze pri otvorenej bocnici sa vyrazne znizili otacky, to poukazuje na zly airflow v bedni, pories aj tento problem
Napísať odpoveď